Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denenmisi denemeyeceksen.. bunu bende gec te olsa ögrendim. Insanlar degismezler hele dengesizler hiccccc ancak piskolojini bozarlar sen soru isaretleriyle bogusurken o hayatina bakar. Uzak durmak lazim boylelerinden
O zaman niye yazıyorsun mal? de, engelle. Onlar anlamaz kibarlık, insaniyet falan. Ay noluyor bu insanlara yaGeçen sene 2 hafta konuştuk bazı hareketlerinden dolayı konusmayı bitirdim gwçen gün mesaj attı cevap verdim 1 gün sonra yazdı buluşmak istedi bir kaç cimle konuştuk ve sürekli ertesi gün cevap verdi en son sen benim icin doğrusun ama zaman değil sanırım dedi nedennn böyle dengesiz((
O zaman niye yazıyorsun mal? de, engelle. Onlar anlamaz kibarlık, insaniyet falan. Ay noluyor bu insanlara ya
Görünce de gözünü ayırmadan bakıyor cidden soru işaretleriyle insanın psikolojisini bozar..Canim bu zamanda o kadar cok varki bu tiplerden bulasici hastalik sankidengesiz davrandigi icin onu dusunmeni sagliyor, niye yapti, nedeni ne vs vs. Bunun gibiler bence kadininda ruh sagligini bozar. Engelle
![]()
Hahah sen ne diyosun? Cicekler almalar ben seninle evlenicem demeler, tatile cikicaz demeler sonra 2 gun dogru durust mesaj yazmamalarGörünce de gözünü ayırmadan bakıyor cidden soru işaretleriyle insanın psikolojisini bozar..
Uzun süre yazmaz, aylarca bile sürer. Nasılsa, 1 sene bile geçse siz hep oradasınız. 2 hafta sürmüş zaten, kafaya takmaya değmez. Engelle gitsinUmarım bir daha yazar da ağzının payını veririm içimde kaldı doğru düzgün kavga bile etmiyor
Retro ile geri dönmüştür. Umursamayın, yok gibi davranın.Geçen sene 2 hafta konuştuk bazı hareketlerinden dolayı konusmayı bitirdim gwçen gün mesaj attı cevap verdim 1 gün sonra yazdı buluşmak istedi bir kaç cimle konuştuk ve sürekli ertesi gün cevap verdi en son sen benim icin doğrusun ama zaman değil sanırım dedi nedennn böyle dengesiz((
Ay adamın umru bile değilsiniz niye kavga etsin.Umarım bir daha yazar da ağzının payını veririm içimde kaldı doğru düzgün kavga bile etmiyor
Geçen sene 2 hafta konuştuk bazı hareketlerinden dolayı konusmayı bitirdim gwçen gün mesaj attı cevap verdim 1 gün sonra yazdı buluşmak istedi bir kaç cimle konuştuk ve sürekli ertesi gün cevap verdi en son sen benim icin doğrusun ama zaman değil sanırım dedi nedennn böyle dengesiz((