- 31 Mayıs 2011
- 263
- 26
- 118
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paralari yok birisi uzaktan geliyor diye vicdan yapmistim.Birini sokakta birakmis gibi hissettim.Günah onlarin gunahi beni ilgilendirmez.Gercek mi bu yaaa. Ve vicdan yapilan meseleye bakar misiniz. Paralari yook zina yapaniyorlar iye arakadas vicdan yapiyor. EVET VICDAN YAPMALISIN. Bu gunaha ortak oldugun icin !
Paralari yok birisi uzaktan geliyor diye vicdan yapmistim.Birini sokakta birakmis gibi hissettim.Günah onlarin gunahi beni ilgilendirmez.
Ama niyetlerini biliyorsunuz gayet ve acikcada soylenms zaten size. Arastirin bakalim gunah onlarin gunahi oluyormuymus. Bence gunaha ortak olmadim diye dusunup gayette vicdaninizir rahatlatabilirsiniz. Parasi olmayan gelmesin madem. Onlar isin kolayini bulmus.Paralari yok birisi uzaktan geliyor diye vicdan yapmistim.Birini sokakta birakmis gibi hissettim.Günah onlarin gunahi beni ilgilendirmez.
Topa turucaklar beni ama, Boşverin günahlarına ortak olmayın..
İki insanın arasını yapmak,gelip senin evinde bilmem ne yapmalarını gerektirmiyor.Parası yoksa bilmem ne yapmasın kusura bakma.Senin evine mi güvenmişler.Ne kadar ayıp,ne kadar saygısızca,ne kadar pervasızca.Senin özelin,senin yaşam alanın,sen bir genç kızsın.Sen odadayken yaa kusura bakma bu kanka olaylarını abartıyorsunuz bazen.Herkes haddini ve sınırını bilmeliİyi aksamlar kizlar,
Şehir dişinda üniversite okuyorum.
Konuya hemen giriyorum ki sıkılmayın.
Okuduğum üniversiteden tanidigim iki yakin arkadasimin arasini yapmistim.Aramiz iyi çok sık olmasa da görüşürüz.
Ben 1+1 evde kaliyorum arkadaşlarım bana gelir kalirlar.Eyvallah gelsinler basimin üstünde yerleri var da çok rahatlar.
Benim yanimda öpüşmeler,ben diğer odadayken sevismeler.Ev çok küçük mecburen duyuyorum seslerini rahatsız oluyorum.Kendi evimde onlar geldiği zaman hapsoluyordum odama isleri bitene kadar cikamiyordum.
Her neyse bunlar benim sevgilim yokken olanlar ikisi de yakinim diye kalplerini kiramadim.Sevismeyin dicek halim yoktu ya kendileri düşünmesi lazimdi.
Kendimi kullanilmis hissediyordum.
Neyse yine bugün gelip kalmak istediler dayanamadim artik kiza kanka sevismicekseniz gelin kalin dedim.
O da sence bu mümkün mu? Dedi..
Bence de değil kanka sizi biliyorum ama benim de artik sevgilim var burada kalip maglum işlere kalkismaniz hoş olmaz dedim.
Tamam canim peki öyleyse paramiz az diye sana sorduk yoksa sormazdim gibi biseyler geveledi kapattik.
Simdi arkadasim paramiz az kalicak yerimiz yok manasında birşey deyince vicdan yaptim.Tabi gelin kalın diyemem ama üzüldüm iste ne biliyim para sikintisi var deyince
Tekrar arayip gelin kalın diyemem gerisi de gelir yüz bulurlar.Sevgilimle de aram bozulur.
Not:İkisi de öğrenci biri mezun oldu kiz olan 15 günde bir gorusuyorlar bir iki gün rahatça goruşsunler diye bende kaliyorlardi.Çocuk burali
Not 2: bu nasil gençlik der dediginizi duyar gibiyim çok rahatlar napiyim.Bende aralarini yaptigim için benden cekinmiyorlar herhalde diye düşünüyorum.