geri çekilen adamdan son durum

Sizin birini sevesiniz varmış zaten ama şansınıza size uygun olmayan biri denk gelmiş. Şuan kandırılmış gibi hissediyorsunuz ama özgüveninizi kırmaya değmez inanın, insanlar birbirlerini tanımaya çalışabilirler bir süre görüşürler ki tanıyabilmek için, siz de tanıdınız az buçuk. Denemeden bilemezdiniz sonuçta bunlar gayet doğal şeyler. Eminim size daha uygun biriyle karşılaşınca iyiki olmamış diyecekseniz.

E biz sana söyledik ama ilgilenmemeye devam et sen. Hiç umursama böyle erkek herr yerde var. Hiç prim verme
İse yaradı .Gerçekten içimden gelerek uzak durdum. Şimdi ne oldu durumunda .sosyal medyadan benin memleket ile ilgili şeyleri paylaşıyor .Bi hafta sonu gezdiğim yerler beğeniyor Ama halen adamın ne memleketlisi ne de sarışınim. O hırs yaptı aklınca .

Sende öyle yap laf gelirse kriterlerini say. Ve bence bu adamdan birşey olmaz sen tayinini işte yeni yerlere git.

İse yaradı .Gerçekten içimden gelerek uzak durdum. Şimdi ne oldu durumunda .sosyal medyadan benin memleket ile ilgili şeyleri paylaşıyor .Bi hafta sonu gezdiğim yerler beğeniyor Ama halen adamın ne memleketlisi ne de sarışınim. O hırs yaptı aklınca .

Anladığım kadarıyla öğretmensin. Mecburi hizmette küçük yere giden öğretmenler iş işi hallolunca sıra evlilik deyip çevrelerine bakıyor. E dar çevrede de koyunun olmadığı yer keçiye molla çelebi muamelesi yapıyorsunuz. Bak memleketine tayinin çıksın ya da daha büyük bir yere ya aslında o olmazmış ne alaka o ben diyeceksin. Çevrenin darlığından, yapacak şey olmamasından ve de vakti geldi diye düşündüğünden bu düşünceler hep kendini yıpratma.

Kriterleri neyse ne boşverin bulsun kendine sarışın bir hatun. Allah sahibine bağışlasın deseydiniz keşke.Eşeğe fazla değer verirseniz kendini yarış atı sanarmış sizinki o misal olmuş.

Çıtanı yüksek tut ya öyle tiplerle ne isin var salla yüz verme. Kaçan kovalanır hesabı olmus

Konu sahibi neden banlanmış acep? :110:
Yorumları da okudum absürt bir durum da göremedim.
Ayrıca ben de içi fesatgillerdenim :olamaz:

Bir önceki konumu hatırlayanlar bilir. Kısaca çok ilgili davranıp mesajlaşmanın ortasında daraldım demişti.
Bende bir hafta hiç yüzüne bakmadım .Aynı ortamda bulunmadım. Tabiki bozuldu şaşırdı yüzü düştü. Ne bekliyordu ki? Cuma günü en son panoya baksa bilgi edinebileceği bir konuyu arkamdan seslenip sordu .Alakasız konu hakkında soru sordu. Sonra yemekhane de yüzüme gülmeye çalışıyor.Bir kasılmalar konuşmaya çalışmalar. Ama ben koyvermek istemiyorum. İki saat birlikte boş saatimiz vardı.Ben bilerek gittim. Gittiğim yere o da gelmiş . Müdürümzün olduğu bir yer.Mecbur karşılılıklı oturduk. Müdür çay ısmarladı .Mecburen konuştuk. Sonuc olarak en son böyle bir hareketlilik oldu.
AMA AMA GEL GELELİM BU ADAMIN ŞEREFSİZLİĞİNE...

Görev yaptığım yerde bir tek bu bekar .Arkadaşları birini bulmaya çalışıyor. Ve kriterine söylemiş yakın arkadaşına .Buradan yani kendi memleketinden olacakmış bir de sarışın. YUHHHH... Ben hep başka şehirden hem de siyah saçlıyım. Adam gözümün içine aşkla bakıyordu. Bir sürü kur yaptı.Yemeğe çıkardı. Evlenmeyi düşünüyor gibi sorular sordu. En çok bunu hazmedemedim. En çok bu koydu.

Bu adam iki laf zor eden 167 cm boyunda dikkat çekmeyen. En vasatın altında kişilerin bile burun kıvırdığı biri. Bin tane kriter sayıyormuş.Arkadaşı o 30 sene evlenemez demiş.

Allahın cezası ya .Benim duygularımla nasıl oynadı. Niyeti başkaydı .Niye beni heyacanlandırdı. Niye yakınlaştı. Sonra daraldım dedi. Ben uzaklaştım. Adam yine sırnaşmaya başladı. Çok sinir oluyorum. Çok yıprandım. Adamın hayatım da olacak bir karaktere sahip değil . Ama yaptığı çok kötü oldu.

Üzgünüm ama adam sizi skor olarak görmüş kendini denemek için tavlamış ve bırakmış..
Onun egosu tavandır şimdi, çıtayı yükseltmesi normal.
167 boyundaysa çok kısaymış, ben 167 yim kadın için bile orta boy sınırında.
Hem kel hem fodul.
Başta niye şans verdiniz ki.

Bir önceki konumu hatırlayanlar bilir. Kısaca çok ilgili davranıp mesajlaşmanın ortasında daraldım demişti.
Bende bir hafta hiç yüzüne bakmadım .Aynı ortamda bulunmadım. Tabiki bozuldu şaşırdı yüzü düştü. Ne bekliyordu ki? Cuma günü en son panoya baksa bilgi edinebileceği bir konuyu arkamdan seslenip sordu .Alakasız konu hakkında soru sordu. Sonra yemekhane de yüzüme gülmeye çalışıyor.Bir kasılmalar konuşmaya çalışmalar. Ama ben koyvermek istemiyorum. İki saat birlikte boş saatimiz vardı.Ben bilerek gittim. Gittiğim yere o da gelmiş . Müdürümzün olduğu bir yer.Mecbur karşılılıklı oturduk. Müdür çay ısmarladı .Mecburen konuştuk. Sonuc olarak en son böyle bir hareketlilik oldu.

Görev yaptığım yerde bir tek bu bekar .Arkadaşları birini bulmaya çalışıyor. Ve kriterine söylemiş yakın arkadaşına .Buradan yani kendi memleketinden olacakmış bir de sarışın. YUHHHH... Ben hep başka şehirden hem de siyah saçlıyım. Adam gözümün içine aşkla bakıyordu. Bir sürü kur yaptı.Yemeğe çıkardı. Evlenmeyi düşünüyor gibi sorular sordu. En çok bunu hazmedemedim. En çok bu koydu.

Bu adam iki laf zor eden 167 cm boyunda dikkat çekmeyen. En vasatın altında kişilerin bile burun kıvırdığı biri. Bin tane kriter sayıyormuş.Arkadaşı o 30 sene evlenemez demiş.

Allahın cezası ya .Benim duygularımla nasıl oynadı. Niyeti başkaydı .Niye beni heyacanlandırdı. Niye yakınlaştı. Sonra daraldım dedi. Ben uzaklaştım. Adam yine sırnaşmaya başladı. Çok sinir oluyorum. Çok yıprandım. Adamın hayatım da olacak bir karaktere sahip değil . Ama yaptığı çok kötü oldu.

mantık evliliği yapıcaksa kriterlerim şunlar demiştir
arkadaşlarımın çoğu neler neler istedi evlendikleri kişi çok başkaydı aşkın gözü kör dememişler boşuna
lakin size yakıştıramadım şu kısmı (Bu adam iki laf zor eden 167 cm boyunda dikkat çekmeyen. En vasatın altında kişilerin bile burun kıvırdığı biri. Bin tane kriter sayıyormuş )
madem böyle bi insan niye döndünüz baktınız
ki siz öyle görüyor olabilirsiniz ama kişi kendini öyle hissetmiyodur degersiz görmüyodur

Boyum 175, fizigim herkesi hayran birakacak kadar dikkat çekici. Turkiyede ilk üçe girecek bir mesleğim var. Ailem parmakla gösterilen akademik tarihe ismini yazdirmis kişiler.
Eşimse taşrad büyümüş bi anadolu ailesinin çocuğu. Boyu benden kısa. Yakışıklı denemez. Ama dunya guzeli kızlara burun kivirmis. Geldi beni ikna etti aldi :)
4 yıldır evliyiz, uzaktan bakinca belki denk gibi durmuyor olabiliriz ama eşime tapar derecede düşkünüm. Benim için dünyanın en dort dortluk erkegi. 4 yildir hic pisman olmadım
Bunlar boyla vs olmazzz. Siz nesiniz ki adami 167 diye asagiliyorsunuz? Boy insanin kendi emeğiyle elde ettigi birsey değildir. Kimseyi boyuyla asagilamayin.
Bence uzanamadiginiz ciğeri sucluyorsunuz su an

Narsist ve dengesiz biri anlaşılan bırakın kendini sevmeye devam etsin bu adam müsveddesi...

Demek ki kendine heyecan eglence ariyormus. Devam etsin o kriterine uygunu aramaya bi 30 sene daha evlenemez bencede. Tavrinizi koruyun yuz vermeyin serefsize.

Aman klasik dengesiz erkek işte , annemin arkadaşının oğlu bekarken annesi beni beğendi diye face den eklemişti , annesi annemi arayıp müsade istemiş düşün :D çocukla havadan Sudan konuştuk bir kaç hafta , bir kaç haftanın sonunda demesin mi "ben aşk evliliği yapmak istiyorum " diye. Be adam aşk evliliği yapacaksan ananın bulduğu kızla ne diye görüşmeye çabalıyorsun:confused:

Neyse lafımı soktum sokuşturdum ama silmedik birbirimizi arada havadan sudan konuşuyorduk yine , derken ben aşık olduğum kişiyle sözlendim fotoyu ilk beğenen o oldu :KK70: benden birkaç ay sonra da anasının bulduğu başka bir kızla görücü usülü o da sözlendi :KK70:

Adam artık aşktan ne anlıyor ben çözemedim:-)

Hiç üzme kendini dengesizliğini başta farketmişsin hiç değilse , ciddiye alma bu kadar ya:lülülü:

Hikayenin ne olduğunu bilmiyorum ama benim hikayeme çok az bir benzerliği var... Diyeceğim şu karşı tarafı gerçekten seversen, o ne yaparsa yapsın senin sevgin değişmez, iyi gününde kötü gününde her ne şartta ne olursa olsun hem onun yanında olduğunu onu düşündüğünü hissedersin ama o yazdığın paragraf var zatten 167 boyu var, bu şekilde yazman doğru değil seni çok kırmış olsa bile.... Diyeceksin ki başa gelmeden konuşmak kolay oluyor, 1 sene önce bende buraya bir kişi için soru yazmıştım bizim aramızdaki durum gitgide iyiye gitmişti, seninde dediğin gibi benim gibi bir adamla evlenir misin diye bile sormuştu hatta en son onunla yaşayıp yaşamayacağımı bile sormuştu sonuç ne oldu 2 gün sonra benden uzaklaştı hatta kardeşim dedi :) ben sarışınlardan hoşlanırım dedi :) senin yaptıklarının aynısını yaptım şimdi geri gelende o oldu, benimle birşeyler yapmak isteyende oo

bir önceki konuna cevap yazdımmı bilmem ama okusam egosunu tatmin ediyor bak bu kız bana hasta egosu. gidip ona acılsan bile yok diyecek .

hani bazı kızlar vardır hiç karsılastımmı cevrelerinde bazı oglanlar kur yaparlar umut verirler ama cıkmazlar esas sevgilileri vardır buda öyle biri
seven erkek uyangacta olsa acılır
üzülmene hiç gerek yok böyle bi ş. için . ne güzel işte artık daha karakterli daha yakısıklı nriiyle devam edersin yoluna

Back
X