- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Konuyla alakasız ama geçen bi mesleki paylaşım gurubunda bir üye "buralar karışır birazdan ben şuracıkta yerimi alayım" diye bir yorum yazmıştı, hah kesin kk dan diye yazıp selam vermemek için zor tuttum kendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla alakasız ama geçen bi mesleki paylaşım gurubunda bir üye "buralar karışır birazdan ben şuracıkta yerimi alayım" diye bir yorum yazmıştı, hah kesin kk dan diye yazıp selam vermemek için zor tuttum kendimi![]()
burda okuduğum bi olayı anlatmıştım sende konu açtın mı hic demişti bende bi kere kavga etmiştik yazmıştım demiştimHer şeyini neden anlattın ki erkek arkadaşına?
Ben her şeyimi anlatmam.
Kadınların takıldığı bir platform var oraya üyeyim dedim.
Hiç umrunda olmadı.
Seni kızdırmak için demiştir araştıracağım diye.
Yoksa buraya girip enim konum araştıracağına ihtimal vermiyorum.
valla inşallah yardımcı olur
benim de annem hesbaımı bulmuş
he r gün okuyormuş
bana hiç bişey demedi hain Kazen
eminim farketmiştir ip no dan çünkü![]()
burda okuduğum bi olayı anlatmıştım sende konu açtın mı hic demişti bende bi kere kavga etmiştik yazmıştım demiştimo zamandan sonra ne yazdın ne yazdın diye sorar oldu
Haklısın teşekkürlerSalla.
Araştırmaz bence.
Sen yapma dedikçe inadına yapar bu cinsler.
Sallamazsan unutur gider.
Ben en çok bu seferde bu kadar kırık hatunun yanında ne işin var demesinden korkuyom suan
Halbuki akıllı uslu ciddi insanlarız ama.
Ben böyle değildim yaşarken oldum![]()
yaa basıldım minikpiranam
Yok şu an okuyamaz işte çünkü. Okuyup bana belli etmezse ne mutlu keşke öyle yapsao şimdiye kadar seni çoktan bulup konularını okumuştur ama onları sana soracak kadar aptal olamaz, bence. ayrıca bu konuyu açıp kendini 2 kere ifşa etmişsin. yapacak hiçbir şeyin yok, bence.
Valla bu yazi imza gibi olmus okursa aha kayip bulundu derUzun zamandır konu açmamıştım çokta mühim değil ama başımı didikleyen biri var açma gereksinimi duydum
Kızlar erkek arkadaşıma buradan bahsediyordum laf arasında, buranın bana çok katkısı oldu bi nevi kendimi törpüledim diyebilirim olaylara yaklaşım davranış açısından vs.
Bigün buluştuğumuzda yanındayken KK'ya bakmıştım ama o zaman kullanıcı adımı görememişti.
Bazen BDV'de konuları okurken mesaj atmayı bile unutabiliyorum bu çok nadir olsa da hep bunu yapıyormuşum gibi "yine kadınlar kulübüne daldın gittin dimi" diyor.
En son dün burada bir evin dekorasyonunu çok beğenmiştim onu gösterecektim (göstermez olaydım) yine kullanıcı adım ne diye sormaya başladı. Diyorum ya, orası kadınlara özel erkeklere ne? Söylemediğine göre var bişi neler yazdın bakalım diyor.
Söylemek istemiyorum çünkü eski sevgililerimle ilgili açtığım saçma konular da var görsün istemem yani.
Ben konulara tek tek bakıp seni bulucam diye inat yaptı. Belki de kendi kuyumu kendim kazdım şu an, bu konuyu gördüyse ekmeğine yağ sürmüşümdür belkideee
Bu durumu yaşayan var mı? Herkesin fikrini istiyorum nickimi sorgulamasından nasıl vazgeçirtebilirim aceba?
Not: Bu üyeliğimi iptal ettirip yeni üyelik alayım diye bile düşündüm ama nickimi seviyorum ondan bu seçeneği eledim + 2009'dan beri üye olduğumu biliyor, ne çok bilgi vermişim bende pf![]()