geri çekilen adamdan son durum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Bir önceki konumu hatırlayanlar bilir. Kısaca çok ilgili davranıp mesajlaşmanın ortasında daraldım demişti.
Bende bir hafta hiç yüzüne bakmadım .Aynı ortamda bulunmadım. Tabiki bozuldu şaşırdı yüzü düştü. Ne bekliyordu ki? Cuma günü en son panoya baksa bilgi edinebileceği bir konuyu arkamdan seslenip sordu .Alakasız konu hakkında soru sordu. Sonra yemekhane de yüzüme gülmeye çalışıyor.Bir kasılmalar konuşmaya çalışmalar. Ama ben koyvermek istemiyorum. İki saat birlikte boş saatimiz vardı.Ben bilerek gittim. Gittiğim yere o da gelmiş . Müdürümzün olduğu bir yer.Mecbur karşılılıklı oturduk. Müdür çay ısmarladı .Mecburen konuştuk. Sonuc olarak en son böyle bir hareketlilik oldu.
AMA AMA GEL GELELİM BU ADAMIN ŞEREFSİZLİĞİNE...

Görev yaptığım yerde bir tek bu bekar .Arkadaşları birini bulmaya çalışıyor. Ve kriterine söylemiş yakın arkadaşına .Buradan yani kendi memleketinden olacakmış bir de sarışın. YUHHHH... Ben hep başka şehirden hem de siyah saçlıyım. Adam gözümün içine aşkla bakıyordu. Bir sürü kur yaptı.Yemeğe çıkardı. Evlenmeyi düşünüyor gibi sorular sordu. En çok bunu hazmedemedim. En çok bu koydu.

Bu adam iki laf zor eden 167 cm boyunda dikkat çekmeyen. En vasatın altında kişilerin bile burun kıvırdığı biri. Bin tane kriter sayıyormuş.Arkadaşı o 30 sene evlenemez demiş.

Allahın cezası ya .Benim duygularımla nasıl oynadı. Niyeti başkaydı .Niye beni heyacanlandırdı. Niye yakınlaştı. Sonra daraldım dedi. Ben uzaklaştım. Adam yine sırnaşmaya başladı. Çok sinir oluyorum. Çok yıprandım. Adamın hayatım da olacak bir karaktere sahip değil . Ama yaptığı çok kötü oldu.

sen de onda olmayan kriterleri eş adayında istediğini duyur bir şekilde.
ve yok gibi davran.

E sende yeni öğrenmedin heralde dimi 167 olduğunu, o paragrafı hiç yakıştıramadım sana, zaten kabız bi tiptı 180 olsa ne olur
O kadar çok kızdım o kadar çok sinirlendim ki . Çok gönlüm kırıldı. Ben onu her türlü sevmiştim. Bir yanı hoşuma gitmişti. Kızlar hep olumsuz konuşuyordu. Ben kızıyordum onlar . Ama bu denli yapınca insanın gönlü acıyınca insan diyor. Ben ona gönlümü açmıştım. Şımardı işte . Havalandı.

Şimdi geri çekilmek deyince başka anladım ben içim fesat galiba :KK45:

Dreamcim tekrar konu açmak yasak kapatılabilir kapanmadan yazayım. Küçük yerde ailenden uzaktaydın sanırım, bence olmaması daha iyi olmuş ama bunu ileride anlayacaksın. Norrmalde içine sinmeyen birine (amiyane tabir için özür) yokluktan bağlanmışsın bu pek sağlıklı bişey değil.

İnşallah doğru zamanda sana uygun içine sinen biriyle karşılaşırsın. Sen yine de insanları aşağılar tarzda konuşma, herkesin kafasında kriterler vardır allah nasip eder etmez ayrı konu, biz insanoğlu olarak büyük laflar etmemeye bakalım.

Kimse anlamasın senden hoşlandığını diye senden farklı bir kriter çizmiş olmasın? Ben olsam tabiri caizse köpek çekerdim adama :KK66: Kendime aşık edene dek kaçardım kovalatırdım :KK66:

Şimdi geri çekilmek deyince başka anladım ben içim fesat galiba :KK45:

Dreamcim tekrar konu açmak yasak kapatılabilir kapanmadan yazayım. Küçük yerde ailenden uzaktaydın sanırım, bence olmaması daha iyi olmuş ama bunu ileride anlayacaksın. Norrmalde içine sinmeyen birine (amiyane tabir için özür) yokluktan bağlanmışsın bu pek sağlıklı bişey değil.

İnşallah doğru zamanda sana uygun içine sinen biriyle karşılaşırsın. Sen yine de insanları aşağılar tarzda konuşma, herkesin kafasında kriterler vardır allah nasip eder etmez ayrı konu, biz insanoğlu olarak büyük laflar etmemeye bakalım.
Kriterlerine bir şey demiyorum ama kendi de ayıp etmedi mi sizce . Hiç büyük laf etmedim. Ben o yaklaştığı için ona yaklaştım. Asıl aşağlanan ben değilmiyim. Kızı tavladım. Ortada bıraktım. Ama niyetim başkaydı.

Bazen öyle konular okuyorum öyle erkekler görüyorum ki, Kadın erkek yer değişmiş. Sanki bir kadın evlenmek istiyor ortalığa haber salmış, işi gücü olacak evi olacak boyu uzun olacak falan demiş. Erkekler de kendini yiyor kritere uymuyorum diye :halay:

Gülüm benim bu adamlar ne ara böyle yamukluklarına bakmadan sarışınmış şuymuş buymuş kriter sıralayabilir hale geldi ya. Ben kadınlarda itici bulurken bunu erkekler yapar oldu.

Ya ben sarışın delisi bi adamın zaten sığ olduğunu düşünüyorum. Tipik anadolu erkeğidir. Sığ ve sınıflayıcı. Bir sarışını bulur yarın öbürgün daha güzelini daha sarısını görür ona kayar. Yazın tatil beldelerinde turistlere magandalık yapanlar da bu tipler hep. Böyle detaylı inceliyorum tipi kendinin ne kadar ayarında olmayan birini kafana taktığını gör diye. Sen değerlisin be güzelim allah için ne işin olur aşkın nereden geleceğini bilmeyen adamla. Sarışınla esmerle mi olur bu iş.

Bence yürekli bi adam değil bu adam. Senin ayarında değil. Biz kadınlar kendi ayarımızda olmayan erkekleri kabul edebiliyoruz, fedakarlık yapıyor görmezden gelebiliyoruz sevince. Çok güzel bir kadının yanında, kadına oranla biraz yakıştıramadığımız, "bunla ne işi varmış ki" dediğimiz çiftler hep olmuştur. Ama çok yakışıklı bi erkeğin yanında çok zordur, pek göremeyiz kendine yakıştıramadığı birini. Erkekler acımasız, erkek yıllarca kendinden üstün bulduğu, "bu kadın bana nasıl baktı evlendi" dediği kadının güzelliğinden başarısından ezilip, kinlenip, aldatabilen bir varlık. Bu tip dümdüz canlılar için bu kadar kendimizi üzmeyelim.

Sana sen olduğun için aşık olacak binlerce kişi vardır :KK200: bu adamlar da azalarak tükensin böyle böyle :deli:

Bazen öyle konular okuyorum öyle erkekler görüyorum ki, Kadın erkek yer değişmiş. Sanki bir kadın evlenmek istiyor ortalığa haber salmış, işi gücü olacak evi olacak boyu uzun olacak falan demiş. Erkekler de kendini yiyor kritere uymuyorum diye :halay:

Gülüm benim bu adamlar ne ara böyle yamukluklarına bakmadan sarışınmış şuymuş buymuş kriter sıralayabilir hale geldi ya. Ben kadınlarda itici bulurken bunu erkekler yapar oldu.

Ya ben sarışın delisi bi adamın zaten sığ olduğunu düşünüyorum. Tipik anadolu erkeğidir. Sığ ve sınıflayıcı. Bir sarışını bulur yarın öbürgün daha güzelini daha sarısını görür ona kayar. Yazın tatil beldelerinde turistlere magandalık yapanlar da bu tipler hep. Böyle detaylı inceliyorum tipi kendinin ne kadar ayarında olmayan birini kafana taktığını gör diye. Sen değerlisin be güzelim allah için ne işin olur aşkın nereden geleceğini bilmeyen adamla. Sarışınla esmerle mi olur bu iş.

Bence yürekli bi adam değil bu adam. Senin ayarında değil. Biz kadınlar kendi ayarımızda olmayan erkekleri kabul edebiliyoruz, fedakarlık yapıyor görmezden gelebiliyoruz sevince. Çok güzel bir kadının yanında, kadına oranla biraz yakıştıramadığımız, "bunla ne işi varmış ki" dediğimiz çiftler hep olmuştur. Ama çok yakışıklı bi erkeğin yanında çok zordur, pek göremeyiz kendine yakıştıramadığı birini. Erkekler acımasız, erkek yıllarca kendinden üstün bulduğu, "bu kadın bana nasıl baktı evlendi" dediği kadının güzelliğinden başarısından ezilip, kinlenip, aldatabilen bir varlık. Bu tip dümdüz canlılar için bu kadar kendimizi üzmeyelim.

Sana sen olduğun için aşık olacak binlerce kişi vardır :KK200: bu adamlar da azalarak tükensin böyle böyle :deli:

Çok teşekkür ederim.Uzun uzun yazmışsınız. Çok güzel noktalara değinmişsiniz. Yürüğime sus serpildi.Ben çok duygusal bakıyorum. Gerçekten ileride bu sıkıntıları yaşama durumu olası. Artık duygularımı geriye atarsam daha güzel göreceğim olması gerekeni.Ah benim şu yalnız yaşamam , her şeyden uzak olmam olmasa . İnsan duygusal bağ arıyor.

Tekrar teşekkür ederim . Sevgiyle kalın. :)

Kimse anlamasın senden hoşlandığını diye senden farklı bir kriter çizmiş olmasın? Ben olsam tabiri caizse köpek çekerdim adama :KK66: Kendime aşık edene dek kaçardım kovalatırdım :KK66:
Zaten o mesajlaşma döneminde yaptığından soğumuştum. Nasıl gergindim . İsmini duyunca bile içim ürpermeye başladı kriterlerini duyduğumda. Ne kadar kovalarsa kovalsın çok zor benim dönüşüm.

Kriterlerine bir şey demiyorum ama kendi de ayıp etmedi mi sizce . Hiç büyük laf etmedim. Ben o yaklaştığı için ona yaklaştım. Asıl aşağlanan ben değilmiyim. Kızı tavladım. Ortada bıraktım. Ama niyetim başkaydı.
Büyük laf ettin tabi niye boyuyla falan aşağılıyorsun ki gerçi baktım düzenlemişsin o kısmı. Neyse sinirle zaman zaman insan böyle şeyler söyleyebilir boşver, normal tavrın bu değilse sıkıntı yok. Gerçi normal tavrınsa da benim açımdan sıkıntı yok sadece dostça bir tavsiyeydi :KK45:

Kendini aşağılanmış gibi hissetme neden aşağılanasın. Bazen böyle odun adamlar çıkıyor karşımıza napalım herkes centilmen biskolata erkeği değil ki. Halbuki olsa ne güzel olurdu şahsen ben çok memnun olurdum ama hayat işte. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum, çoğumuz bu hisleri bi şekilde yaşamışızdır. Etkisi zamanla geçer. Tekrar söylüyorum gelecekte anlayacaksın ama aslında olmaması iyi olmuş, bu adam aslında içine sinmemiş ama boşluktan bağlanmışsın. Ciddiye binseniz daha kötü hayal kırıklığı yaşayabilirdin.

Tayin işleri ne durumda senin? Daha büyük bi şehire gitme imkanın olacak mı yakın zamanda?

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Tarif ettiğin gibiyse öküzün birine benziyor sen onu adam edemezsin , vakit harcamaya değmez tekmeyi bas etrafta başka erkeklerle tanış görsün ne kaçırdığını

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Büyük laf ettin tabi niye boyuyla falan aşağılıyorsun ki gerçi baktım düzenlemişsin o kısmı. Neyse sinirle zaman zaman insan böyle şeyler söyleyebilir boşver, normal tavrın bu değilse sıkıntı yok. Gerçi normal tavrınsa da benim açımdan sıkıntı yok sadece dostça bir tavsiyeydi :KK45:

Kendini aşağılanmış gibi hissetme neden aşağılanasın. Bazen böyle odun adamlar çıkıyor karşımıza napalım herkes centilmen biskolata erkeği değil ki. Halbuki olsa ne güzel olurdu şahsen ben çok memnun olurdum ama hayat işte. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum, çoğumuz bu hisleri bi şekilde yaşamışızdır. Etkisi zamanla geçer. Tekrar söylüyorum gelecekte anlayacaksın ama aslında olmaması iyi olmuş, bu adam aslında içine sinmemiş ama boşluktan bağlanmışsın. Ciddiye binseniz daha kötü hayal kırıklığı yaşayabilirdin.

Tayin işleri ne durumda senin? Daha büyük bi şehire gitme imkanın olacak mı yakın zamanda?
Bu dönem sonu isyeteceğim.Tabi zorunlu hizmete devam.Memlekete yakın zorunlu hizmete devam.Mekan değişikliği yapmam gerekiyor .Bu adamla artık çalışmak istemiyorum.Her gün görüyorum.Bir de o kriterlerine göre biriyle olursa o adam üzülürüm.

Hayır soylemedim çok şükur.Ama davranışlarimdan anlamış olması lazım. Durumo bilen arkadaşıma göre sadece adı konmamisti
Canın sıkılmış kırılmışsin haklısın da böyle tipler de var işte.Boyle bir tip ilişkiye başlayıp bir hafta sonra terkedebilirdi de.Sen mesafeni koru ama taktığını da belli etme.Duyguların varmış ayıp birşey değil.Hic o açıdan kendini kötü hissetme rahat ol.

E biz sana söyledik ama ilgilenmemeye devam et sen. Hiç umursama böyle erkek herr yerde var. Hiç prim verme

Back
X