gercekten sabir

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
O kadar ofkeliyimki kufretmemek icin zor duruyorum uc aydir izin istiyorum yillik izin hakkim ve verilmiyor ben haric herkes cikti ve bugun daha yeni senesi dolan sekreterede izin verilmis ne dusunmem ne konusmam lazim bilmiyorum lutfen akil verin

işi bırak diye mi yapıyorlar acaba
yada senin işini yapacak kimse mi yok
ama haksızlık sende isteme ben şu zaman izine çıkıyorum de çık

O kadar ofkeliyimki kufretmemek icin zor duruyorum uc aydir izin istiyorum yillik izin hakkim ve verilmiyor ben haric herkes cikti ve bugun daha yeni senesi dolan sekreterede izin verilmis ne dusunmem ne konusmam lazim bilmiyorum lutfen akil verin

arkadaşın dedği gibi yerinize bakacak kimse yoksa belki ondandır, eğer ondan değilse işi bırakın diye mi yapıyorlar acaba

arkadaşın dedği gibi yerinize bakacak kimse yoksa belki ondandır, eğer ondan değilse işi bırakın diye mi yapıyorlar acaba
Tamam yerime bakacak kimse yokta benimkide can bir haftaya batmazya

peki izin istediğinizde vermemek için sundukları gerekçe nedir?

motivasyonum düşüyor deyin ..
vermek zorundalar ne demek "bakarız"
siz kafanızda bir tarih belirleyin, işlerinizi de ayarlayıp.

"şu tarihler arasında izin istiyorum, işlerimi de ayarladım en müsait zaman bu" diye net olun.

7 sene az bir süreç değil çıkaracak olsalardı şimdiye kadar çoktan gönderirlerdi.. muhtemelen yerinize bakacak birinini olmaması gibi görünüyor. güzel bir dille konuşursanız hayır demezler herhalde..

Back
X