Gerçekten yoruldum artik

Magnolia1986

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
716
262
23
39
Merhaba kızlar bir sorum olacak önce derdimi paylaşayım
2.5 seneye yakin bebek istiyorum 6 senedir evliyim 2 düşük biri kurtaj ve son olarak kimyasal gebelik geçirdim birseyin yok kis yok felan yapılan tahliller temiz vs.. en son genetik test yaptım onu bekliyorum hikayem bu soracağım. soru da şöyle!
son geçen ay yumurtalık dönemimde apandisit patlıyor korkusu ile Dr a gittim acil e birşey bulamadılar temiz kadın hastalıklarında sonra cerrah geldi baktı apandist değil dedi tahliller temiz sonra adet oldum 2 haftaya yakın idrar yollarimda sıkıntı var urolojiye gidecem artık başka bölümler bulamıyor ve yine yumurtalık donemimdyim geçen ki gibi ağrı olmasa da yine başladı ağrı oturunca kalkınca icerde birşey var sanki baskı yapıyor ve Dr lar birşey bulamıyor bu nedir Allah aşkına yaa
uzun oldu helal edin hakkınızı sagolun şimdiden :KK51:

2.5 seneye yakin bebek istiyorum 6 senedir evliyim 2 düşük biri kurtaj ve son olarak kimyasal gebelik geçirdim birseyin yok kis yok felan yapılan tahliller temiz vs.. en son genetik test yaptım onu bekliyorum hikayem bu soracağım. soru da şöyle!
son geçen ay yumurtalık dönemimde apandisit patlıyor korkusu ile Dr a gittim acil e birşey bulamadılar temiz kadın hastalıklarında sonra cerrah geldi baktı apandist değil dedi tahliller temiz sonra adet oldum 2 haftaya yakın idrar yollarimda sıkıntı var urolojiye gidecem artık başka bölümler bulamıyor ve yine yumurtalık donemimdyim geçen ki gibi ağrı olmasa da yine başladı ağrı oturunca kalkınca icerde birşey var sanki baskı yapıyor ve Dr lar birşey bulamıyor bu nedir Allah aşkına yaa
Geçmiş olsun... Acaba üsutmus olmayasin kendini sıcak tut istersen inş biran önce sorun bulunur da rahatlarsin...

Geçmiş olsun... Acaba üsutmus olmayasin kendini sıcak tut istersen inş biran önce sorun bulunur da rahatlarsin...
30 senede böle bir ağrı görmedim canım son 2 yumurtalık zamanı burnumdan geldi evde bir sürü doğal seyler yaptım fitil felan da cabası ama yok yok anlamadım artık sağol bu arada

30 senede böle bir ağrı görmedim canım son 2 yumurtalık zamanı burnumdan geldi evde bir sürü doğal seyler yaptım fitil felan da cabası ama yok yok anlamadım artık sağol bu arada
Bende bu ay içinde acayip sancilandim akıntım geldi yumurtlama donemi gibi oldu yani üşüttüm mu yoksa yumurtlama mi oldu anlamadım ama sürekli sıcak şeyler iciorum ayağımi sıcak tutuorum sıcak su torbasi koyuyorum istersen sende dene bunları cnm çokta bitkisel Seyler deneme bence yaa bir yeri yapiosa diğer yeri mutlaka yikio die dusunuorum onlarında etkisi olmuştur. ..

doğal derken başka Dr ablama hamileyken demiş hani ilaç veremiyor diye karbonatlı suya oturmak sirkeli su ile yıkamak orasını soğan suyu içtim iltihap mi diye kuscaktim tadindan:( yarın ola hayır ola artık

doğal derken başka Dr ablama hamileyken demiş hani ilaç veremiyor diye karbonatlı suya oturmak sirkeli su ile yıkamak orasını soğan suyu içtim iltihap mi diye kuscaktim tadindan:KK43: yarın ola hayır ola artık
Anladım cnm allah şifa versin... ben yumurtaliklarim düzenli içersem sıkıntı olur catlamaz falan die sürekli takıntılı olduğum için yapmiorum da :) inş daha fazla beklemeden hamile kalırız da rhatlariz ya

Anladım cnm allah şifa versin... ben yumurtaliklarim düzenli içersem sıkıntı olur catlamaz falan die sürekli takıntılı olduğum için yapmiorum da :) inş daha fazla beklemeden hamile kalırız da rhatlariz ya
Valla bu hallerimı görunce önce benim sağlıklı olmam gerektiği aklıma geliyor:)

Cnm uroloji erkeklere bakiyor diye biliyorum ben. Ayrica enfeksiyon olabilir bi saglik ocagina gidip baktir istersen.

Üroloji kadinada bakyo idrar yolu enfeksiyonu bobrek filan bakar yanliz sizinki normal geldi yumurtlama döneminde zaman zaman siddetli olmak üzere agri olur yumurtalarıniz çatlıyodur,yanliz genetik sonucunuzu bekleyin gebelikten once ona göre tedavi uygulanr gebelikte..

Back
X