• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten yoruldum...

akasya18

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
6
1
286
İstanbul
Uzun bir zamandır bu siteye üyeyim, böyle bir konuda yazmak da bugüne nasip olmuş. Kızlar eşimle 4 yıl bir birliktelikten sonra evlendik. 3 yıllık evliyiz. Eşimin bazı huyları son zamanlarda beni gerçekten çileden çıkarıyor. Söylemekten dilimde tüy bitiyor, ben bıkıyorum ama o duymaktan bıkmıyor yine aynı yine aynı. Kısaca anlatayım. Eşim maddiyata hiç önem vermeyen biri. Bu bazen iyi bazen kötü. Elindeki son kuruşu isteyin (o son kuruşla 15 gün idare etmek zorunda olsun) hemen çıkarır verir. Verdiği borçları unutur, unutmasa bile utanır geri isteyemez. Ben kemerleri biraz sıktığım için çok şükür ciddi anlamda maddi sıkıntımız yok ama zaman zaman eşimin umursamazlıkları zor duruma düşürüyor bizi. Son olayda sabrım iyice taştı artık. Şu anda oturduğumuz eve 2 yıl önce taşındık. Taşınırken eşime dedim ki telefonu ve interneti hemen iptal ettirelim. Bugün yarın bugün yarın derken koskoca 2 yıl geçti. Düşünün artık. Hafta içi telekom avukatı arıyor ve 600 lira borcunuz var diyor. Gel de kafayı yeme. Eşim yatırıyor verilen hesaba. Diyorum ki makbuz aldın mı. Evet ve müdürlüğe teslim ettim. Dedim en azından bir fotokopi alsaydın kendine ne olur ne olmaz. Sanki kendi kendime konuşuyorum. Duymuyor adam. Söyleyince de çok konuştu oluyor. Doğalgazı üzerinden çıkar diyorum, yeni ev sahibine devret. Onu da 2 senedir yapacak. Oradan da bir borç kalırsa şaşımayacağım. Diyorum internete de baktır. Ordan da bekliyorum bir şeyler artık. Artık gerçekten fenalık geldi. Ben ne yapacağım böyle akıl verin bana. Düşünmeyeyim diyorum olmuyor. İşin içinden çıkamıyorum :(

Son düzenleme:
canım eşin sorumsuz ve ertelemeci bir insan sanırım."olur yarın bakarım" diyen tiplerden yani.senin yapacağın tek bir şey var.eşinin maaşını alacaksın nereye ne yatırılacak,ne kapatılacak ne açılacak sen kontrol edeceksin.bunlar erkek işi ama eşler böyle olunca ne yapacaksın ki benimki de öyle oradan biliyorum çünkü.sen yine 600 lirayla yırtmışsın biz eşimin sorumluluğundan 18000 borca girdik aldığı krediyi bana ödüyorum deyip ödemediği için.gözünü dört açman lazım git makbuzlarını al itinayla sakla.eşine bu konuları bırakma.ben öyle yapıyorum artık da biraz olsun belimiz doğruldu.

canım eşin sorumsuz ve ertelemeci bir insan sanırım."olur yarın bakarım" diyen tiplerden yani.senin yapacağın tek bir şey var.eşinin maaşını alacaksın nereye ne yatırılacak,ne kapatılacak ne açılacak sen kontrol edeceksin.bunlar erkek işi ama eşler böyle olunca ne yapacaksın ki benimki de öyle oradan biliyorum çünkü.sen yine 600 lirayla yırtmışsın biz eşimin sorumluluğundan 18000 borca girdik aldığı krediyi bana ödüyorum deyip ödemediği için.gözünü dört açman lazım git makbuzlarını al itinayla sakla.eşine bu konuları bırakma.ben öyle yapıyorum artık da biraz olsun belimiz doğruldu.

Canım zaten maaşını alır bana getirir ama bazen maaş gününü geçirir, alamaz 1-2 ay sonra alır. Ödemeler oluyor, her gün maaşını aldın mı diye sormaktan ben bunalıyorum. Sonra da paracı oluyorum. Ya benim derdim para değil ki ama anlamıyor. Sanki alıp kendime harcıyorum. Sizinki çok kötü olmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun. Para mevzusu geçince artık inan mideme ağrılar giriyor. Bırak diyorum düşünme biraz da o düşünsün ama tabi ki düşünmeyeceği için kabak yine benim başıma patlayacak. Ay başında alması gereken maaşını daha geçen gün aldı. Offff bu vurdumduymazlığı olmasa :(

Back
X