Gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

kıskançlık değil ki bu, evliliğinizde doğurmadığınız bi bebeğiniz var gibi. Eşiniz annesiyle ilgilensin istediği kadar, sizinle ilgili planlara dahil etmeese bu kadar gözünüze batmazdı bence.

Sizin bir konunuzu daha okumuştum eşiniz anneme de bilet alalım demişti. Eşim annesini melek olarak görüyo demiştiniz. Siz annenizi öyle görmüyormusunuz eşinizin annesini görmesini sorun ediyorsunuz. Herkesin annesi kendine kıymetlidir. Bence evet biraz kıskanıyor gibisınız

Zaten bu anneler nedense hep erkek evlatlarına avlanırlar hastayım oluyorum su eşyam yok param yok oram buram agriyo buram sizliyo.....evde sıkıldım vb ama iş kızlarına geldimi hemen ayaklanır aman damat bey laf duymasın kızları dört dörtlük gözüksün gizlice paralar harcanır herşey alınır damada ne yedirilicek ne alınıcak şaşırır kalınır kızının evinde temizlik yapılır yemekler yapilir damat gelmeden eve dönülür ayıp olmasin diye neyse çok doluyum denk geldi

Gecen tutturdu ev alalim diye. Dedim ben cocugumuz olunca ucretsiz izne ayrilacagim bana guvenme. Neymis efendim cocugumuza annesi bakarmis. Annesi esime soz vermis. Esimin annesi esimi bes yasina kadar kendi kvsine birakmis. Hafta sonlari almis sadece. Simdi de vicdan azabi cekiyormus. Bizim cocugumuza bakmak istiyormus.
Sen bütün bu olanlara tamam sen bilirsin diyip kabul mü ediyorsun? Eğer öyleyse bundan yüz buluyordur. Eşine büyümemiş gözüyle bakıyorum, o yüzden çocuk eğitiminde derler ya hayır dediğimiz zaman kararlı olun diye. Hayır çocuğuma kendim bakmak istiyorum, bu konuda kararım net de. Konuyu açmasına izin verme.
Kv çocuğuna elbette bakabilir ona karşı değilim, ama sen istemiyorsun ve konu kapanmalı.
Ben melek olamiyorum nedense. Mesela annemin hayatta olmayisi bu konuda hassas davranilmayi gerektirmiyor. Aksine ben sansliymisim. Babam cok iyi birisiymis. Onum gibi kotu cocukluk gecirmemisim. Mutlu bir hayatim olmus. Neler cektigimi ne acilar yasadigimi bildigi halde soyluyor bunu. Hep onlar mazlum. Ben zavalli olmayi sevmiyorum onlar gibi. Ama anlamiyorlar.
Afedersin ama eşin tamamen saçmalamış. Sen birkaç güzel yıl yaşadın diye ömrünün sonuna kadar onları bu şekilde izleyerek mi geçireceksin? Büyük ihtimalle yaralarını göstermiyorsun bile. Nasılsa biliyor diyerek.
Kk da bi söz var, bi cinnet işi çözer diye.
Evliliğinin yara aldığının farkında değil gibi. Bunu ona göster.
Çocukluğundan kalma travmaları için gidip tedavi olsun. Yoksa işin çok zor.

Zaten bu anneler nedense hep erkek evlatlarına avlanırlar hastayım oluyorum su eşyam yok param yok oram buram agriyo buram sizliyo.....evde sıkıldım vb ama iş kızlarına geldimi hemen ayaklanır aman damat bey laf duymasın kızları dört dörtlük gözüksün gizlice paralar harcanır herşey alınır damada ne yedirilicek ne alınıcak şaşırır kalınır kızının evinde temizlik yapılır yemekler yapilir damat gelmeden eve dönülür ayıp olmasin diye neyse çok doluyum denk geldi
O kadar o kadar o kadar haklisin ki.

Korktugum ne bilmiyorum. Neyi kiskaniyorum onu da bilmiyorum. Bana bi yardim eder misiniz.

Haftasonu esimin annesi kardesi kardesinin ailesi yemege ciktik. Sorun ettigim su. Tum yemek boyunca esim annesinin ne yeyip ictigini konustu. Sunu yeme su saatte yeme. Yuruyus yap. Ama ballandira ballandira uzata uzata. Kv de bu durumdan cok memnun. Kv hacca gitmek istiyormus. Esim yalniz gitme gondermem sana bisey olur diye basladi. Annesi grupla gidecegini soyledi. O zaman yazil hemen. 15 binmis. Ben karsilayacagim hepsini demeye basladi. Bizim yurtdisi tatil planimiz var. Kv bunu duydugundan beri surekli pasaporttur vizedir sorular sorup duruyor. Esim seni de goturuyum anne. Bak suraya da birlikte gidelim dedi. Yuruyoruz bi ara elele yuruyorlardi. Kvnin torunu kiskandi ellerini ayirmaya calisti.

Isin ozeti esim herseye karisiyor. Annesi de herseyin icine dahil olmaya calisiyor.

Ben neyden bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Icim cok huzursuz. Haftasonu doga yuruyusune cikacaktik esimle. Dun annesini de davet etti. Annesi esimin gozunde zavalli mazlum ama isin gercegi boyle degil.

Artik laf anlatmaktan da yoruldum. Butun bunlar normal davranislar da ben mi abartiyorum. Annem hayatta degil diye bana bu kadar dokunuyor diyordum ama dun gorumcem esiste filan da garip garip bakiyorlardi.
Yaşlandığım zaman oğlum eşi olacak gelinden çekinip de saçma sapan davranmaz inşallah, bu konuları okudukça da bana bir sıkıntı basıyor.
Ne var annesini düşünmesinde ben anlamıyorum, sürekli sizin yanınızda ne olmuş elele yürüdülerse, ayrıca eşinizle konuşun ben yurtdışına ikimiz gidelim istiyorum bana sormadan kimseyi davet etme lütfen diyin, tatile anne ile çıkmayı istemeyebilirsiniz ama geri kalanı için aynı şeyi düşünmüyorum

Korktugum ne bilmiyorum. Neyi kiskaniyorum onu da bilmiyorum. Bana bi yardim eder misiniz.

Haftasonu esimin annesi kardesi kardesinin ailesi yemege ciktik. Sorun ettigim su. Tum yemek boyunca esim annesinin ne yeyip ictigini konustu. Sunu yeme su saatte yeme. Yuruyus yap. Ama ballandira ballandira uzata uzata. Kv de bu durumdan cok memnun. Kv hacca gitmek istiyormus. Esim yalniz gitme gondermem sana bisey olur diye basladi. Annesi grupla gidecegini soyledi. O zaman yazil hemen. 15 binmis. Ben karsilayacagim hepsini demeye basladi. Bizim yurtdisi tatil planimiz var. Kv bunu duydugundan beri surekli pasaporttur vizedir sorular sorup duruyor. Esim seni de goturuyum anne. Bak suraya da birlikte gidelim dedi. Yuruyoruz bi ara elele yuruyorlardi. Kvnin torunu kiskandi ellerini ayirmaya calisti.

Isin ozeti esim herseye karisiyor. Annesi de herseyin icine dahil olmaya calisiyor.

Ben neyden bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Icim cok huzursuz. Haftasonu doga yuruyusune cikacaktik esimle. Dun annesini de davet etti. Annesi esimin gozunde zavalli mazlum ama isin gercegi boyle degil.

Artik laf anlatmaktan da yoruldum. Butun bunlar normal davranislar da ben mi abartiyorum. Annem hayatta degil diye bana bu kadar dokunuyor diyordum ama dun gorumcem esiste filan da garip garip bakiyorlardi.
Iyyy k.bakmayin hic sevmedgm erkek modeli vicik vicik ana kuzusu.nedir o el ele tutusma yahu.boyle erkeklere nedense saygim yok gozumde cok kuculuyo tiksiniyorm malesef

Back
X