Gerçekten nankör bu insanlar

Rahat bırakın şu gelinleri artık, kimse sizin kendi yaşadığınız evi temizlemek zorunda değil, yemeğe çağırmış işte , asıl nankör olan sizsiniz.
Yok ben sana bakarım anne falan diye kendi kendinize niye tribe giriyorsunuz, temizliğe gelip arkanızdan sövse iyi gelin mi oluyor yani anlamadım??
Belki de ağzıyla kuş tutsa yaranılmayacak insanlarla yaşıyordur ve salmıştır neden olmasın dimi? Karşı tarafı dinlemek lazım...
Herkesin kendi hayatı var , kimse kimseden eski zamanların gelin davranışlarını beklememeli.
Birde ben sana bakarim ne ya? Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin simdi bekarken konusursunuz elin oglunun evinde kilini kipirdatamaz sizin gibiler.

Birde ben sana bakarim ne ya? Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin simdi bekarken konusursunuz elin oglunun evinde kilini kipirdatamaz sizin gibiler.

Onu da yazacaktım ama inanın vazgeçtim, o bakma işleri öyle olmuyor diye... İnsanlar birbirinden ne kadar kolay nefret edebiliyor ya inanamıyorum, abisinden bişey istemiş gelin olmaz demiş,temizliğe gelmemiş.Oldu herkes size amade olsaydı..

Artık herkes biliyor benim aile durumunu yenge hala abi durumlarını .. cumartesi nişanım olacak annemle temizliğe giriştik yenge hnm bilmesine ragmen bıraktım yardımı kolay gelsine bi ihtiyacınız var mı demeye bile gelmedi. Komşu bana söz verdiği için bugun geldi camları sildi perdelerimizi yıkadı (onn makinesi daha ii yıkıyo diye) geldi kaç defa ne yaptınz diye ama yok abimden dolayı bi ara yukarıya yemege çağırdı o kadr .. annem bugun makine çok çalıştı beyazları sana vereyim demiş benm çamaşırlr yıkanıyor şimdi demiş kapanmış konu . Ver anne daha snra yıkarım dememiş diye annem üzülüyodu bu kadr hayinlk olmazki ama diye. Komsuya da demedik gel yardım et diye kendi geldi sordu diyo ki kaldı ki sen el değilsin diyo. Ya dedim anne boşver salla hallederiz ikimiz dedim . Perşembe hala köyden geliyo o zaman yardıma gelir dedim gösteriş için 😬 benden dolayı gelmiyordr o dedim boşvee dedim böleler eninde sonnda yalnz kalır sana bakarm anne dedim o da dedim kendi gibi çıkarcı halasına bakar dedim .. annem üzülüyor diye üzülüyorm neden böle bu kadın bana yapma annem için yap bari yazık cidden annem ne yaptı sana hadi ben kötü görümceyim .. annemede bşy belli etmiyorum iyice üzülmesin kadın diye ne yapcam bilemedim yani.. halam gelince yardıma gelir .. ondan yüz buluyor..
Kız sizinki yine iyiymiş, nisanımda nişanlım aradı biz geliyoruz diye -aile arasında olacaktı kuaföre falan gitme gereği duymadım ,kapalıyım- daha o zaman yengemin yatak odasını süpüruyordum sen düşün :deli:

Biz ona ediyorsak temizlk o da etmek zorunda evet..
biz ona yardım ediyorsak etmek zorunda evet
Sırf hala varken yardıma glmek saçma o zamanda gelmesin millete karşı ben yaptım ben ettim diyor
Hayır etmek zorunda değil.
Siz de etmek zorunda değilsiniz.
Nedne karşılık bekleyerek yapıyorsunuz ki?
Kimsenin görümcesinin evini temizleme gibi bir zorunluluğu yok.

2 kişi 1 evi temizleyemiyor musunuz?

Biz bir organizasyon olacaksa eşimle birlikte evi komple temizleriz. Üstelik tadilat da dahildir.

Niye sizin yaşadığınız evi, bir başka evde yaşayan biri temizlesin ki? Gelin olması mı buna mecbur kılıyor?
Hiç mi evde temizlik yapmıyorsunuz ne kadar uğraştırabilir?

Çamaşır makinesi tekrar çalışsın ne olacakmış ki? Gelin hanımın bu tavrı sizin görümceliğinizdendir belki iyi düşünün..

Senin nişanı nı yapmak zorunda değil ve ortak olan birsey değil. Gelin diye sürekli sizin evinizi temizlemeye mecburda değil. Gelininiz in sorumluluğu ilk Cocuklarına sonra da kocasına dır. Siz Ayıp ediyorsunuz bence!

Alttan alttan annesini gazlayın ortalı
Çamaşır makinesi sorun temizliğe yardım etmesi değil insan olan gelir kolay gelsin der biz yardıma gidiyoruz sonuçta hanfndiye . Çamaşır makinesi makine bozuk bizim. ANnemde 1kere söylemiş. Nişan temizliği dip köşe. Sorun gelmemesi değil sorun hala varken yardım ediyorm bak diye görünmesi Perşembe hala gelecek o zaman çok yardım etmiş gibi gösterecek kendni
Sen böyle annem annem diyip her acıyısında yengene hanıfendi diyerek imalarda bulunursan evlenince bin beterini yaşarsın gelin kaynana arasına girme

Back
X