• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum esim hakkında?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Arkadas ortaminda bi kiz evli o da esimin arkadaşıyla . Kız surekli bi kendini, evliligini anlatma cabasinda. Mutlular da esi iyi bi insan daha da mutlu olsunlar benim sorunum bu değil. Kız tabii ki esiyle flort zamanlarini da ballandira ballandira anlatiyor. Esimin eski sevgilisi, bu kiz simdiki esi o zamanki sevgilisi, benim esim bi arada baya bulunmuşlar. Flort donemlerinde beraberlermis yani. Ve ben bunu kiskaniyorum. Ornegin eskiden gittikleri mekanlardan bahsediyor eşiyle biliyorum ki esim de sevgilisiyle cok gidiyordu ayni mekanlara. Kız surekli eskilerden bahsediyor soyle yapardik boyle guzeldi falan ben de üzülüyorum galiba o zamanlar esim başkasıyla mutluydu çünkü. Alenen onlar da vardi demiyor tabi ama beraber takiliyolardi biliyorum. Nasil eglendiklerini fakan anlatiyor. Ben zaten eski sevgili konularinda takintiliyimdir hic haz etmiyorum o oyle konusmaya baslayinca. Kasitli mi yapiyor nedir bilmiyorum esimle kisa sureli bi flort donemimiz oldu hemen aileye actik. Eski sevgiliyle evlenmek istemis esim ama olmamış bu arada. Kiz mesela esim şöyle yapmisti diyor benim aklima esimle eski sevgilisi ayni olayda yan yana geliyor aklimda falan. Kendimi sonradan aralarina girmis gibi hissediyorum esim cok istedi benimle evlenmeyi halbuki. Kız anlatıyor ya sanki esimle eski sevgilisinin o anki mutluluklarini anlatiyor. Ruh sagligim icin gorusmemeli miyim sizce cok mu buyutuyorum?

Adam seninle evli. Böyle şeylere takılıp üzülmen anlamsız değil mi?
Seni sevmiş istemiş ve seninle evlenmiş. Geçmiş geçmişte kalmış artık.
Kızın tavrı da çok gereksiz. Görüşmeme imkanın varsa görüşme bence

Arkadas ortaminda bi kiz var evli o da esimin arkadaşıyla . Kız surekli bi kendini, evliligini anlatma cabasinda. Mutlular da esi iyi bi insan daha da mutlu olsunlar benim sorunum bu değil. Kız tabii ki esiyle flort zamanlarini da ballandira ballandira anlatiyor. Esimin eski sevgilisi, bu kiz simdiki esi o zamanki sevgilisi, benim esim bi arada baya bulunmuşlar. Flort donemlerinde beraberlermis yani. Ve ben bunu kiskaniyorum. Ornegin eskiden gittikleri mekanlardan bahsediyor eşiyle biliyorum ki esim de sevgilisiyle cok gidiyordu ayni mekanlara. Kız surekli eskilerden bahsediyor soyle yapardik boyle guzeldi falan ben de üzülüyorum galiba o zamanlar esim başkasıyla mutluydu çünkü. Alenen onlar da vardi demiyor tabi ama beraber takiliyolardi biliyorum. Nasil eglendiklerini fakan anlatiyor. Ben zaten eski sevgili konularinda takintiliyimdir hic haz etmiyorum o oyle konusmaya baslayinca. Kasitli mi yapiyor nedir bilmiyorum esimle kisa sureli bi flort donemimiz oldu hemen aileye actik. Eski sevgiliyle evlenmek istemis esim ama olmamış bu arada. Kiz mesela esim şöyle yapmisti diyor benim aklima esimle eski sevgilisi ayni olayda yan yana geliyor falan. Kendimi sonradan aralarina girmis gibi hissediyorum esim cok istedi benimle evlenmeyi halbuki. Kız anlatıyor ya sanki esimle eski sevgilisinin o anki mutluluklarini anlatiyor. Ruh sagligim icin gorusmemeli miyim sizce cok mu buyutuyorum?
Görüşmem ben olsam, canım sıkılıyor kendimi rahatsız hissediyorum diyorsun. Madem sana ters görüşme, senden değerli değil ya.

Arkadas ortaminda bi kiz var evli o da esimin arkadaşıyla . Kız surekli bi kendini, evliligini anlatma cabasinda. Mutlular da esi iyi bi insan daha da mutlu olsunlar benim sorunum bu değil. Kız tabii ki esiyle flort zamanlarini da ballandira ballandira anlatiyor. Esimin eski sevgilisi, bu kiz simdiki esi o zamanki sevgilisi, benim esim bi arada baya bulunmuşlar. Flort donemlerinde beraberlermis yani. Ve ben bunu kiskaniyorum. Ornegin eskiden gittikleri mekanlardan bahsediyor eşiyle biliyorum ki esim de sevgilisiyle cok gidiyordu ayni mekanlara. Kız surekli eskilerden bahsediyor soyle yapardik boyle guzeldi falan ben de üzülüyorum galiba o zamanlar esim başkasıyla mutluydu çünkü. Alenen onlar da vardi demiyor tabi ama beraber takiliyolardi biliyorum. Nasil eglendiklerini fakan anlatiyor. Ben zaten eski sevgili konularinda takintiliyimdir hic haz etmiyorum o oyle konusmaya baslayinca. Kasitli mi yapiyor nedir bilmiyorum esimle kisa sureli bi flort donemimiz oldu hemen aileye actik. Eski sevgiliyle evlenmek istemis esim ama olmamış bu arada. Kiz mesela esim şöyle yapmisti diyor benim aklima esimle eski sevgilisi ayni olayda yan yana geliyor falan. Kendimi sonradan aralarina girmis gibi hissediyorum esim cok istedi benimle evlenmeyi halbuki. Kız anlatıyor ya sanki esimle eski sevgilisinin o anki mutluluklarini anlatiyor. Ruh sagligim icin gorusmemeli miyim sizce cok mu buyutuyorum?
Geçmişe mazi derler canım hiç oralı olma...eşinle de sakın bu konuda yüz göz olma. He he de geç....

Günlük yaşamlarından anlatacak şeyleri yok muymuş ki durmadan geçmişten bahsediyor bu kız?
Bana da sinir bozucu gelirdi durmadan geçmişteki anılardan bahseden birinin olması etrafta, ne gerek var yani adı üstünde geçmiş gitmiş. Eğer mesafe koyma şansınız yoksa, ki yok sanırım, o tarz konular açıldığında siz konuyu geçiştirip değiştirin. Dinlenmedikçe o konuları açmayı da bırakır illaki.

rahatsiz oluyorsan gorusme. esinden yana goruselim die baski mi war. yoksa ve rahatszsan gorusme

Günlük yaşamlarından anlatacak şeyleri yok muymuş ki durmadan geçmişten bahsediyor bu kız?
Bana da sinir bozucu gelirdi durmadan geçmişteki anılardan bahseden birinin olması etrafta, ne gerek var yani adı üstünde geçmiş gitmiş. Eğer mesafe koyma şansınız yoksa, ki yok sanırım, o tarz konular açıldığında siz konuyu geçiştirip değiştirin. Dinlenmedikçe o konuları açmayı da bırakır illaki.
Cok sıkıcı gerçekten teşekkür ederim deneyecegim ama toplu oturuyoruz yani ikili sohbet degil de başkasıyla da bunlari konusabiliyor mesela

Eski sevgilisiyle cok mutlu olsaydi ayrilmazdi seni seviyor seninle yuva kurmus kolay karar degil bu.sakın kocanada eski sevgilisinin adini anma aklina getirme o kizin anlatmasina aklina getirmesinede musade etme derim ben.ama nihayetinde eski sevgiliden daha tehlikeli turler var takma kafana

Rahatsizliginizi dile getirmediginiz zaman bencil insanlar hep sizi uzecektir.
Birakin biraz da onlar uzulsun belki insanlik ogrenirler.

Gereksiz kıskançlık yapıyosun evet ama elinde olduğunu sanmıyorum.Görüşme bence senden kıymetli değiller ya

özellikle yapıyor bence o kızı senden çok seviyormuş arkadaşının eşi. özlemiş midir nedir.

benim de eski arkadaşlarım var erkek onlarla görüştüğümde hiç de 10 sene öncesinde şöyle yapıyoduk böyle yapıyoduk demiyorum çok saçma aklıma bile gelmiyor. şimdiden konuşuyorum.

bir daha konu açarsa, of sen de maziden günümüze gel artık yıl oldu 2016 nuhnevi dönemleri anlatıp duruyorsun, anılarda yaşayacağına yeni anılar yap, der geçerdim ben olsam.

sinirlenince sağlam laf sokarım asla böyle imalı laf sokmalara gelemem bir derdi varsa açık açık söylesin yoksa alttan laf sokana kaşınana sağlam kaşıma yaparım pişman olur.

her suyu durgun olanı ezik sanıp üstüne giden tiplere de ayrı kılım bu arada, senin bu kızı sağlam oturtman gerekiyor ki haddini bilsin.

Adam seninle evli. Böyle şeylere takılıp üzülmen anlamsız değil mi?
Seni sevmiş istemiş ve seninle evlenmiş. Geçmiş geçmişte kalmış artık.
Kızın tavrı da çok gereksiz. Görüşmeme imkanın varsa görüşme bence
Genel olarak oyle düşünüyorum ama bu kizla gorusunce hemen sonrasi dediklerini kafama takiyorum boyle boyle yapmislar demek ki diye dusunup duruyorum uff.

Eski sevgilisiyle cok mutlu olsaydi ayrilmazdi seni seviyor seninle yuva kurmus kolay karar degil bu.sakın kocanada eski sevgilisinin adini anma aklina getirme o kizin anlatmasina aklina getirmesinede musade etme derim ben.ama nihayetinde eski sevgiliden daha tehlikeli turler var takma kafana

Esime yansitmiyorum zaten hic.

özellikle yapıyor bence o kızı senden çok seviyormuş arkadaşının eşi. özlemiş midir nedir.

benim de eski arkadaşlarım var erkek onlarla görüştüğümde hiç de 10 sene öncesinde şöyle yapıyoduk böyle yapıyoduk demiyorum çok saçma aklıma bile gelmiyor. şimdiden konuşuyorum.

bir daha konu açarsa, of sen de maziden günümüze gel artık yıl oldu 2016 nuhnevi dönemleri anlatıp duruyorsun, anılarda yaşayacağına yeni anılar yap, der geçerdim ben olsam.

sinirlenince sağlam laf sokarım asla böyle imalı laf sokmalara gelemem bir derdi varsa açık açık söylesin yoksa alttan laf sokana kaşınana sağlam kaşıma yaparım pişman olur.

her suyu durgun olanı ezik sanıp üstüne giden tiplere de ayrı kılım bu arada, senin bu kızı sağlam oturtman gerekiyor ki haddini bilsin.
Tesekkur ederim anladiginiz icin beni.Bi hava atma çabaları falan var kizda. arkadaş grubunun ortak kanısı bu bu arada. genel olarak kiz boyle bi tip. ornegin her bulustugumuzda gecmise dair ufakta olsa bisey ogreniyorum sonra eve gelip yalniz kalınca kafamda esimle eski sevgiliyi düşünüyorum. cok yipratici benim icin.

Back
X