Z zuzulum Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 17 0 1 35 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #1 Geri çekilme yöntemi korur mu?
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 12.750 13.589 248 31 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #2 zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!!
zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!!
K kerkenes Guru Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 5.711 29.580 478 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #3 Her korunma ya da korunmama yöntemini bdv kısmına tek tek açacak mısınız? Elimizde bu konuda bir koz var; sevişmemek.
Her korunma ya da korunmama yöntemini bdv kısmına tek tek açacak mısınız? Elimizde bu konuda bir koz var; sevişmemek.
Menekse bahcesi Çekilin ben tiroidim:) Kayıtlı Üye 1 Ocak 2022 5.495 20.593 298 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #4 Piyasa araştırması mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun? Yaz Google sor chatgbt ye.Her korunma yöntemine ayrı ayrı konu mu alacaksın???
Piyasa araştırması mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun? Yaz Google sor chatgbt ye.Her korunma yöntemine ayrı ayrı konu mu alacaksın???
my hope Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 6.805 18.371 178 30 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #5 zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Bu bir korunma yöntemi değildirrrrr ve korumaz gebelik için en riskli durumlardan biri
zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Bu bir korunma yöntemi değildirrrrr ve korumaz gebelik için en riskli durumlardan biri
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.364 En iyi cevaplar 2 179.655 598 33 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #6 Aysenimi .!.: Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!! Genişletmek için tıkla... Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de.
Aysenimi .!.: Haydi çocuklar hep bir ağızdan :GERİ ÇEKİLME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞILDİRRRR!!! Genişletmek için tıkla... Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de.
KudrAlobar Ayak feministi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 42.881 266.407 598 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #7 Menekse bahcesi .!.: Piyasa araştırması mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun? Yaz Google sor chatgbt ye.Her korunma yöntemine ayrı ayrı konu mu alacaksın??? Genişletmek için tıkla... Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan.
Menekse bahcesi .!.: Piyasa araştırması mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun? Yaz Google sor chatgbt ye.Her korunma yöntemine ayrı ayrı konu mu alacaksın??? Genişletmek için tıkla... Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan.
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7.889 21.822 268 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #8 Koruyadabilir korumayadabilir, dene bakalım
KudrAlobar Ayak feministi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 42.881 266.407 598 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #9 zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Yaş umarım gerçekten 35 değildir. 35 yaşında bir kadının böyle sorular sormasını benim aklım almaz.
zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Yaş umarım gerçekten 35 değildir. 35 yaşında bir kadının böyle sorular sormasını benim aklım almaz.
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 12.750 13.589 248 31 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #10 merve .!.: Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de. Genişletmek için tıkla... Herkes benim gibi kısır mı?
merve .!.: Hadi sen de milyonuncu kez evet korur de. Ben neler neler yaptım kaç kişiyle hamile kalmadım de. Genişletmek için tıkla... Herkes benim gibi kısır mı?
T tommg Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2025 210 556 18 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #11 zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Zuzulumcum 12 aylık bebişimin yolda gelmekte olan 4,5 aylık kardeşi ile selam ederim. Aldın sen cevabı
zuzulum .!.: Geri çekilme yöntemi korur mu? Genişletmek için tıkla... Zuzulumcum 12 aylık bebişimin yolda gelmekte olan 4,5 aylık kardeşi ile selam ederim. Aldın sen cevabı
Menekse bahcesi Çekilin ben tiroidim:) Kayıtlı Üye 1 Ocak 2022 5.495 20.593 298 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #12 KudrAlobar .!.: Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan. Genişletmek için tıkla... Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım.....
KudrAlobar .!.: Daha kolayı var mesela doktora danışmak, en uygun yönteme doktorla birlikte karar vermek, gerekirse çift yöntem kullanmak falan. Genişletmek için tıkla... Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım.....
KudrAlobar Ayak feministi tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 42.881 266.407 598 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #13 Menekse bahcesi .!.: Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım..... Genişletmek için tıkla... Konularına baktım ufak bir mental retardasyon söz konusu gibi. Normal değil.
Menekse bahcesi .!.: Ne sıkıntısı var bilmiyorum da doktora gidip akıl alacak gibi durmuyor var bir saçmalık da dur bakalım..... Genişletmek için tıkla... Konularına baktım ufak bir mental retardasyon söz konusu gibi. Normal değil.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.364 En iyi cevaplar 2 179.655 598 33 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #14 Aysenimi .!.: Herkes benim gibi kısır mı? Genişletmek için tıkla... Ama bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz.
Aysenimi .!.: Herkes benim gibi kısır mı? Genişletmek için tıkla... Ama bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz.
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 12.750 13.589 248 31 31 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zuzulum #15 merve .!.: Ama bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bugünlerde düşünüyorum bakalim
merve .!.: Ama bi şey olmaz aşko diyodun hep. Sana da belli olmaz. Senden de bi ara bi kürtaj bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bugünlerde düşünüyorum bakalim