- Konu Sahibi hayatyalan
-
Merhaba kızlar ben burda yeniyim ve bu site cok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim...
ben birbucuk yıldır evliyim ve cocuk düşünüyoruz bazen cok kararsız kalıyorum bazende cok hevesleniyorum.
eşimin bana her konuda destek çıkacağına eminim,ama kayınvalidemi cok kafama takıyorum.üst üste oturuyoruz aslında cok iyi anlaşıyoruz
ama bazende kafama takdığım ufak defek şeyler oluyor,ilk başlarda bir kac defa söyledi artık cocuk yapın zamanı geli diğe cok sinir oluyordum ozamanlar düşünmüyordum cünki.
artık karar verdim ve kendimi anne olmaya hazır hissediyorum doktorada gittim tahliller yaptırdım cok şükür herşeyim temiz çıktı. ama kayınvalidemle bir araya gelince cocuk konusu acılınca kendi fikrini söyleyince bir cocuk nasıl yetiştirilir neler yapılır bir anda cocuk hevesim kacıyor.kafamda şimdiden kurduğum gereksiz şeyler cok,
kayınvalidemin cevresi geniş,doğum yapar yapmaz gelen giden cok olacak,eğer sütüm olmazsa şunu ye,şunu ic bunu yap baskı olacak diğe,yetiştirmeme karışacak diğe vs...vs...
sizce hazırmıyım anne olmaya yoksa boşunamı takıyorum bunları kafama anne olunca daha farklımı düşünücem???
yardımcı olursanız cok sevinirim...
merhaba kızlar ben burda yeniyim ve bu site cok hoşuma gitti bende birşeyler paylaşmak istedim...
Ben birbucuk yıldır evliyim ve cocuk düşünüyoruz bazen cok kararsız kalıyorum bazende cok hevesleniyorum.
Eşimin bana her konuda destek çıkacağına eminim,ama kayınvalidemi cok kafama takıyorum.üst üste oturuyoruz aslında cok iyi anlaşıyoruz
ama bazende kafama takdığım ufak defek şeyler oluyor,ilk başlarda bir kac defa söyledi artık cocuk yapın zamanı geli diğe cok sinir oluyordum ozamanlar düşünmüyordum cünki.
Artık karar verdim ve kendimi anne olmaya hazır hissediyorum doktorada gittim tahliller yaptırdım cok şükür herşeyim temiz çıktı. Ama kayınvalidemle bir araya gelince cocuk konusu acılınca kendi fikrini söyleyince bir cocuk nasıl yetiştirilir neler yapılır bir anda cocuk hevesim kacıyor.kafamda şimdiden kurduğum gereksiz şeyler cok,
kayınvalidemin cevresi geniş,doğum yapar yapmaz gelen giden cok olacak,eğer sütüm olmazsa şunu ye,şunu ic bunu yap baskı olacak diğe,yetiştirmeme karışacak diğe vs...vs...
Sizce hazırmıyım anne olmaya yoksa boşunamı takıyorum bunları kafama anne olunca daha farklımı düşünücem???
Yardımcı olursanız cok sevinirim...
Bunu sadece kv degil herkes yapacak. Bizim ülkemiz insanı cok meraklı her seye karışmaya yorum yapmaya. Bunlara canını sikmayacaksin , he deyip gececeksin. Kendi bildigini yapacaksın. Bi yerden sonra zaten insanlar da sana saygı duyacaktır
3,5 aylık bebeğim var. Annemle kalıyorum esim yurtdışında oldugu ıin. Cok gelen giden oldu bize de gelmeseler de insan üzülüyor zaten.
Bana da her gelen ayrı yorum yaptı ayrı sey söyledi. Eve temizlige gelen kadın bile her şeyime karıştı.
Kızdım sinirlendim ama kimseye bir sey demedim.
Eve her gelen bu cocuk doymuyor o yuzden ağlıyor dedi. Hic kimseyi dinlemedim Dr um ne dediyse ona gire davrandım.
Bir de bol bol oku, araştır. O zaman her seye verecek mantıklı cevabın olur o zaman kimse sana karışmaz. Şimdiden bu kadr seyi takma ana her sey yasanilarak görülüyor.[/QUOTE
evet haklısın cok meraklıdır bizim insanlarımız:)tavsiyen icin cok tsk ederim ve bebişin Allah bağışlasın. evet en mantıklısı doktorun ne diyorsa o canımı sıkacak olurlarsa doktorum öyle demedi derim:)))tsk ederim canım tavsiyelerin icin icimi rahatlatıyorsunuz
bence hiç kafana takma her kadın ister çocugum olsun heveslenır tabıkı zor bakmak yetiştirmek heleki böyle bi hayata çocuk yetıstırmek kayınvalıdeler hep boyle bende 3 aylık evlıyım ılk gunden basladılar olsun dıyee bıde benı dusun :) ben de dusunmuyorum sımdı en azında 1 sene normal evlılıgımın tadını cıkarayım onları cok takma sen bebegını esını kendını dusun annem olmak guzll seyy :) hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?