Herkese merhaba burdaki dayanışma hoşuma gitti sizden yardım almak istedim. Bundan 33 gun once erkek arkadasimla ilişki denilemeyecek birsey yaşadım. Olaydan sonra adet oldum fakat üstüne görme korkusu ile 15. gün 25. gün 30. gün kanda gebelik testi yaptırdım hepsi 0.10 ama benim hala korkum var aradan haftalar geçtikten sonra ortaya çıkar mı gebelik. şu an olay üzerinden ikinci adetimi bekliyorum. lütfen tecrübe ve dualarinizi benden eksik etmeyin
859675 kez açıldı bu konuda
Yanı yapmayın arkadaşım yapıyorsanızda sonucuda katlanın yanı .
Kan testı yok demış haftalar sonra nasıl ortaya çıkıcak Allah aşkına çok mu küçüksün?
22 yaşındayım fakat OKB teşhisi konuldu. Yani takıntı hastalığı. Farkındayım şu an gebelik gözükmüyor ama ben sadece bunun olmayacağını sizlerden de duymak istedim. Bu korku gerçekten yasanmadan bilinemez. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.
22 yaşındayım fakat OKB teşhisi konuldu. Yani takıntı hastalığı. Farkındayım şu an gebelik gözükmüyor ama ben sadece bunun olmayacağını sizlerden de duymak istedim. Bu korku gerçekten yasanmadan bilinemez. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. biliyor musunuz işte sürekli bunu duymak istiyorum etrafta ne kadar kadın doğum varsa gitmeye çalışıyorum litrelerce şu içip ultrasonla baktiriyorum. Defalarca kan aldirdim. Göbeğim çıkmasın diye günde 1 öğün yemek yiyorum o da yaşayacak kadar. İnanın bu durum çok zor. internette bakmadigim site kalmadı. burda insanların birbirine yardım ettiğini gördüm. ben de yazmak istedim. benim için dua eder misiniz Allah rızası için.