Geri çekilme

Onu da geçtim bir aydır full serbest atış yaptık muhtemelen hamile değilim. Bu geri çekilme ile hamile kalmak bence mucizevi bir olay olarak nitelendirilmeli 😂 hem yumurtanın şartları hem çok daha az spermin doğru zamanda buluşması düşük ihtimal gibi geliyor bana.

Acaba koca kişileri yok ya zamanında geri çıktım deyip ufak bir yalan söylüyor olabilirler mi? 😂
Bazı kadınlar çok doğurgan oluyor. Komşum tüpleri bağlıyken besinciyi doğurdu düşün 😅

Geri çekilme ile hamile kalan varmi aranızda çocuk düşünmediğim için yumurtlama donemimi kacirmisim tam yumurtlama donemimde eşimle birlikte olduk geri çekilme ile bi baktim yumurtlama günüm aranızda yaşayan varmi
Var. Hem de yumurtlama döneminde değildim, adet bitimiydi. Takvim yöntemine göre en risksiz dönem. Size de şimdiden hayırlı olsun.

Ablamın arkadaşının 3 çocuğu var ve sadece ilki planlı 😑diğer ikisi geri çekilme sonucunda meydana geldi

Benim de merak ettiğim şey bu geri çekilme yönteminde çarşaf filan batmıyor mu? Vinç enkazı nereye döküyor yani 🙈 kahretsin ki çarşaf temizliği en hassas olduğum konu ben de böyle bir deliyim😬

Geri çekilme ile hamile kalan varmi aranızda çocuk düşünmediğim için yumurtlama donemimi kacirmisim tam yumurtlama donemimde eşimle birlikte olduk geri çekilme ile bi baktim yumurtlama günüm aranızda yaşayan varmi
Geri çekilme diye bir korunma yöntemi olmadığına göre her seferinde hamile kalabilirsin tabiki de

Geri cekilme bir korunma değildir bebek dusunmuyorsaniz sizin yada eşinizin korunması gerek bence dikkatli olmak lazım istersin olmaz istemezsin olur 😅

Back
X