- 30 Nisan 2024
- 222
- 30
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
Arkadaşlar gerçekten sürtünme,kıyafetle sürtünme yok el değmesi zevk suyu vb şeylerden gebelik oluşuyor mu sitede o kadar çok karmaşa var ki bu konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırArkadaşlar gerçekten sürtünme,kıyafetle sürtünme yok el değmesi zevk suyu vb şeylerden gebelik oluşuyor mu sitede o kadar çok karmaşa var ki bu konuda
Çoğu dalga geçmek için yazıyor sanırım
Ha dalga geçmeler gerçek yaniİşi bilmeyen işe gitmesinöylelerini görünce evet hamilesin yazıp yazıp aklını alcan
![]()
Hayır konuyu açanlar dalga gecıyor bizle elle bulaştı elbiseden hamile kalır mıyım die .Ha dalga geçmeler gerçek yani
Bazıları o kadar ciddi anlatıyor ki insanın içine ya acaba mı düşüncesi geliyorHayır konuyu açanlar dalga gecıyor bizle elle bulaştı elbiseden hamile kalır mıyım die .
Bizde onlara böyle diyip geçsek nolacak diyorum
Yok korkuyor onlar da neyin ne olduğunu biliyoruz bilmesekte birileri sevişti die biz nie acabalara düşelimBazıları o kadar ciddi anlatıyor ki insanın içine ya acaba mı düşüncesi geliyor
Genelde evliler cevap versin diye yazıyorlar yaYok korkuyor onlar da neyin ne olduğunu biliyoruz bilmesekte birileri sevişti die biz nie acabalara düşelim![]()
E kafamıza silah da dayanmıyorGenelde evliler cevap versin diye yazıyorlar ya
Olmayan şeyi stres yapıyorlar diyorsun yani ablaE kafamıza silah da dayanmıyorgörmezden gelip geçiyorum artık valla cunkı hı yo didik mi özele geliyorlar milletin sürtündüğüyle uğraşacak değilim
![]()
Aynen öyle sonra burdan bazıları dalga gecmek için kesin hamilesin yazınca daha da manyağa bağlıyorlar . Ben doğru bulmuyorum bunu yapanların da yaptıklarınıOlmayan şeyi stres yapıyorlar diyorsun yani abla![]()
Gerçekten çok haklısın ablaAynen öyle sonra burdan bazıları dalga gecmek için kesin hamilesin yazınca daha da manyağa bağlıyorlar . Ben doğru bulmuyorum bunu yapanların da yaptıklarını
Çünkü korkup gidip ilaç falan içip kendılerıne zarar verebilirler . Hıc yorum yapmamak daha mantıklı