Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!!Geri çekilme yöntemi korur mu?
Bu bir korunma yöntemi değildirrrrr ve korumaz gebelik için en riskli durumlardan biriGeri çekilme yöntemi korur mu?
Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de.Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!!
Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan.Piyasa araştırması mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun? Yaz Google sor chatgbt ye.Her korunma yöntemine ayrı ayrı konu mu alacaksın???
Yaş umarım gerçekten 35 değildir. 35 yaşında bir kadının böyle sorular sormasını benim aklım almaz.Geri çekilme yöntemi korur mu?
Herkes benim gibi kısır mı?Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de.
Zuzulumcum 12 aylık bebişimin yolda gelmekte olan 4,5 aylık kardeşi ile selam ederim. Aldın sen cevabıGeri çekilme yöntemi korur mu?
Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım.....Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan.
Konularına baktım ufak bir mental retardasyon söz konusu gibi. Normal değil.Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım.....
Ama bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz.Herkes benim gibi kısır mı?
Bugünlerde düşünüyorum bakalimAma bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz.