- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Merhaba bayanlar. Baya önce terkedildim ve nedenini bile bilmiyorum diye konu açmıştım. Kısaca anlatayım: Erkek arkadaşımla ufak bi tartışmamız sonucu uzun bi süre ne aradı ne sordu. Bu sırada ailevi problemleri de vardı ve psikolojik tedavi görüyordu. Kendini eve kapattı ve birkaç yakın arkadaşı dışında kimseyle görüşmemiş. Ben o kadar yıprandım ki bu süreçte. Resmen yokmuşum gibi görünmezmişim gibi davrandı. Bitti sandım, kafamda bitirmeye çalıştım, ağladım, ben en ufak bi sıkıntımı bile onunla halletmeye çalışıyorken o bu zor zamanlarında beni resmen kenara attı.
Herneyse konuya geliyorum, günler önce beni aradı, konuşmaya çalıştı, çok kötüydüm dedi hatta telefonda ağladı. Bu telefonlaşmalar bi kaç kere oldu ama her seferinde bağırıp çağırıp kapattım telefonu ya da güçsüz düşüp ağladım. Sizce tekrar şans vermeli miyim? O kadar zaman beni görmezden gelmesi hoşgörülebilir bir şey mi?
O hukuk son sınıf öğrencisi olacak bu sene ben tıp 2. Kampüslerimiz ayrı ama aynı şehirde okuyoruz ve karşı karşıya geleceğimize adım gibi eminim. Ne yapmalıyım
Yardımcı olun lütfen 
Herneyse konuya geliyorum, günler önce beni aradı, konuşmaya çalıştı, çok kötüydüm dedi hatta telefonda ağladı. Bu telefonlaşmalar bi kaç kere oldu ama her seferinde bağırıp çağırıp kapattım telefonu ya da güçsüz düşüp ağladım. Sizce tekrar şans vermeli miyim? O kadar zaman beni görmezden gelmesi hoşgörülebilir bir şey mi?
O hukuk son sınıf öğrencisi olacak bu sene ben tıp 2. Kampüslerimiz ayrı ama aynı şehirde okuyoruz ve karşı karşıya geleceğimize adım gibi eminim. Ne yapmalıyım