- 2 Haziran 2019
- 340
- 662
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
eski konunuzu biliyorum ve hayretle okudun bu adama şans vermenizi. kendinize saygınız varsa böyle bir adamla birlikte olmazsınız. Mesleğiniz elinde ayağınızın üzerinde duran genç bir kadınsınız. hayatınızı bunun gibi ne idüğü belirsiz kişilerle mahvetmeyin.merhaba hanımlar, tam 1 ay önce bu konuyu açmıştım;geçmiş önemli mi?:(
bu konudan sonra ben devam etmek istemediğimi söylemiştim kendisine, eski kız arkadaşı ile bağlantısı olduğu için. bu olaylardan 8 gün sonra beni yeniden aradı, beni tanımak istediğini, haklı olduğumu, o kıza hayatında biri olduğunu söyleyip devam etmek istediğini söyledi. ve bunları yaptı da.. ortak arkadaşlarımız sayesinde gerçekten iletişimi kestiğini öğrendim.
ağır almaya başladım daha sonra, yeniden flörtleşmeye başladık. her şey çok güzel gidiyordu gerçekten. kapanma sonrası da buluşacaktık. laf aralarında evlenme isteğinden de bahsediyordu, ortak yönlerimizi konuşup tanıyorduk aslında birbirimizi. ileride evlenince eşinin çalışmasını istemediğinden bahsetti. ben mühendisim o mimar. ancak bir ofis açma durumunda çalışabileceğimi. tabii ki kabul etmedim. ayrıca giyimime(ki tesettürlüyüm), erkek arkadaşlarıma karışmaya başladı. daha sonra bir gece konuşurken konu cinselliğe geldi, sen bu konuları konuşmak istemiyorsun ben de sana saygı duyuyorum dedi. bende tamamen bir tabu olmadığını ama çok fazla bu yönde konuşmak istemediğimi söyledim -aslında cinselliği önemsiyorum, tabu olarak görmüyorum, sadece ilişkimizin bunun üzerine kurulu olmasını istemiyorum- o gece biraz bozuldu, ertesi 2 gün de soğuk yaptı, oturup etraflıca konuştuk kendisi sevgilim ile her şeyi konuşmak isterim, rahat olmak isterim dedi. bende zaten bunların pazarlık üzerine kurulmaması gerektiğini açıkladım. o gün anlaştık gibi duruyordu. ama yine bir soğukluk vardı işte kadınlar anlar. bende o gece umursamaz olunca en iyisi bizim bitirmemiz gerektiğini söyledim, çok fazla yükseldi. bugün giden yarın da gider ben sana bundan sonra güvenemem öncesinde çok üzüldüm artık üzülmek istemiyorum, sana bağlanmaya başlıyorum, sevmeye başlıyorum o yüzden ileride daha çok üzülürüm baştan bitmesi en iyisi dedi. ben de kabul ettim ve bitti. insta, twitter her yerden takip edip hikayelerimi havada kapıyor, konuşma bittikten sonra imalı şarkılar attı, sonra da kız arkadaşlarıyla pikniğe gitti. benim duruşum ne olmalı, tamamen silmeli miyim? aslında onu istiyor muyum bunu bile bilmiyorum.
Kızlar yapmayın böylemerhaba hanımlar, tam 1 ay önce bu konuyu açmıştım;geçmiş önemli mi?:(
bu konudan sonra ben devam etmek istemediğimi söylemiştim kendisine, eski kız arkadaşı ile bağlantısı olduğu için. bu olaylardan 8 gün sonra beni yeniden aradı, beni tanımak istediğini, haklı olduğumu, o kıza hayatında biri olduğunu söyleyip devam etmek istediğini söyledi. ve bunları yaptı da.. ortak arkadaşlarımız sayesinde gerçekten iletişimi kestiğini öğrendim.
ağır almaya başladım daha sonra, yeniden flörtleşmeye başladık. her şey çok güzel gidiyordu gerçekten. kapanma sonrası da buluşacaktık. laf aralarında evlenme isteğinden de bahsediyordu, ortak yönlerimizi konuşup tanıyorduk aslında birbirimizi. ileride evlenince eşinin çalışmasını istemediğinden bahsetti. ben mühendisim o mimar. ancak bir ofis açma durumunda çalışabileceğimi. tabii ki kabul etmedim. ayrıca giyimime(ki tesettürlüyüm), erkek arkadaşlarıma karışmaya başladı. daha sonra bir gece konuşurken konu cinselliğe geldi, sen bu konuları konuşmak istemiyorsun ben de sana saygı duyuyorum dedi. bende tamamen bir tabu olmadığını ama çok fazla bu yönde konuşmak istemediğimi söyledim -aslında cinselliği önemsiyorum, tabu olarak görmüyorum, sadece ilişkimizin bunun üzerine kurulu olmasını istemiyorum- o gece biraz bozuldu, ertesi 2 gün de soğuk yaptı, oturup etraflıca konuştuk kendisi sevgilim ile her şeyi konuşmak isterim, rahat olmak isterim dedi. hatta şöyle ki zamanında eskortlarla da birlikte olduğunu söyledi. bende zaten bunların pazarlık üzerine kurulmaması gerektiğini açıkladım. o gün anlaştık gibi duruyordu. ama yine bir soğukluk vardı işte kadınlar anlar. bende o gece umursamaz olunca en iyisi bizim bitirmemiz gerektiğini söyledim, çok fazla yükseldi. bugün giden yarın da gider ben sana bundan sonra güvenemem öncesinde çok üzüldüm artık üzülmek istemiyorum, sana bağlanmaya başlıyorum, sevmeye başlıyorum o yüzden ileride daha çok üzülürüm baştan bitmesi en iyisi dedi. ben de kabul ettim ve bitti. insta, twitter her yerden takip edip hikayelerimi havada kapıyor, konuşma bittikten sonra imalı şarkılar attı, sonra da kız arkadaşlarıyla pikniğe gitti. benim duruşum ne olmalı, tamamen silmeli miyim? aslında onu istiyor muyum bunu bile bilmiyorum.
Bir eskort muhabbetidir aldi yurudu.Yuruyus mu var bir yerlerde :) Oradan direkt olarak buraya mi gelinmis.rahat olmak isterim dedi. hatta şöyle ki zamanında eskortlarla da birlikte olduğunu söyledi. bende zaten bunların pazarlık üzerine kurulmaması gerektiğini açıkladım. o gün anlaştık gibi duruyordu. ama yine bir soğukluk vardı işte kadınlar anlar. bende o gece umursamaz olunca en iyisi bizim bitirmemiz gerektiğini söyledim, çok fazla yükseldi. bugün giden yarın da gider ben sana bundan sonra güvenemem öncesinde çok üzüldüm artık üzülmek istemiyorum, sana bağlanmaya başlıyorum, sevmeye başlıyorum o yüzden ileride daha çok üzülürüm baştan bitmesi en iyisi dedi. ben de kabul ettim ve bitti. insta, twitter her yerden takip edip hikayelerimi havada kapıyor, konuşma bittikten sonra imalı şarkılar attı, sonra da kız arkadaşlarıyla pikniğe gitti. benim duruşum ne olmalı, tamamen silmeli miyim? aslında onu istiyor muyum bunu bile bilmiyorum.
AyynenÇalışmanızı istemiyor giyiminize karışıyor kendine gelince masallah her haltta eli var. Kendi tabularına saygı bekleyen size de saygı duyar. Şart koşanla istediği olmadıgında trip atanla olmaz
Kac kac kosarak kac. Seni manipule ediyor. Ne dengesiz adam hem calismayacaksin diyor hem de evlilik oncesi cinsellik konusu aciyor. Kesinlikle tuzaga dusme bas tekmeyimerhaba hanımlar, tam 1 ay önce bu konuyu açmıştım;geçmiş önemli mi?:(
ağır almaya başladım daha sonra, yeniden flörtleşmeye başladık. her şey çok güzel gidiyordu gerçekten. kapanma sonrası da buluşacaktık. laf aralarında evlenme isteğinden de bahsediyordu, ortak yönlerimizi konuşup tanıyorduk aslında birbirimizi. ileride evlenince eşinin çalışmasını istemediğinden bahsetti. ben mühendisim o mimar. ancak bir ofis açma durumunda çalışabileceğimi. tabii ki kabul etmedim. ayrıca giyimime(ki tesettürlüyüm), erkek arkadaşlarıma karışmaya başladı. daha sonra bir gece konuşurken konu cinselliğe geldi, sen bu konuları konuşmak istemiyorsun ben de sana saygı duyuyorum dedi. bende tamamen bir tabu olmadığını ama çok fazla bu yönde konuşmak istemediğimi söyledim -aslında cinselliği önemsiyorum, tabu olarak görmüyorum, sadece ilişkimizin bunun üzerine kurulu olmasını istemiyorum- o gece biraz bozuldu, ertesi 2 gün de soğuk yaptı, oturup etraflıca konuştuk kendisi sevgilim ile her şeyi konuşmak isterim, rahat olmak isterim dedi. hatta şöyle ki zamanında eskortlarla da birlikte olduğunu söyledi. bende zaten bunların pazarlık üzerine kurulmaması gerektiğini açıkladım. o gün anlaştık gibi duruyordu. ama yine bir soğukluk vardı işte kadınlar anlar. bende o gece umursamaz olunca en iyisi bizim bitirmemiz gerektiğini söyledim, çok fazla yükseldi. bugün giden yarın da gider ben sana bundan sonra güvenemem öncesinde çok üzüldüm artık üzülmek istemiyorum, sana bağlanmaya başlıyorum, sevmeye başlıyorum o yüzden ileride daha çok üzülürüm baştan bitmesi en iyisi dedi. ben de kabul ettim ve bitti. insta, twitter her yerden takip edip hikayelerimi havada kapıyor, konuşma bittikten sonra imalı şarkılar attı, sonra da kız arkadaşlarıyla pikniğe gitti. benim duruşum ne olmalı, tamamen silmeli miyim? aslında onu istiyor muyum bunu bile bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?