Gercekten yardiminiza ihtiyacım var

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Herkese merhaba burdaki dayanışma hoşuma gitti sizden yardım almak istedim. Bundan 33 gun once erkek arkadasimla ilişki denilemeyecek birsey yaşadım. Olaydan sonra adet oldum fakat üstüne görme korkusu ile 15. gün 25. gün 30. gün kanda gebelik testi yaptırdım hepsi 0.10 ama benim hala korkum var aradan haftalar geçtikten sonra ortaya çıkar mı gebelik. şu an olay üzerinden ikinci adetimi bekliyorum. lütfen tecrübe ve dualarinizi benden eksik etmeyin

859675 kez açıldı bu konuda
Yanı yapmayın arkadaşım yapıyorsanızda sonucuda katlanın yanı .
Kan testı yok demış haftalar sonra nasıl ortaya çıkıcak Allah aşkına çok mu küçüksün?

22 yaşındayım fakat OKB teşhisi konuldu. Yani takıntı hastalığı. Farkındayım şu an gebelik gözükmüyor ama ben sadece bunun olmayacağını sizlerden de duymak istedim. Bu korku gerçekten yasanmadan bilinemez. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Peki böyle birşey olmaz değil mi sonradan çıkma ihtimali gibi. sıktım sizi Özür dilerim ama. .

Teşekkür ederim. Peki böyle birşey olmaz değil mi sonradan çıkma ihtimali gibi. sıktım sizi Özür dilerim ama. .
Sanmıyorum :) ama ben doktor değilim yanı hamile falanda kalmadım. Ama bildğim kadarıyla böyle birşeyın mümkünatı yok

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

e takıntı hastalıgın varmıs bız desek yeterlı gelcek mı
gelıcekse once ıyıles ozaman ?madem bızım dememızle bukadar kolaymıs ???

Iyi hissedicem sadece. yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. biliyor musunuz işte sürekli bunu duymak istiyorum etrafta ne kadar kadın doğum varsa gitmeye çalışıyorum litrelerce şu içip ultrasonla baktiriyorum. Defalarca kan aldirdim. Göbeğim çıkmasın diye günde 1 öğün yemek yiyorum o da yaşayacak kadar. İnanın bu durum çok zor. internette bakmadigim site kalmadı. burda insanların birbirine yardım ettiğini gördüm. ben de yazmak istedim. benim için dua eder misiniz Allah rızası için.

Böyle bir durum yaşamış olanlar da yazabilir mi lütfen bu korkuyu nasıl atlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…