Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar. Adetim 5 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrım var. Gebelik testini yapar yapmaz hemen ikinci çizgi Böyle çıktı gerçekten doğru mudur acaba 5 saniye anca sürdü çıkması çünkü
hamilesin tebriklerMerhaba kızlar. Adetim 5 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrım var. Gebelik testini yapar yapmaz hemen ikinci çizgi Böyle çıktı gerçekten doğru mudur acaba 5 saniye anca sürdü çıkması çünkü
Teşekkür ederim canımHamilesin canım hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederimhamilesin tebrikler
Yok asıl sonradan çıkan testler geçersiz oluyo :) benimde hemen çıkmıştı bu şekildeydiTeşekkür ederim canımçok şaşırdım hemen çıkınca test mi bozuk diye şüphe ettim
Ay çok mutlu oldumYok asıl sonradan çıkan testler geçersiz oluyo :) benimde hemen çıkmıştı bu şekildeydi![]()
Kan vermekte sıkıntı bu dönemde ama doktora gidebilirsen için daha da rahatlarAy çok mutlu oldum8 aydır hep olumsuzdu
Bende şimdi onu düşünüyorum doktora nasıl gidicem ne yapıcam diye bir hafta on gün daha bekleyeyim de gitmişken inşallah kalp atışını falan duyarsam daha iyi olurKan vermekte sıkıntı bu dönemde ama doktora gidebilirsen için daha da rahatlarRabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin
![]()
Aynen canım biraz bekle ben 6 hastalıkken gittmiştim keseni görmüştüm sadece . 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırmıştı doktor :)Bende şimdi onu düşünüyorum doktora nasıl gidicem ne yapıcam diye bir hafta on gün daha bekleyeyim de gitmişken inşallah kalp atışını falan duyarsam daha iyi olur
Aynen acele etmeyeyim diyorum ama kan değerimi öğrenmek istiyorum bi taraftan da sağlık ocağında kan versem mi acabaAynen canım biraz bekle ben 6 hastalıkken gittmiştim keseni görmüştüm sadece . 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırmıştı doktor :)
Ben geçen hafta sağlık ocağına iğne vurulmaya gitmiştim. Haftanın ilk günü diye pazartesi gitmiştim ve en erken saatte hatta benden başka kimse yoktu . Siz de öyle yapabilirsiniz bütün önlemlerinizi alıp. Bide benim yaşadığım yer çok kalabalık değil o yüzden daha rahattı. Ama yine de korkuyorum gitmeye 3 haftadır doktor randevularıma gitmiyorum . Daha bi süre de gidemicem gibi. Bu zaman da hamile olmak çok zor gerçektenAynen acele etmeyeyim diyorum ama kan değerimi öğrenmek istiyorum bi taraftan da sağlık ocağında kan versem mi acaba
Bende çalışıyorum zaten işe erken gidiyorum giderken açılır açılmaz uğrayayım en iyisi tahlili verip öyle gideyim. Diğer kontrollere nasıl gidicez bende bilmiyorum allah yardımcımız olsunBen geçen hafta sağlık ocağına iğne vurulmaya gitmiştim. Haftanın ilk günü diye pazartesi gitmiştim ve en erken saatte hatta benden başka kimse yoktu . Siz de öyle yapabilirsiniz bütün önlemlerinizi alıp. Bide benim yaşadığım yer çok kalabalık değil o yüzden daha rahattı. Ama yine de korkuyorum gitmeye 3 haftadır doktor randevularıma gitmiyorum . Daha bi süre de gidemicem gibi. Bu zaman da hamile olmak çok zor gerçekten![]()
Ben tarama testlerinin hiç birini yapamadım . En son 4 hafta önce doktora gittim . Gidebilirsem bi detaylı ultrosana gidicemBende çalışıyorum zaten işe erken gidiyorum giderken açılır açılmaz uğrayayım en iyisi tahlili verip öyle gideyim. Diğer kontrollere nasıl gidicez bende bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Bende şuan ne kadarlık acaba diye merak ediyorum kan değerlerim normal yükseliyor mu diye öğrenip daha sonra kontrol e gitmeyi düşünüyorum biraz zaman geçinceBen tarama testlerinin hiç birini yapamadım . En son 4 hafta önce doktora gittim . Gidebilirsem bi detaylı ultrosana gidicem
aynen canım ilk zamanlar daha önemli sağlıklı bi gebelik mi diye bilmen gerekiyo. Bütün önlemlerini alıp erken saatlerde git benceBende şuan ne kadarlık acaba diye merak ediyorum kan değerlerim normal yükseliyor mu diye öğrenip daha sonra kontrol e gitmeyi düşünüyorum biraz zaman geçince
İnşallah canım yaaynen canım ilk zamanlar daha önemli sağlıklı bi gebelik mi diye bilmen gerekiyo. Bütün önlemlerini alıp erken saatlerde git benceinşallah sağlıklı bi gebeliktir :)
Haberdar edersin dualarım seninle . Tekrar hayırlı olsun bebişİnşallah canım ya![]()
Çok teşekkür ederim haber veririm mutlakaHaberdar edersin dualarım seninle . Tekrar hayırlı olsun bebiş![]()
Hayatımda ilk defa buladar belirgin pozitif test görüyorumMerhaba kızlar. Adetim 5 gün geçti aşırı bel ve kasık ağrım var. Gebelik testini yapar yapmaz hemen ikinci çizgi Böyle çıktı gerçekten doğru mudur acaba 5 saniye anca sürdü çıkması çünkü