gerek dost--- kimdir arkadalar?

Malesef var zannediyordum ama yokmuş geçen yaz babamı kaybettiğimde bir baş sağlığı bile dilemeyen bu kişi babamın evinin karşısında oturuyor balkondan camdan bakıyor ama bir başın sağolsun bile demedi bu kişiyle bütün bebekliğim çocukluğum ve gençkızlığım geçti benim en zor günlerinde ben onun yanındaydım ama onun bana atmadığı kazık kalmdı yani hiç dostum yok ama en azından bir tane olmasını çok isterim çünkü insanın kocasına bile anlatamadığı şeyler oluyor yanında derdini anlatacağı birine ihitiyaç duyuyor

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim
oyacım babanı kaybetmişsin çok üzüldüm baba acısı çok zor olmalı
başın sağolsun bebem
allah babacığının mekanını cennet etsin inşallah

arkadasım cok...dostum ...sadece bır tane....
dost zor zamanlarda yanındaysa...senın ıcın aglayıp senın ıcın guluyorsa....
senın yerıne dusunup...senın ıyı olmam ıcın destek verıyorsa ve bunları yaparkende hıç bır karsılık beklemıyorsa....
mutlu yada uzgun oldugun zaman ılk aklına o gelıyorsa aılenle bıle paylasmadıgın sırları paylasıyor ve sırrını acıga cıkarmıyorsa....
işte o dostur....o yuzden herkesten daha cok deger verılmelı ve sevılmelı.....
gercekten boyle dostları olanlarda cok sanslılar....

20 senedir çok sevdiğim bir arkadaşım var. o benim gerçek dostumdur. birbirimizle tüm sırlarımızı, tüm duygu ve düşüncelerimizi paylaşırız. yeri gelir ben onun omuzuna başımı koyup ağlayabilirim. aynen oda bana aynı. sırlarımız ikimiz arasındadır. başka tarafa taşınmaz. o bana akıl verir, yeri gelince ben ona. daima karşılıklı güven olmuştur aramızda. ona hiç kızmamış ve gücenmemişimdir. böyle dostlukların artık kalmadığı bir dünyada. tek dostum ve arkadaşım odur. eşimle bile bu kadar dürüst bir ilişkimiz olacağına inanmıyorum. şimdi ayrı illerdeyiz. ama kimin başı dara girse, elimiz kanda bile olsa koşuyoruz. dilerim herkese böyle dostlar nasip etsin.

Dostluk bir anda kazanılan bir şey değil ki.Yıllarınızı verdiğinizde anlarsınız.Bence sadece iyi arkadaş vardır.O da günlük yaşamımızda yanımızda olan,boşluğumuzu dolduran,o anda onunla keyifli olduğumuz,dertleşip,güldüklerimizdir.

23 yaşındayım bu yaşıma kadar dost olduğunu sandığım biçok insan vardı hayatımda ama onlar kocaman yalanmış biri içten içe beni kıskanıp durururmuş bunu yüzüme karşı kusunca anladım diğeri içten pazarlıklıymış onunda foyası ortaya çıktı diğeri çıkarı için birlikteymiş bir tanesi var çocukluktan beri görüştüğüm ama uzakta bir o kaldı..bana bir zararını görmedim ama yararınıda göremiyorum.sık sık görüşmüyor acılarımızı sevinçlerimizi paylaşamıyoruz..bu duruma üzülürdüm önceden neden böle oldu diye ama sonradan anladım ki öle insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi..benimd en iyi dostum annem diyebilirim her şeyimizi paylaşırız ve ilişkimizin riyasız yalansız ve gerçek olduğunu bilirim canım annem benim allah başımdna eksik etmesin snei amiiiin

Back
X