- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Geri cekilme ile hamile kalan var mı? Bikaç gün gecikti adet olmam. Normalde prezervatifle korunuyorduk. Son zamanlarda birakmistk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri cekilme ile hamile kalan var mı? Bikaç gün gecikti adet olmam. Normalde prezervatifle korunuyorduk. Son zamanlarda birakmistk
bilemezsiniz bu durumu bi anlık hrşe olabilir test yapın bnce durumu bildirin bize deGeri cekilme ile hamile kalan var mı? Bikaç gün gecikti adet olmam. Normalde prezervatifle korunuyorduk. Son zamanlarda birakmistk
Ciddi ciddi soruyorsunuz sanırım.Vallahi çok merak ettim şuan, bu nasıl bir yöntem. Merak ettim de beni aydınlatacak olan var mı cahilliğime verin de geri çekilme nedir
Gerçekten bilmediğim için soruyorum, çok merak ettim. Dalga geçme niyetiyle değil sorma amacımCiddi ciddi soruyorsunuz sanırım.
cinsel ilişkide,erkeğin boşalmadan önce penisini disari çekerek disari bosalmasiyla uygulanan gebelikten korunma yöntemi zannedilen,ama asla bir korunma yöntemi olmayan riskli bir uygulamadır.Gerçekten bilmediğim için soruyorum, çok merak ettim. Dalga geçme niyetiyle değil sorma amacım