- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Arkadas ortaminda bi kiz evli o da esimin arkadaşıyla . Kız surekli bi kendini, evliligini anlatma cabasinda. Mutlular da esi iyi bi insan daha da mutlu olsunlar benim sorunum bu değil. Kız tabii ki esiyle flort zamanlarini da ballandira ballandira anlatiyor. Esimin eski sevgilisi, bu kiz simdiki esi o zamanki sevgilisi, benim esim bi arada baya bulunmuşlar. Flort donemlerinde beraberlermis yani. Ve ben bunu kiskaniyorum. Ornegin eskiden gittikleri mekanlardan bahsediyor eşiyle biliyorum ki esim de sevgilisiyle cok gidiyordu ayni mekanlara. Kız surekli eskilerden bahsediyor soyle yapardik boyle guzeldi falan ben de üzülüyorum galiba o zamanlar esim başkasıyla mutluydu çünkü. Alenen onlar da vardi demiyor tabi ama beraber takiliyolardi biliyorum. Nasil eglendiklerini fakan anlatiyor. Ben zaten eski sevgili konularinda takintiliyimdir hic haz etmiyorum o oyle konusmaya baslayinca. Kasitli mi yapiyor nedir bilmiyorum esimle kisa sureli bi flort donemimiz oldu hemen aileye actik. Eski sevgiliyle evlenmek istemis esim ama olmamış bu arada. Kiz mesela esim şöyle yapmisti diyor benim aklima esimle eski sevgilisi ayni olayda yan yana geliyor aklimda falan. Kendimi sonradan aralarina girmis gibi hissediyorum esim cok istedi benimle evlenmeyi halbuki. Kız anlatıyor ya sanki esimle eski sevgilisinin o anki mutluluklarini anlatiyor. Ruh sagligim icin gorusmemeli miyim sizce cok mu buyutuyorum?