gereksiz yere kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
sını lar öncelikle eşim çok iyi bir eş. kusursuz diyebilirim hatta. sadece annesine fazla düşkün. hadi beni ilgilendirmez diyebiliyorum. Ancak ben öyle bir sinir atakları yapıyorum ki durup dururken bende anlamıyorum. sonra üzülüyorum. biraz önce bir odamizda kullanılmayan puf vardı atmak istiyorum ne zamandır çok yer kaplıyor. sanki paraları sokaktan mı topluyoruz deyince bende şalter attı bağırdım çağırdım. evin kadını atilacaklara karar verir dedim. ama uzattım konuyu. bana emekliliği hakettigim halde çalış vs gibi imalarda bulunmuştu onları bile söyledim. Kök neden annesi sanırım. aklıma gelince ona düşünlüğü soguyorum kendisinden. beni yok sayıyor kv. hiç adımı bile anmiyor falan. sanırım kök neden bu. ama bu sinir patlamalarım hiç iyi olmuyor. :(
şimdi aldı çantasını çıktı :(( Özür dileme benden diyor. sürekli Özür diliyorsun diyor. o yüzden özür dilemem artık. canım çok sıkkın siz geldiniz aklıma. :(

Gerçekten para sokaktan toplanmiyor.bilmiyorum hiç çalıştınız mi hayatınızda.

Benim eşimde öyle evden birşey atacaksam 100 kere hesap vermek zorundayım evde kırık bir kanepe vardı üstüne oturulmuyor bile düşünün atacam diyorum yok balkona koyarız diyo:sinirli: en son o evde yokken kendi başıma sürüye sürüye çıkardım kapının önüne:KK53:

KV neden sizle gorusmuyor ki ve siz neden mutsuzsunuz bu yüzden anlamadim:KK70:

'Kök' nedenin KV olduğu sonucuna ben varamadım burdan.

Fakat;

"Özür dileme artık sürekli özür diliyosun, bende dilemem artık" cümlelerinizde bile bi yanlış anlamalar, farklı noktalara odaklanmalar olduğu kanısına vardım.

Adam size özür dileme derken, özür dilemen gereken davranışlarda bulunma diyor. Yani fevri olmayın.

Benim eşimde öyle evden birşey atacaksam 100 kere hesap vermek zorundayım evde kırık bir kanepe vardı üstüne oturulmuyor bile düşünün atacam diyorum yok balkona koyarız diyo:sinirli: en son o evde yokken kendi başıma sürüye sürüye çıkardım kapının önüne:KK53:

KV neden sizle gorusmuyor ki ve siz neden mutsuzsunuz bu yüzden anlamadim:KK70:
15 yıllık evliyiz. son iki yıla kadar kardeşleri ile cikmadilar evimden. iyi niyet zarar getirdi yani. aramiz bozuldu en sonunda kestik görüşmeyi.

23 yıl çalıştım. emekliliği haketti 1 senedir evdeyim.
O zaman daha iyi anlıyor olması gerektiği gibi eskimeyen pufu atamamaniz gerekiyor bence.kayinvalideye gelince belli ki uzun süredir evlisiniz yeni evliler gibi pek takmamalisiniz.

'Kök' nedenin KV olduğu sonucuna ben varamadım burdan.

Fakat;

"Özür dileme artık sürekli özür diliyosun, bende dilemem artık" cümlelerinizde bile bi yanlış anlamalar, farklı noktalara odaklanmalar olduğu kanısına vardım.

Adam size özür dileme derken, özür dilemen gereken davranışlarda bulunma diyor. Yani fevri olmayın.
anlamamak da haklısınız. çok uzun kv ile geçmişim. anlatamam. ben kendimi tahlil ederken düşününce tek negatif düşünce kv ile ilgili. o yüzden kök neden bu mu diyorum. yol arıyorum yani. iyileşmek istiyorum.

O zaman daha iyi anlıyor olması gerektiği gibi eskimeyen pufu atamamaniz gerekiyor bence.kayinvalideye gelince belli ki uzun süredir evlisiniz yeni evliler gibi pek takmamalisiniz.
Canım merak ediyorum kullanılmayan bişeyi ne kadar evde tutar bayanlar? çok ağır bir armut. odalarda yer yok. bunu napmak lâzım?

Yani bu davranış şekli bi yerden sonra katlanılmaz olur.
Kök neden kv ise bunu çözmeye çalışın eşinizle.
Ufacık bi şeyden dünya toz bulutuydu diye eskilere gitmenin olayı alevlendirmenin anlamı Yok..
Benimde eşim anne delisi olsa, kv beni umursamasa, kocam bunu görmezden gelse bende gitgide soğur, sinir olurdum. Burda haklısınız. Bunu halletmeye bakın.

Yani bu davranış şekli bi yerden sonra katlanılmaz olur.
Kök neden kv ise bunu çözmeye çalışın eşinizle.
Ufacık bi şeyden dünya toz bulutuydu diye eskilere gitmenin olayı alevlendirmenin anlamı Yok..
Benimde eşim anne delisi olsa, kv beni umursamasa, kocam bunu görmezden gelse bende gitgide soğur, sinir olurdum. Burda haklısınız. Bunu halletmeye bakın.
Ah bir çıkış yolu bulabilsem. gormemeye duymamaya çalışmaktan başka bir çare bulamadım. eşim anneci. Bu değişmeyecek. acı tecrübelerimle anladım bunu.

Problemi 'KÖK'ten çözün.
Kv sevmeme nedenleriniz ne ? Sadece adınızı anmıyor olması değildir herhalde.
aslında korku benimki. eşi öldüğünde bizle kalmaya kalkıştı. sonra ayrı eve çıktı ama sürekli aylarca kaldı bizde. ve ben istemiyorum :( her an gelip kalmasın diye ses çıkarmıyorum bu soğukluğa.

atmak dediğim o zaten. evden çıkarıp başkasına vermek.
Hic sormadan verseniz kizarmi yada farkedermi yoklugunu.ben oyle yapiyorum esim karismaz aslinda eski kiyafetlerini ben ayirip veririm sorar bazen su renk tisortum yok diye verdim derim tamam der baska giyer.cenemden bikti zaar herseye tamam diyo adam

Hic sormadan verseniz kizarmi yada farkedermi yoklugunu.ben oyle yapiyorum esim karismaz aslinda eski kiyafetlerini ben ayirip veririm sorar bazen su renk tisortum yok diye verdim derim tamam der baska giyer.cenemden bikti zaar herseye tamam diyo adam
kocaman koltuk boyutunda bir armut puf. anlar tabi.

Kimse kimsenin ataklarını çekmek zorunda değil evde huzur bulsamayan biri sıkılır bırakur başka kapılar arar
Birde evin içinden kadın sorumludur diye bir yasamı kural mı var doğru paralar yerden toplanmıyor
Biraz sakin olun sinirlerimizi kontrol altında tutmayı deneyin öfke kontrolü iyidir
Burda eşinin öfke kontrölü olmayan kadınlara verdiğimiz tasiye genelde boşan olur bu kadın içinde geçerli

Kimse kimsenin ataklarını çekmek zorunda değil evde huzur bulsamayan biri sıkılır bırakur başka kapılar arar
Birde evin içinden kadın sorumludur diye bir yasamı kural mı var doğru paralar yerden toplanmıyor
Biraz sakin olun sinirlerimizi kontrol altında tutmayı deneyin öfke kontrolü iyidir
Burda eşinin öfke kontrölü olmayan kadınlara verdiğimiz tasiye genelde boşan olur bu kadın içinde geçerli
hak veriyorum size. eğri oturup doğru konuşalım değilmi. öfke kontrolü birlikte yaşamın şartı galiba. Buna çalışmalı mı nasıl yapmalı bilmem ama bunu halletmem şart. Tşk ederim S su-doku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X