Geri cekilme

cinsel ilişkide,erkeğin boşalmadan önce penisini disari çekerek disari bosalmasiyla uygulanan gebelikte korunma yöntemi zannedilen,ama asla bir korunma yöntemi olmayan riskli bir uygulamadır.
Bu bir korunma yöntemi mi yani 😱 aaaa 😱 ilk defa duydum ama hamile kalma riski çok fazladır ki. Ayrıca teşekkür ederim bilgilendirme için♥️🌹

Bu bir korunma yöntemi mi yani aaaa ilk defa duydum ama hamile kalma riski çok fazladır ki. Ayrıca teşekkür ederim bilgilendirme için
Hayır. Korunma yöntemi değildir.
Rica ederim. Ayrıca umarım yaşınız müsaittir.
Biraz açık yazdım. ☺️

Geri çekilme koruma yöntemi değildir demek yanlıştır .Geri çekilme geleneksel korunma yöntemleri arasındadır.gebe kalma olasılığı fazla veya kesin koruyuculuk sağlamaz diyebilirsiniz ama korunma yöntemi değildir diyemezsiniz.

eşinizin çok dikkatli olması gerekir bu durumda test yaptırın en mantıklısı

zevk suyu ile hamilen kalıncağını sanmıyorum
siz sanmıyorsunuz diye olmuyor herhalde. cahil olmayın araştırın. erkek orgazm olduğunda vücuttan spermler tamamen atılmayabilir. idrar kanalında kalan spermler zevk suyuyla çıkmış olabilir. ama siz sanmıyorsunuz tabii onca yıl boşa okuduk

cinsel ilişkide,erkeğin boşalmadan önce penisini disari çekerek disari bosalmasiyla uygulanan gebelikten korunma yöntemi zannedilen,ama asla bir korunma yöntemi olmayan riskli bir uygulamadır.
Sonuç olarak nurtopu gibi bir bebiş olma ihtimali her zaman vardır.
Bizde bu şekilde korunuyoruz bebiş yok ortada bence sıkıntı yok 😁

İki yıl boyunca bu şekilde korundum hamile kalmadım. Ama kaladabilirdim %60 korunma sağlar bu yöntem eşinin çok dikkatli olması lazım.

8 ay önce normal doğum yaptım. Bebeğim üç aylıkken kontrole gitmiştim. doktor neyle korunduğumuzu sormuştu. Prezervatif demiştim. En iyisi prezervatif,aman geri çekilme yöntemini deneme istenmeyen bir gebelik oluşabilir, en sağlıklı hareketli spremler zevk suyunda bulunur unutma demişti. Bende eşimde prezervatiften memnunuz. Kaliteli bir marka aldıktan sonra hiç sorun olmuyor

8 ay önce normal doğum yaptım. Bebeğim üç aylıkken kontrole gitmiştim. doktor neyle korunduğumuzu sormuştu. Prezervatif demiştim. En iyisi prezervatif,aman geri çekilme yöntemini deneme istenmeyen bir gebelik oluşabilir, en sağlıklı hareketli spremler zevk suyunda bulunur unutma demişti. Bende eşimde prezervatiften memnunuz. Kaliteli bir marka aldıktan sonra hiç sorun olmuyor
Biz evleneli 8 ay oldu .hep geri çekilme ile korunuyoruz .
Sadece birdefa regl.me bir gün kala geri çekmedi . Ondada gebelik olmadı az bir olasılıktı zaten. O kadar.
Mesajınızdan sonra bayağı tedirgin oldum

Back
X