Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kanda verdim kanda da çıktı canmPeki gebelik testi yaptınız mı? Erken gebelik testinden öğrenmiştim bende
Aaa süper,ben yapmadım hatta adet gecikmeden kanda çıktı..önümüzdeki hafta doktora gididcem 5 haftalık olcakEvet kanda verdim kanda da çıktı canm
Evet benim de adet gecikmeden çıktı senin değer kaç çıktı ilkAaa süper,ben yapmadım hatta adet gecikmeden kanda çıktı..önümüzdeki hafta doktora gididcem 5 haftalık olcak![]()
60 canm yani sen ikinci kez vermedin kan öylemi 2 gün sonra136 ya senin![]()
Yok,testte pozitif yazıyordu..vermem gerekli mi onuda bilemedim60 canm yani sen ikinci kez vermedin kan öylemi 2 gün sonra
İçime şühpe doğdu bakYok,testte pozitif yazıyordu..vermem gerekli mi onuda bilemedim
İçime şühpe doğdu bak![]()
Anladım canım peki ilk gebelikte dış gebelik olma ihtimali oluyor muilk beta hcg den sonra pozitif ise 2 güne bir baktırman lazım bir süre canım
doktor sana söyler zaten ultrasondan kontrol edecek kadar büyüdükten sonra almıyorlar sanırım
Anladım canım peki ilk gebelikte dış gebelik olma ihtimali oluyor mu
Amin canım saol aynen haklısınAllah korusun canım ama ilk gebelik 2. gebelik farketmez dış gebelik için
Kimseye yaşatmasın Allah çok zor, bir arkadaşım ölüyordu az kalsın..
Değerlerine düzenli baktırmakta fayda var pozitifi görür görmez
Yok,1 yıldır haşimato var demiştim..korku düştü içime haftaya gidicektüm bende doktora inş kötü şeyler olmaz1yıllık bi denemeniz mi olmuştu öyle bi yorum okumuştum sanki .
Nerelisiniz?
Yok,1 yıldır haşimato var demiştim..korku düştü içime haftaya gidicektüm bende doktora inş kötü şeyler olmaz