KızlR selam
İki gündür misafirim geliyor ciddi anlamda yoruldum ve oğlum Evi çok dağıtıyor. Neyse akşam misafirler gitti oğlum ağlama krizine girdi babası aldı kucağına sakinleştirmeye çalıştı. O kadar gerildi ki ama ne istiyorsun falan dedi çocuğa. Bende tam girecektim odaya hadi dedim babası uyutsun. Neyse çocuğun odasına gittim odayı toplamaya başladım. Çocuğum beni istemiş. Eşim kapıyı öfkeli öfekeli açtı. Elimde de telefon vardı. Sen zaten anca telefona bak çocuk seni istiyor. Yok dedim duymadım hehe duymadın diyor. Millete yazacağına çocuğa bak. Bende sen ilgilen madem dedim zaten Yorgun’um dedim. Bağrıştık. Neyse oğlumu içeriye götürdüm . Oğlumun odasında yerde oyuncaklar vardı onları toplayayım dedim. Eşim hep gereksiz işlerle uğraşıyorsun diye bağırdı. Çok gururuma dokundu ki dün onun arkadaşlarını ağırladım çok yoruldum evdeyim şuanlık çalışmıyorumm. Senin dünyandan kendin varsın dedim bana kaba davranıyorsun dedim. Evet senin elinde telefon olduğu sürece kabayım sana diyor. Hiç tahammülü yok bişeye. Konuşurken neyini eksik ettim diyor . Bende her şey maddiyat değil dedim. Güzel söz ilgi onlardan mahrum bırakıyorsun dedim. Sen böyle yaptıkça uzaklaşıyorum diyor aşırı kırgınım ve Yorgun’um . Hiç bişey yapasım yok çocuğum aşırı yaramaz aşırı yoruyor