Gerdek gecesi korkusu ?

Uccuug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
4
1
1
28
Kızlar gerçekten anlatılan ya da beklediğiniz gibi korkutucu can yakıcı bisey var mı? Çok korkularım var nasıl olacak ne olacak hiç bilmiyorum sizin nasıl geçti

Kızlar gerçekten anlatılan ya da beklediğiniz gibi korkutucu can yakıcı bisey var mı? Çok korkularım var nasıl olacak ne olacak hiç bilmiyorum sizin nasıl geçti
Sacma sapan seyler dinleyip kendinizi kasmayin koca karilarin abartilarini dinleyip kendinizi kasmayin o sizin ozeliniz ve siz nasil isterseniz o oyle gecer

korkma canım, malum ilişkiye girince organın da ona göre ıslanıp gereken tepkiyi veriyor .
yoksa kayganlaştırıcı alıp devam edebilirsin .

Benimki tam bi acı dolu geceydi. Çünkü kendimi çok sıkmıştım. O yüzden çok acım oldu. Kendinizi sıkmaz, rahat olursanız rahat geçer. Ama kendinizin sıkarsanız mahvolursunuz.

Anlık bir acı sonrasında bi 3 ay falan ilk seferde zorlanma oluyo sonra alışıyo ama kendini rahat bırakmakla alakalı, benim zarım yırtılmadı doğumda yırtılıyomuş böyle durumlarda, bide belki ondan bilmiyorum kimi çok acı çekiyo zar yapısına bağlı sanıyorum ki

Kendinizi rahat bırakın bu birazda eşinize bağlı .Hiç te acimiyor birşey anlamazsin.sadece kan 1 gün devam edebilir ve kusma olmuştu bende.

Hiç korkma bişeycik olmuyor biz çok severek yapıyoruz 😀 benim hiç acimamisti yalnız öyle böyle kan gelmedi baya bir kanamam olmuştu kısa bir şoka girmistim bu kan nerden geliyor diye 😂 saf miydim neydim. Size önerim arzulamaya çalışın hayal edin korkmayın hersey cok güzel olacak diye düşünün

Back
X