Gercekten kafaniza takmadiginizda mi hamile kaldiniz?

Ben daha hamile kalamadim ama bende soyle oluyor. Her ay adet donemi geldiginde bu sefer acaba diyorum. Bundan once 2 defa duzensiz olmasina ragmen acaba mi diye test yaptim negatifdi. Bu sefer tamamen aklimdan cikmisti ve gunum gecti. Gelmeden once zaten bi gece ruyamda gormustum ve karnimda cok degisik bisey hissettim. Fakat kanamam oldugu icin galiba bu ay da degil. Diger ay galiba yine tamamen unuturum. Sirf adet donemi evde test varsa cok tehlikeli oluyor benim icin. Cunku gunlerim onlarla geciyor, adet olunca da uzuluyorum.

Oncelike bebek isteyen, bebek bekleyen, cocugu olan, okuyan, evde olan, tontis olan, zayif olan tum kadinlara merhabalar:) Kadinlar klubunun iyi bir takipcisiyim ancak cok fazla mesaj yazmaya zamanim olmuyor.

Neyse konumuza donecek olursak.. 3 senelik evliyim ve artik bebek istiyorum. Son 1 senedir denemelere devam ediyorum ama olmuyor. Etrafimda herkesin soyledigi ben kafama takmadigim ay hamile kaldim. Ayrica burada forumlarda yazan hamile veya cocuklu bayanlar da ayni seyi yazmis. Bir seyi cok isterken nasil akliniza gelmemesini basardiniz? Bu arada cok yogun calisiyorum, aslinda zaman benim icin cabuk geciyor. Ama bebek fikrini aklimdan cikaramiyorum. Esim de ben de doktor kontrollerine gittik. Bir sikinti yok diye soylediler.. Tek sorun kafaya takmaksa sanirim hergun meditasyon falan yapmam lazim, baska turlu olmayacak:)
Aranizda deliler gibi hamilelik belirtileri okurken, hamile kalmak icin her turlu kuru denedigi ay sabirsizlikla bekleyen hamile oldugunu ogrenen hic kimse mi yok ya?
Canım bende 3 senelik ewliyim daha önce 2 kaybım war ilaçlardı hormonlardı ilişkiydi uğraşmaktı derken çok yıprandım senin gibi her ay adet gününü bekleyip stresten olmayıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan çok yorulmuştum. Sonra bi gün yine bu saçma hormonların psikolojinin werdiği etkiyle (şimdi gerçekten hiç hatırlamıyorum acaba sebebi neydi:KK70:) çok basit bir sebeptir elbet saçma bişeyi kafama takıp büyütüp eşimle kawga ettik sonra afedersiniz ama barışma esnasında yani malum barışma hepimizde aynı sonlanır o gece aklıma o sinirden sonra çocuk bile gelmedi en son hani ayakları hawada dik bekle yarım saat falan derler ya hiç öyle bişe yapmadım direk duşumu aldım hani hemen duş da almayın derler çünkü o kafayla güya o gün eşimden artık çocuk falan istemiyodum ertelemiştim çünkü çok yıpranmıştım psikolojim çocuk çabası yüzünden mahvolmuştu e 2 kürtaj sonrası 3. De ya aynısı olursa diye korku weriyodu bana neyse o ay da biz nöbet sistemli çalışıyoruz ikimizde hiç nöbetlerimiz uymamıştı yani ilişki de olmadı çok sonra o ay pat test pozitif çıktı bende ümitsizce yapmıştım testi gözlerime inanamadım yani çok uzattım lafı gerçekten kafaya takmamak düşünmemek en önemlisi hadi çocuk yapalım diye yapmamak lazım tek önemli nokta bu yoksa bende soğan kürüydü klomen di yumurta iğnesiydi çatlatma iğnesiydi eşimde aynı şekilde işte ayda şu kadar ilişkiydi yumurtlama dönemiydi falan hikaye hepsi boş önemli olan kafadan atmak sana da tawsiyem inş sende saçma sapan bişeyden kawga çıkartırsın da sonra akşamına barışırken inş birbirinize çocuk hediye etmiş olursunuz :KK36: kusura bakmayın biraz açık konuştum açık anlattım ama olmamasının nasıl bi duygu olduğunu bildiğim için yardımcı olmak kesinlikle amacım inş Allah'ım isteyen herkese nasip eder bu duyguyu :dua:

Bende artık kafama takmak istemiyorum ya her saniye aklımda artık kafayı yicem.. Kendi kendime diyorum Allahın işine karışılmaz eğer olacağı varsa olur.. ama yinede çıkartamıyorum aklımdan özelliklede şu son 3 aydır.. oysa 1 senedir evliyim ilk günden beri afedersiniz korunmadık ozamanlar bukadar kafama takmıyodum şimdi çok kötü durumdayım ..
Dua ediyorum Allahım bana sabır ver , aklımdan çıkartim diye.. ne olur sizde siz de bana dua edin.. başkasına yapılan dua kabul olurmuş.. çok çaresiz hissediyorum kendimi..

Inşallah bende bu ay hamile kalmişşam buraya ayni seyleri yazicam
Cunku bende bu ay hic takmadim. Iliskide sadce 2 kere olmustu sanirim. Onu bile hatirlamiyorum :) bana hamileligi dusunduren tek sey kullandigim tsh ilaci artik eskisi kadar takmadigimi da farkediyorum. Mod olursa olur olmazsa kismet degilmis :)

Evet arkadaslar sonucumu sizlerle paylasmak istedim. Hala soktayim. Gercek olabilir mi???

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
Back
X