gerçekten dayanamıyorum artık.

Ne saçma!!! 2 sokak aşağıda evi ve size kalmaya geliyor.

Eşiniz desin bu hafta müsait değiliz anne, eger dediği gibi kötü olmak istemiyorsa ve size bu fırsatı verip, sesini çıkarmayacak biri ise; Siz arayın kayınvaildenizi.... Bu hafta müsait değiliz anne, hem işlerimiz hemde gelecek misafirlerimiz var. müsait olduğumda ben seni çağırırıp deyip geçiştirin. Eşinizede düzgün bir şekilde şuanki psikolojinizi anlatın.

eşim mesaj attı sen ara söyle istemiyorum kalmanı dersin diye.ben kötü olamam yazmış.inanamıyorum

Ne kadar nazik söylerseniz söyleyin bu yakışık almaz..
Hem ne demek ben kötü olamam.
Ben kötü olamam gerekiyorsa sen kötü ol anlamında bu.

ya arkadaşım neden sen gibi biri değilim ben ya ağlicam şimdi.:43: imrendim sana resmen.biz bide eskinde çok kavgalı küsmüştük.yeni yeni barıştık ama yüzsüzlüğün ne alemi var anlamıyorum.kalmasın demedim hiç ama kaynanamdan haz etmiyorum iki iki dört yani.ben gidip konuşsam el kızıyım kimbilir kimlere nasıl anlatır.oğlu gidip annecim biz akşam 9 a kadar yokuz kalınca sıkılırsın biz seni cumartesi alalım gel gece kal pazarda kal.pazar geceside kal.pazartesi hep beraber çıkarız işimize gücümüze de.bunda ne varki.kötü birşey değil.belki kızacaksın dediğime ama o geldiğinden beri bi huzursuzluk var evde bende.evi hocaya okuttuk temizlik yaptık.yani bilmiyorum ne olduğunu ama o eve geldiği zman içim rahat etmiyor.benim öz annem ki oda çok yakındır bana.9 aydır 1 kez gelmedi.neden dersen çalışıyorsunuz ben gelmem isterseniz siz gelin diyor düşünebiliyormusun.

evet ben de onu diyorum haftasonu ziyareti olsa ne güzel olur geldiğinin bir anlamı olur.
bunu da söylemek eşine yakışır.
sen de söyleyebilirsin ama yıpranacağını düşündüğüm için öncelikle eşinin söylemesini tavsiye ettim.
ben kendim kv me söyledim.aradım ve direk kahvaltını yapınca evine git dedim.
bir hafta sonra yine geldi.sabahın körü ben kapıda ayakkabı giyiyorum seni görmeye geldim diyor ya:))
gülermisin ağlarmısın.saat 7 ye 10 var.anne akşam gel bak işe gidiyorum dedim.hayır amaç başka ben yokken laklak yapmak-keyif yapmak.
valla müsade etmem arkadaşım.benden çekiniyor çekinsin de.kimsenin oyuncağı olmak için okumadım.kimsenin kaprisini de çekemem.
ben sabahın köründe işlere dökülürken kimse üzülmüyor.tabi benim gibi yap demiyorum.senin evliliğin yeni.bizler bazı şeyler yaşadık birikim oldu.
ipleri tamamen koparmak iyi değildir aslen.doğru olan belirli bir mesafe ve samimiyette götürebilmel ilişkileri.
sen yüzgöz olucaksın sen üzüleceksin,eşin de sana yüklenecek.
ama eşin konuşabilir hatta kendinize uygun olan hafta sonları gidin alın kv yi hafta sonları görüşelim anne böyle daha iyi olur.pazartesi sabah ta sen eve biz işe dağılırız desin.sana atmasın topu.ondan sonra da sen kötü olucaksın.tedavin de var üstelik.

kızlar kafayı yicem hiç iyi değilim ya.yine kaynanam yine kaynanam.aramızda 2 sokak var bizim kızlar.yürüyerek 7 dakika var aramızda.2 ayda bir kalmaya geliyor bize.ilk geldiğinde tüp bebek zamanımdı gizli gizli odada iğne vuruyordum.yorgun oluyordum uyuyamıyordum.o oldu bitti 1,5 ay geçmeden yine geldi kaldı.şimdi eşimi aramış anahtarı bırak size geliyorum demiş.kızlar elim ayağım titriyor.gelince 1 hafta kalıyor.ve bizim aramız zaten soğuk kaynanamla.samimi değiliz.işyerinde en stresli dönemlerim.yine bu hafta tüp için iğnelere başlıyorum.ve benim şu an elim ayağım titriyor.eşime yazdım git konuş hatice istemiyor anne de dedim.bilmiyorum ne yapacak.ama ben dayanamıyorum kızlar.kalmasını istemiyorum ev hanımı değilim çalışıyorum akşam 9 da evdeyim yorgunum argınım psikolojik olarakta kafayı yicek dönemdeyim zaten.ne olur dua edin bana.

Burada işi halledecek kişi eşin.O da anacığıyla kötü olmamak için sus pus.:37:

aaaa daha neler ne alaka canm siz evde yokken kalma amacı ne ki evde torun falanda yok daha neler valla bazen insanı zıvanadan çıkarıyorlar cnm desene neden geliyorsun biz evde yokuz sıkılırsın.... acaba gelip sana yardım etmek için mi kalıyor ? yani bir sebebi olmalı

belki kendince yemek yapıyorum bunlara diye düşünüyor ama sonuçta ben istemiyorum işte.

Ne saçma!!! 2 sokak aşağıda evi ve size kalmaya geliyor.

Eşiniz desin bu hafta müsait değiliz anne, eger dediği gibi kötü olmak istemiyorsa ve size bu fırsatı verip, sesini çıkarmayacak biri ise; Siz arayın kayınvaildenizi.... Bu hafta müsait değiliz anne, hem işlerimiz hemde gelecek misafirlerimiz var. müsait olduğumda ben seni çağırırıp deyip geçiştirin. Eşinizede düzgün bir şekilde şuanki psikolojinizi anlatın.

maalesef eşim anlamıyor ve onada anlatamıyor benm konuşmam lazım bu durumu:31:

Ne kadar nazik söylerseniz söyleyin bu yakışık almaz..
Hem ne demek ben kötü olamam.
Ben kötü olamam gerekiyorsa sen kötü ol anlamında bu.

evet eşim zaten düzgün giden bişeyi bile bozar mizacı bu. oyüzden hakikaten onun değil benm söylemem lazım.:26:

evet ben de onu diyorum haftasonu ziyareti olsa ne güzel olur geldiğinin bir anlamı olur.
bunu da söylemek eşine yakışır.
sen de söyleyebilirsin ama yıpranacağını düşündüğüm için öncelikle eşinin söylemesini tavsiye ettim.
ben kendim kv me söyledim.aradım ve direk kahvaltını yapınca evine git dedim.
bir hafta sonra yine geldi.sabahın körü ben kapıda ayakkabı giyiyorum seni görmeye geldim diyor ya:))
gülermisin ağlarmısın.saat 7 ye 10 var.anne akşam gel bak işe gidiyorum dedim.hayır amaç başka ben yokken laklak yapmak-keyif yapmak.
valla müsade etmem arkadaşım.benden çekiniyor çekinsin de.kimsenin oyuncağı olmak için okumadım.kimsenin kaprisini de çekemem.
ben sabahın köründe işlere dökülürken kimse üzülmüyor.tabi benim gibi yap demiyorum.senin evliliğin yeni.bizler bazı şeyler yaşadık birikim oldu.
ipleri tamamen koparmak iyi değildir aslen.doğru olan belirli bir mesafe ve samimiyette götürebilmel ilişkileri.
sen yüzgöz olucaksın sen üzüleceksin,eşin de sana yüklenecek.
ama eşin konuşabilir hatta kendinize uygun olan hafta sonları gidin alın kv yi hafta sonları görüşelim anne böyle daha iyi olur.pazartesi sabah ta sen eve biz işe dağılırız desin.sana atmasın topu.ondan sonra da sen kötü olucaksın.tedavin de var üstelik.

canım ben psikologla konuştum artık.dediki her gün siz gidin yemek yemeye ona.ayda 1-2 de kalın.gelip kalmak isterse deki anne ben sana yeterince hürmet gösteremem o yüzden hafta sonu gel kal bizde de .bu şekilde söyle biraz alınır ama alışır dedi.

Back
X