• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri döndü...

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Ablalarım konumu belki bazılarınız bilir linki bu : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/476726-17-yasinda-aldatildim.html aldatılmıştım ve o pazartesi günü sevgilisinden ayrıldı ve dün de bana mesaj attı, hayatımın en büyük hatasını yaptım,hayatımdaki tek kişi sensin şöyle böyle bi sürü pişmanlık mesajları.. aldatılmanın hiçbi açıklaması olamaz değil mi? yani onu affetmemi sağlıycak en ufak bi neden bile? yardımlarınıza ihtiyacım var o kadar çok kafamı karıştırdı ki..

sakın ha affetme

bak diyorum sonra da sen gelip buraya yazarsın hayatımın hatasını yaptım diye

aynı yaştayız

umarım karşına zamanında aldatmayacak biri çıkar

sen aldatsaydın o afferder miydi seni? kız erkek ayrımı yok eşit herşey affeder miydii? tabiki hayır! aldatıldıkdan sonra affedilmesi hele de sevgiliyken ben kabullenemiyorum. onunla dene bunla dene sonra olmadı yapamıyorum yok ya o kadar kolay mı herşey! bikere aldatan hep aldatır bunu duydum bunu gördüm ben. :47:

sakın...sakın..sakın.. barışıpta hayatının hatasını yapma. unutma affedersen kaldığın yerden değil kandığın yerden devam edersin

sen aldatsaydın o afferder miydi seni? kız erkek ayrımı yok eşit herşey affeder miydii? tabiki hayır! aldatıldıkdan sonra affedilmesi hele de sevgiliyken ben kabullenemiyorum. onunla dene bunla dene sonra olmadı yapamıyorum yok ya o kadar kolay mı herşey! bikere aldatan hep aldatır bunu duydum bunu gördüm ben. :47:

ayneeennn

hadi evli çocuklu olanların affetmesini anlayabiliyorum ama sonuçta 17 yaşındayız erkek kıtlığı mı var başka birisini bulamayacak mısın ?

tamam şuanda sevdiğin için sana öyle geliyor ama daha kaç kişi geçicek hayatımızdan be güzelim ohoo...o kadar iyi insanlar dururken onlara bir şans vermek dururken neden haketmeyene 2 şans vericez?

hiç gerçekten pişman olup,düzelmiş olma ihtimali olan erkekler yok dimi.. hiçbi zaman gerçekten sevmiyolar veya değer vermiyolar..

ayneeennn

hadi evli çocuklu olanların affetmesini anlayabiliyorum ama sonuçta 17 yaşındayız erkek kıtlığı mı var başka birisini bulamayacak mısın ?

tamam şuanda sevdiğin için sana öyle geliyor ama daha kaç kişi geçicek hayatımızdan be güzelim ohoo...o kadar iyi insanlar dururken onlara bir şans vermek dururken neden haketmeyene 2 şans vericez?

ne demişler 2.şansı verme eğer haketselerdi 1.şansı boşa kullanmazlardı. ne kadar doğru bi şey gerçekten

hiç gerçekten pişman olup,düzelmiş olma ihtimali olan erkekler yok dimi.. hiçbi zaman gerçekten sevmiyolar veya değer vermiyolar..

ha işte biz kadınların zayıf noktası bu

herifler mahvederler kalbimizi umurlarında olmayız ama isteriz ki affettirsinler kendilerini ..affetmemiz için bir iki sebep ararız...olsun belki şöyledir...ya canım belki şöyleydi ondan yaptı deriz deriiiz deriiiiiiiz

ama öyle değildir..de-ğil-dir !

ha bazen fazla yanlış anlayıp haksızlık ediyoruz yada bazıları cidden düzeliyor ama sana kesin bir şey söyleyeyim mi ?

senin durumun belli güzelim hiç bir kurtarılcak yönü yok hem neden kurtarmak için uğraşacaksın kocan mı nişanlın mı ? elin oğlu boşver...kaç yaşındaki adamlar bile akıllanmıyor yada düzelmiyolar da daha ergenliği bitmemiş çocuk mu düzelecek senin için ?

zamana bırak...emin ol yavaş yavaş soğumaya başlayacaksın. az az yavaş yavaş...

not: sevipte değer veriyolar ama mış gibide yapıyorlar bunun farkına varmalı..yaşa ilişkiye ikiniizn karakterine göre o kadar değişir ki...

Son düzenleme:
bak başkasından etkilenip bunu sana dürüstçe söylese ve ayrılsa gene belki bir nebze dersin. çünkü kalbin ne zamn kime atıcağı belli olmaz ve bu konuda asla büyük konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. ama o ona bile gerek duymadan basitçe hareketlerle engellemiş bilmem ne başkasıyla ilişkisini faceden öğreniyosun. bu yaşda yanında olucaksa biri seni üzmicek, yormıcak biri olmalı . hayat kısa geçen günlerini böylelerine harcamıcak kadar da değerli. derslerine çalışmak yerine acaba napıyo vs gibi şüphelerle meşgul etme kafanı. illa ilişkin olucaksa güvenebilceğin biriyle olsun. acabalarla harcama bu zamanlarını ;)

o kadar doğru söylüyosunuz ki,bana diycek bi şey kalmıyo gerçekten.. umarım bi daha mesaj atmaz da aklımı daha fazla karıştırmaz,çünkü tam böyle kafamdan atmıştım ki tak mesaj,eski sevgililerin genel huyu bu heralde,kendilerini en saçma zamanda biz tam unutmuşken hatırlatmak

affetmemelisin !! kesinlikle hem de, bir kere affedersen hep yapar.. biliyorum cok zor ama kalbine söz geçirip affetmemelisin canım

arkadaşlar gelişmeler var,tekrar mesaj atmaya devam etti,bayramda ankaraya gelicem seninle her şeyi konuşmak için falan diyo,gerçekten pişman olmuşa benziyo ama napıcağmı şaşırdım off...

Ebenle tanışmak istiyorsan affet affet, sen de gör benim gibi ebeni :52: :32:

Back
X