Gerdanım sarktı.Çözüm bulan var mı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Zayıfladım gerdan torba oldu. Yaş 35. Ne yapayım? Ameliyata da razıyım. Ameliyat olan,ameliyatsız çözüm bulan var mı? Çok sinir bozucu bi durum

Sporsuz mu zayıfladiniz, nicin oyle oldu ki? Yapisal da olabilir, bazilari zayif da olsa gidisi oluyor..

Zayıfladım gerdan torba oldu. Yaş 35. Ne yapayım? Ameliyata da razıyım. Ameliyat olan,ameliyatsız çözüm bulan var mı? Çok sinir bozucu bi durum
Internetten yüz kaslarını geliştiren egzersiz leri deneyin tabi zayıflarken yapsanız simdi işiniz daha kolaydı şimdi biraz zaman alabilir.krem sürerken boyundan cenenize doğru elinizin tersini surterek bir süre masaj yapın bide minikşaplaklar atın yada en kestirme yöntem ameliyat

Spor yaptım.Krem sürdüm. Şimdi de yogaya başladım ama sarktı yinede. Ameliyat düşünüyorum ciddi ciddi ama olan var mu,süreci nasıl merak ediyorum

Düzenli kullanacağımin at kestanesi yağı birebir çözümdür. 1 ayda farkı görürsünüz

At kestanesi yağı mı hemen alayım. Lazere de gidiyorum, kıl tüy için zararı olur mu

Atkestanesi yağı sıkılaşmak için birebir bir ürün.. Gözenekleri sıkılaştırır ve kan atışını o bölgede düzenler. Aktardan bulabilirsin. Sabah akşam 2 damla kafi masaj yap ve yat

Hemen deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

Çok düzenli kullanırsan çok güzel faydasını görürsün.. Bir hafta kullanıp aaa işe yaramıyor demek yok! Hergün Düzenli kullanmak çok önemli. Şimdiden kolay gelsin

Çok düzenli kullanırsan çok güzel faydasını görürsün.. Bir hafta kullanıp aaa işe yaramıyor demek yok! Hergün Düzenli kullanmak çok önemli. Şimdiden kolay gelsin
Tamam. İnşallah faydası olur. Düzenli kullanırım mutlaka Allahın izniyle

Zayıflamaktan mı olurmuş ya. Ben kendimi bildim bileli en fazla 45 kiloyum. Şuan 7 aylık hamileyim hala 45 kiloyum ama bildiğin gıdığım var ya :mad:

Benimki zayıflayınca oldu. Yani gıdı normalde olabilir tabii de benimki sarktı resmen. Sallanıyor o derece

Benimki zayıflayınca oldu. Yani gıdı normalde olabilir tabii de benimki sarktı resmen. Sallanıyor o derece

Gayet normal sarkması.. Kilo verme sonrası vucütta mutlaka deforme olacaktır. En iyi çözüm söylediğim gibi. Ameliyata gerek kalmadan sıkılaşacak ve sonuçtan gayet memnun kalacaksınız

Gıdı cene yapısıyla alakalıdır.kilo dan cok.bi turk kadınlrı gıdılıyız.cunku cenemiz kucuk.uzun degil.ve bence gıdı guzeldır

Gıdı değil benimki bildiğiniz kol altı sarkması gibi oldu.kafamı sallayınca hindi gerdanı gibi oluyor ya

Tvde gıdı için hareket göstermiştiler.Dili damağa yapıştırmalı,etkili olduğunu söylemiştiler.Googlede o hareketi araştır istersen.:KK66:

Back
X