Hiçkimse bir "çöp" tarafından çöp gibi kapıya konmaz. Biraz kendinize saygınız olsun, böyle ezik davranmayın öncelikle.Günaydın herkese
Gdcen gün konu açmıştım toksik iliskim diye. Üç yıldır bu türlü kopamadik kavga gürültü derken ama bazen de gerçekten çok mutluyduk. Babasının kanser olduğunu öğrendik ikitane hemde. Bu süreçte tabi çok uzuldu bende çok üzüldüm. Üç haftalık bı süreç henüz tedaviye başlanmamisti. Kavga gürültü derken bayramdan önce ayrildi benden bıktım yeter gibi benimde payım olsa da acımasızca davrandı. Geçen yazdan beri her ayrildigimizda bı arkadasi vardı kız sürekli onunla gorusurdu ogrenmistim ki arkadaşlık adı altında yemedikleri halt kalmamış ama kesinlikle sorunca arkadaşız diyorlar. Askere giderken ayrıldık gitti o kızla görüştü iki ay, yana yakıla döndü tamam dedim affettim. Şimdi ayrildigimizda gene konuşmaya başlamışlar kıza yazdığımda öğrendim. Kızın babasıda kanserdi bu arada. Aramızda bişey yok, için rahat olsun bende aynı şeyleri yaşadığım için yazdı gibi diye açıklamalar yapsada bu kız öpüşmeler her gün görüşmeler denize gitmeler olmuştu ne arkadaşı yani. Beni aradı öfkeyle hakaret küfürler. Gerçekten o kadar üzülüyorum ki haketmedigim şeyleri yaşadığım için. Çöp gibi kapıya konulduğumu hissediyorum. Bende bulmak istemediği merhameti onda aradığı için çok üzgünüm. Nasıl toparlarim bundan sonra. 26 yaşındayim bu arada. Benim onu oyaladigimi ailemle tanistirmadigimi öne atıyor arkadaşıma. Aramızda bişey yok diyor sürekli kafasında kuruyor diyor. Bı dünya kurmuslar kendilerine yıllardır arkadaşlar her ayrılıkta son zamanda ona gidiyor. Gerçekten çok üzülüyorum.
Bu noktadan sonra hala devam ettiğiniz için hatalısınız. Taviz verdikçe değer görmemeniz çok normal değil mi? Affeden tekrar tekrar aldatılır.kız sürekli onunla gorusurdu ogrenmistim ki arkadaşlık adı altında yemedikleri halt kalmamış
Çok doğru evet. Israrla arkadaşız diyorlar bı dönem konusmuyolsr benden ayrılınca geri başlıyorlar. Ben bunu yediremiyorum sadece. Çoğu arkadaşım kurtuldun diyor. Giyime makyaja çoğu şeye müdahale eden birisiydi. Kurtuldun ağlıyorsun diyorlar ama dediğiniz gibi gücüme gidiyor. Kiyamayip hep tamam dedim şimdi böyle olması.Hiçkimse bir "çöp" tarafından çöp gibi kapıya konmaz. Biraz kendinize saygınız olsun, böyle ezik davranmayın öncelikle.
Kaç kere aynı kadına gitmiş, kendi ağzınızla söylüyorsunuz.
Sizden ayrılıp gitmek değildir o, siz varken de ikinci adresi orasıdır.
Geçer mi dediğiniz şey aşk acısı falan da değil, şu an duygularınız değil değil egonuz ile konuşuyorsunuz. Benliğiniz incinmiş, bir daha iletişim kurmayıp hayatınıza bakarsanız her şey geçer.
Bahar her zaman gelir. Kış çetin geçse de gelir, fırtına kopsa da.
Üzülüyorum çok gerçekten etrafimdakiler de böyle diyor.Dünyada başka adam yok heralde
Hâlâ neyine üzülüyorsunuz hakikaten, ben de onca insandan biriyim ve uzaktan bakınca; çok özür dileyerek söylüyorum bunu, kendi ile dalga geçilmesine, onurunun kırılmasına izin veren ve bunu sürekli yapan zavallı bir kadın izlenimi veriyorsunuz. Bunu yapmayın diyor çevreniz, ben de onu diyorum. Siz zavallı değilsiniz. Bir silkelenip lütfen kendi değerinizi belirleyin.Çok doğru evet. Israrla arkadaşız diyorlar bı dönem konusmuyolsr benden ayrılınca geri başlıyorlar. Ben bunu yediremiyorum sadece. Çoğu arkadaşım kurtuldun diyor. Giyime makyaja çoğu şeye müdahale eden birisiydi. Kurtuldun ağlıyorsun diyorlar ama dediğiniz gibi gücüme gidiyor. Kiyamayip hep tamam dedim şimdi böyle olması.
Salla ya gerçekten bıraz kendınıze deger verin.Üzülüyorum çok gerçekten etrafimdakiler de böyle diyor.
Bak düz mantık ile yaklas duruma. Adam karektersiz yani seni bir kenara atti ve degersiz degilsin o karektersiz. Bir cok kez isaret almissin buna dair ama kopamamissin tamamen. Ama artik kopma zamani yoksa cok daha mutsuz olup iyice sagliksiz bi pskolojiye buruneceksin. Gecmis gitmis olsun.Günaydın herkese
Gdcen gün konu açmıştım toksik iliskim diye. Üç yıldır bu türlü kopamadik kavga gürültü derken ama bazen de gerçekten çok mutluyduk. Babasının kanser olduğunu öğrendik ikitane hemde. Bu süreçte tabi çok uzuldu bende çok üzüldüm. Üç haftalık bı süreç henüz tedaviye başlanmamisti. Kavga gürültü derken bayramdan önce ayrildi benden bıktım yeter gibi benimde payım olsa da acımasızca davrandı. Geçen yazdan beri her ayrildigimizda bı arkadasi vardı kız sürekli onunla gorusurdu ogrenmistim ki arkadaşlık adı altında yemedikleri halt kalmamış ama kesinlikle sorunca arkadaşız diyorlar. Askere giderken ayrıldık gitti o kızla görüştü iki ay, yana yakıla döndü tamam dedim affettim. Şimdi ayrildigimizda gene konuşmaya başlamışlar kıza yazdığımda öğrendim. Kızın babasıda kanserdi bu arada. Aramızda bişey yok, için rahat olsun bende aynı şeyleri yaşadığım için yazdı gibi diye açıklamalar yapsada bu kız öpüşmeler her gün görüşmeler denize gitmeler olmuştu ne arkadaşı yani. Beni aradı öfkeyle hakaret küfürler. Gerçekten o kadar üzülüyorum ki haketmedigim şeyleri yaşadığım için. Çöp gibi kapıya konulduğumu hissediyorum. Bende bulmak istemediği merhameti onda aradığı için çok üzgünüm. Nasıl toparlarim bundan sonra. 26 yaşındayim bu arada. Benim onu oyaladigimi ailemle tanistirmadigimi öne atıyor arkadaşıma. Aramızda bişey yok diyor sürekli kafasında kuruyor diyor. Bı dünya kurmuslar kendilerine yıllardır arkadaşlar her ayrılıkta son zamanda ona gidiyor. Gerçekten çok üzülüyorum.
Peki sen neden devam ediyorsun?Günaydın herkese
Asıl çöp kendisi ötekini yedekte tutup her boşa ciktiginda ona gidip sonra seni günah keçisi yapıyor. Valla zerre değmez hiç üzülme canım biraz zaman geçince boşa emek vermişsin diceksinGünaydın herkese
Yine ayrıldık ve yine o kıza dönmüş kızın babası da vefat etmiş. Hasta etti beni resmen çok hajliymissinizHiçkimse bir "çöp" tarafından çöp gibi kapıya konmaz. Biraz kendinize saygınız olsun, böyle ezik davranmayın öncelikle.
Kaç kere aynı kadına gitmiş, kendi ağzınızla söylüyorsunuz.
Sizden ayrılıp gitmek değildir o, siz varken de ikinci adresi orasıdır.
Geçer mi dediğiniz şey aşk acısı falan da değil, şu an duygularınız değil değil egonuz ile konuşuyorsunuz. Benliğiniz incinmiş, bir daha iletişim kurmayıp hayatınıza bakarsanız her şey geçer.
Bahar her zaman gelir. Kış çetin geçse de gelir, fırtına kopsa da.
Evet. Ve ben yine barismistim yine yalvarış aglayislarina rağmen. Gene aynısını yaptı...Bu noktadan sonra hala devam ettiğiniz için hatalısınız. Taviz verdikçe değer görmemeniz çok normal değil mi? Affeden tekrar tekrar aldatılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?