Gerginlik Mi Bu ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.822
4.471
123
32
Arkadaşım TV'de gördüğü kişiyi boşanma aşamasında olduğum kişiye benzetmiş.İkisi hemen hemen tip olarak azda olsa birbirlerine benziyorlar.Israrla söyleyince biraz sitem ettim.

Kendi eşine de ben zamanında yakışıklı değil dedim.Evet içimden geçen oydu.Sebebi de benim arkadaş olduğum kişileri eleştirirken demiş olmam.Kendi eşi de çirkin birisi değil.Hatta beni ilgilendirmez o beğenmiş sevmiş. Çoğu kız yanından geçse dönüp bakmaz o adama.

Kız çocuğunu sürekli eşini kendisini övüyor.Normal bir aile.Cocugu aynı Burak Özçivit oğlunu andırıyor.Tek farkları bu çocuk kıvırcık saçlı.

Her annenin çocuğu özeldir.Ama öyle ballandıra ballandıra över ki gören sanki bana ajanslara seçilen çocuklardan doğurmuş gibi havası var.Kendisini över.Orta halli aile sonuçta.

Gerginim dedim mahkemeye 25 gün kaldı.Bende sürekli film/ dizi izliyorum.Yemek dışarı derken günlerimi geçiriyorum.Birsey ile oyalanmazsam aklıma geliyor dayanamıyorum.Onunda gelip böyle demesi.Yok eşine benziyor ve hala ısrar etmesi.Gelipte bana çirkin demedim ki savunması yapması.Beni birazcık gerdi.

Tamam da sorun ne. Gerginsin. Ama geçecek.
Boşandıktan sonra da bu adamla karşılaşacaksın belki hep kendini mi yıpratacaksın. Zaten yıprandığın için boşanma kararı almışsın. Söyle arkadaşına ex hakkında en ufak bir kelime konuşmasın. Sende biraz yalnız kal. Kendini toparla.

Arkadaşım TV'de gördüğü kişiyi boşanma aşamasında olduğum kişiye benzetmiş.İkisi hemen hemen tip olarak azda olsa birbirlerine benziyorlar.Israrla söyleyince biraz sitem ettim.

Kendi eşine de ben zamanında yakışıklı değil dedim.Evet içimden geçen oydu.Sebebi de benim arkadaş olduğum kişileri eleştirirken demiş olmam.Kendi eşi de çirkin birisi değil.Hatta beni ilgilendirmez o beğenmiş sevmiş. Çoğu kız yanından geçse dönüp bakmaz o adama.

Kız çocuğunu sürekli eşini kendisini övüyor.Normal bir aile.Cocugu aynı Burak Özçivit oğlunu andırıyor.Tek farkları bu çocuk kıvırcık saçlı.

Her annenin çocuğu özeldir.Ama öyle ballandıra ballandıra över ki gören sanki bana ajanslara seçilen çocuklardan doğurmuş gibi havası var.Kendisini över.Orta halli aile sonuçta.

Gerginim dedim mahkemeye 25 gün kaldı.Bende sürekli film/ dizi izliyorum.Yemek dışarı derken günlerimi geçiriyorum.Birsey ile oyalanmazsam aklıma geliyor dayanamıyorum.Onunda gelip böyle demesi.Yok eşine benziyor ve hala ısrar etmesi.Gelipte bana çirkin demedim ki savunması yapması.Beni birazcık gerdi.
Sende biraz gerginsin malum boşanıyorsun boşanmakta kolay birşey değil arkadaşının muhteşem ailemde ailem abartmalarından rahatsiz ola bilirsin tabi.Ama geçicektir bu durumda.Sadece arkadaşına rahatsiz oldugunu söyle eski eşin konusunu isitip istitip önüne sunmasin her defasinda dikkat eder herhalde.

Sizi geren huzursuz eden bir insan ile niye halen iletişim halinde olup görüşüyorsunuz ki ? Bitirin arkadaşlığınızı ve size iyi gelmeyen hiç bir insanı hayatınıza almayın.
Boşanıyorsunuz, hayatınıza yeni bir sayfa açarken eş dost bunlara da dikkat etmenizde fayda var.

Takıldığını belli etmemen lazım. Kendi içinde yaşa çevrene belli etme eski eşine benziyor demişsede demiş olabilir benziyordur felan de umursama fazla hayatta hep çıkıcak karşına böyle insanlar kaçamazsın hiç bir zaman o yüzden bazı şeylere yavaştan alışman gerekiyor.

Yine bilinç akışı tekniğiyle günlüğüne yazar gibi yazmışsın. Bir sürü ayrıntı verip anlatmak istediğin şeyi anlatamıyorsun. Kim ne demiş, kim çirkin hiçbir şey anlamadım.

Sürekli boş boş vakit geçiriyorum demişsin ya lütfen araya bir iki de kitap sıkıştır. Mutlaka hoşuna gidecek romanlar vardır. Lütfen biraz oku. Hayatını güzel yönde değiştirecektir.

Tamam da sorun ne. Gerginsin. Ama geçecek.
Boşandıktan sonra da bu adamla karşılaşacaksın belki hep kendini mi yıpratacaksın. Zaten yıprandığın için boşanma kararı almışsın. Söyle arkadaşına ex hakkında en ufak bir kelime konuşmasın. Sende biraz yalnız kal. Kendini toparla.
mesaj attı zaten.İsrar edince tepki gösterdim.

şimdi konuyu nasıl ondan gerginliğe bağladın anlamadım bu hayatta ilk boşanan sen değilsin sonda olmayacaksın onun hatırlatmasına gerek yok,senin kafanda bağdaş kurmuş oturuyor adam biz pc arkasından anlıyoruz bunu biteecek gidecek bırak çok boş vaktin var dşünüyorsun sürekli işe başlaman lazım

Desin neyine geriliyorsun. Çirkini bosuyorum güzelini alacam de sustur😂 ay ayrıca kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. Benim oğlum da bana dünyada eşi benzeri yokmuscasina yakışıklı gelir 😂

Began hanim 3 gunde bosandi, sen 1 senedir bosanamadin Nur'cum. O kadar uzun zaman olduki sen bosanamayali bunun artik seni germiyor olmasi gerekirdi.

Bu arada o gelin arabasini senden esirgeyen kv daha belasini bulmamis merak ettim, bosver sen elalemin burak ozcivit'in ogluna benzeyen oglunu.

Bu arada zorunlu daha buralara gelmedi degil mi?

Back
X