Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş için

benden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..