gerçekten şuan çok ihtiyaçım war size lütfen

kaderszkadn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
10
0
86
bursa
arkadaşlar sanal ooraatamdan biri ile tanıştım ve sanal olarak konuşuyordum . sonra beni gerçekten sevdiğini hissettim ama ben onu sevmiyordum ve daha fazla uzatmadan ayrıldım ayrılırken biraz yarı yoolda koydum . sonra pişman olup ona geri döndüm ve çook sevdim hatta aşık oldum. ve yeniden başladık ama belli etmesede o beni sevmıyordu herşey yaptım onun için hemde çok büyük şeyler en ağırıda yakın birliktelik yaşadım oda ödül olarak ailesiyle tanıştırdı .annesi başta iyiydi ve ben herşeyi güvenıp anlatana kadar. en sonunda ben bu kızı istemıyorum utanmadana koynuna girmış dahada kötüsü bana anlatmış diyince . benı terkketi bu sözün üstüne anladım ki beni sevmıyoormmuş. çok yalvardım ama artık bende dayanamadım ne yapayım arkadaşlar unutulur mu? hiç yaşayan oldu mu unutabildiniz mı? yoksa arayıp sormalımıyım?

canım bence asla arayıp sorma onu her aradığında yaptığın hatalar gelecek aklına bırak kendisi yaptığından utansın kendine yeni bir sayfa aç hiç kimse unutulmaz değildir hele ki gerçek sevgiyi hak etmeyenler asla unutulmaz değildir

bencede cnm tek taraflı istemekle ilişki yürümez.ama seninde hatan var gibi geldi bana.yanlış anlamadıysam annesine anlatmışsın aranızda geçenleri.emin ol herşey unutuluyor.

Erkek annelerini bilmiyormuş gibi bunu annesine nasıl anlatabildin ki insanlar en samimi arkadaşlarına bile anlatamazken :53:
Elbette unutulur haketmeyenler...

Erkek annelerini bilmiyormuş gibi bunu annesine nasıl anlatabildin ki insanlar en samimi arkadaşlarına bile anlatamazken :53:
Elbette unutulur haketmeyenler...

kıymetli kardeşim. benım ne annem var nede babam . bir arkadaşlarım var vebirde okulum tutunmaya çalışıyorum. bana çok ağır geldi yaşadığım . bir anne dedim güvendım yardım eder dedim . başta çok sıcak geldı bana nerden bilebilirdim onun kuyumu kazdığımı bana karşılık olarak oğlum senın ne ilkkin nede sonun dedı benı hiç görmmeden işte buna kırıdım .

kıymetli kardeşim. benım ne annem var nede babam . bir arkadaşlarım var vebirde okulum tutunmaya çalışıyorum. bana çok ağır geldi yaşadığım . bir anne dedim güvendım yardım eder dedim . başta çok sıcak geldı bana nerden bilebilirdim onun kuyumu kazdığımı bana karşılık olarak oğlum senın ne ilkkin nede sonun dedı benı hiç görmmeden işte buna kırıdım .

anlatmasaymissin keske..

Seni anlıyorum...
Evet bir anne ama senin annen değil işte bunu düşünüp anlatmamalıydın...
Birçoğunun vereceği tepkiyi vermiş, ben ona şaşırmadım...

Annem babam yok demişsin ya, olsaydı onlara mı anlatacaktın?:53:
Hatayı yapmışsın sen zaten annesine anlatarak. Bırakmaz sahip çıkar diye düşünmüşsün ama herkes dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.

hata üstüne hata yapmışsın...
unutulur merak etme zaman neleri iyileştirmiyor ki...

sen onunla birlikte oldun o da ödül olarak annesiyle tanıştırdı öylemi??
ödül ne demek yaa çok hastalıklı laflar bunlar, annesine anlatırken aklında ne vardı bakın biz birlikte olduk oğlunuz beni terkedemez beni almak zorundasınız mı?
sanalda tanışıpta nasıl bu kadar güveniyo insanlar gerçekten aklım almıyo

İnandırıcı gelmedin nedense...

Birlikte olupta annesine bunu söyleyebilmen çok garip.İnsan arkadaşına bile söyleyemez.Sen annesine nasıl söyledin çok ilginç.Ben annesinin yerinde olsam bende senin hakkında iyi şeyler düşünmezdim ki...Çok yadırgardım...

Bu saatten sonrada onun için üzülmeni gerektirecek bir şey yok bana kalırsa...Seni düşünmeyen biri için ömrünümü heba edicen...Karar senin zaten...

Böyle birşeyi onu kaybetmemek için yaptın ( Seni sevmediğini bile bile.. ) ve gittin bide annesine mi anlattın ..

Hata.. hata.. hatalar...

iyi de insan böyle bir şeyi kendi annesine bile anlatamaz.herhalde beraber olduğunuzu söylersen "alman lazım kızı"diye oğluna baskı yapacak sanmıştın.çok fazla hata yapmışsın.bence o kadına olayları anlatman kendi çıkarın içindi annesiz babasız olduğun şefkatli bir kucak aradığın için değil kendini kandırma.ama işler hesapladığın gibi gitmemiş.o çocuk için internetten görüştüğü onlarca kızdan birisin belki.annesi için de neyse onu yazmayayım bile.kendi kuyunu kendin kazmışsın.o şahsı unut unutmasan da o sana dönmez ancak kendini rezil ettiğinle kalırsın.bundan sonra da çıksan deli gibi aşık olsan da kimseyle beraber olma yoksa sonuç aynı olacak.ailen de yok çok daha aklı başında olman lazım senin.kendinin hem anası hem babasısın bu tip hatalar yapma lüksün yok.Allah korusun bir gün ayağını kaydırsalar ne olacak?

çok çok saçma gerçekten
bi erkeği sevdiğini ispatlamanın yolu onunla birlikte olmak mı:20:
insan yeri geliyor yıllarca aynı yastığa baş koyduğu adamı tanıyamıyor da siz netten tanıdığınız ve sizi sevmediğini bildiğiniz bi insana mı güveniyorsunuz
kusura bakmayın sizin ki bile bile lades olmuş

Kimler neler unutuluyor.
Unutursun elbet,
Daha önemlisi anlattıkların baştan aşağı hata silsilesi.
Arkadaşlar genel olarak gerekeni yazmışlar zaten.
En önemli kısım bu hataları tekrarlamaman bence.

Kusura bakma ama sağlıklı bir düşünce yapın yok bişey olmaz diye yine ödül olarak kendine ve başkası ile bunu yaptınmı ?

Annesine anlatman bak beni alacaksınız artık düşüncesi ile mi yaptın ? Hangi erkeğin annesi böyle rahat hele ki anlatacak kadar rahat bir kadını? (annesi neler düşünür) gelinim diye alır.

Ödüllerini gözden geçir kimse böyle bir yakınlık sebebi ile zaten evlenmek mecburiyetinde değildir.

artık bu konuda yapman gereken tekşey unutmak ve bunu sadece acı bi tecrübe olarak hatırlaman bu konuyu bence kimseye anlatma yakınlarına falan dahada kötü durumlar olabılır

Nasıl anlatabilirsin böyle birşeyi annesine
Nasıl bir hata bu
Neyse ders olsun sana sakın bundan sonra kimseye anlatma özel sırlarını
Hatta kocana bile anlatma ılerde
Her insanın sırrı vardır unutma bunu kendi sırrını saklamayı öğren
O çocuğuda arama birdaha
Birde sunu söylemek istiyorum
Yakınlık yasadık sonra ödül olarak ailesiyle tanıştırdı demişsin
Bu düşüncene ne yazsam bilemedim açıkcası

Back
X