gerginlik ve panik bozukluk

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Öncelikle bu bir iç döküş dertleşme ee napalım yani diyeceksiniz sadece dertleşmeye ihtiyacım var lütfen beni yargılayıp yadırgamayın,

Kızlar ben uzunca bir süredir panik bozukluk tedavisi gördüm artık ilaç kullanmaktan bıktım ilaçtan başka hiçbir yöntem işe yaramıyor malesef ve artık ilaç kullanmak ilaçlara sığınmak istemiyorum. :KK43::KK43::KK43::KK43:

Sorun şu ki her şeye olumsuz yönüyle bakıyorum malesef ''kötü düşün iyi olursa mutlu olursun olmazsa üzülmezsin'' bu ergenlik dönemimden bu güne kadar kullandığım bir bakış açısı ve bu düşüncenin bana ne kadar zarar verdiğini ancak şimdi görebiliyorum :KK43::KK43::KK43:

öyle özel bir olay olmasına gerek yok sürekli gergin ve panik halindeyim çıldırmak üzereyim (hamileyim ama sıkıntım hamilelikle ilgili değil kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum henüz) sorun insanlar, insanlardan nefret ediyorum biri çok basit bişi bile söylese çıkmaza giriyor hayatım sanki, verdiğim tepkiler sinirle oluyor ve sinirden kendimi ifade edemediğim için haksız duruma düşüyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

kısacası kendime hayatı zehrediyorum ve hayat çogu zaman anlamsız geliyor ve daha bir sürü şey bu durumun daha da kötüleşmesinden korkuyorum

Psikolojik yardım alın zira Bebek olunca o bir şey diyenler artacak her laf daha da batacak

Hamilelik zaten insanı psikoza sürüklüyor bazen, sizdede hastalıgınız ve hamilelik psikolojisi agır basmış olabilir, eger çalışmıyorsanız kafanızı dagıtmak için kurslara felan gidin bir şeylerle ugraşın, tabii bu arada bir doktorla durumunuzu tekrar degerlendirebilirsiniz, saglıklı yaşam dilerim..

Hamilelik zaten insanı psikoza sürüklüyor bazen, sizdede hastalıgınız ve hamilelik psikolojisi agır basmış olabilir, eger çalışmıyorsanız kafanızı dagıtmak için kurslara felan gidin bir şeylerle ugraşın, tabii bu arada bir doktorla durumunuzu tekrar degerlendirebilirsiniz, saglıklı yaşam dilerim..
çok teşekkür ederim çalışıyorum işe gidip gelmek zor geliyor ayrıca eve ve işe yetişcem diye tüm enerjimi harcıyorum ve inanın bana benimki hamilelikle alakalı bir durum değil şimdilik ama hamilelik bunu arttıracak bunu da biliyorum ve korkuyorum

Bence siz karamsar deyilsiniz herseyin kotusunu dusunuyirsu uz cunku her konusan size yaklasan size zarar vermis incitmis sizin insanlara guveniniz yok buda psikiyatriyle asikacak birsey deyil size az deyer verseler dusncelerinizi yargilamasalar az sygi gosterseler sizi detistirmek yerine sizi oldugunuz gibi kabul etseler emin olun karamsarliginizda herseye kotu bakmaniDa gider suan siz koca dubyada kendinizi carasiz yaoa yanliz hissediyoesunuz cunku insanlardan kormuyorsunuz

Bence siz karamsar deyilsiniz herseyin kotusunu dusunuyirsu uz cunku her konusan size yaklasan size zarar vermis incitmis sizin insanlara guveniniz yok buda psikiyatriyle asikacak birsey deyil size az deyer verseler dusncelerinizi yargilamasalar az sygi gosterseler sizi detistirmek yerine sizi oldugunuz gibi kabul etseler emin olun karamsarliginizda herseye kotu bakmaniDa gider suan siz koca dubyada kendinizi carasiz yaoa yanliz hissediyoesunuz cunku insanlardan kormuyorsunuz
teşekkür ederim eskiden bende böyle düşünürdüm ama artık tüm insanlar kötü olamaz sorun bende diyorum

Sorun sende deyil herkesin yapisi karakteri farkli sende hassas cabuk kirilan inc8nem birisin bu yuzdende kirilmak inc8ek ietemiyorsun herseyde hatayi kendinde ariyor kendini sucluyorsun bence ne deyis nede deyismeye calis seni sen yapan bu kisiliyin

Back
X