bir aydır hayır istemiyorum diyorum vazgeçmeden sürekli yazıyoronu öyle bir reddet ki geri döndüğüne pişman olsun. Kabul edersen hiçbir kıymetin kalmayacak emin ol. Denenmişi denemek pişmanlıktır. Sal gitsin
başkasının oldugunu dahi ima ettim çok kırıdım deyip yine geliyor peşimdenbir aydır hayır istemiyorum diyorum vazgeçmeden sürekli yazıyor
baya kırdı bei hakaret bile etti dönüp herşeyi düzeltecegm diyor ama hiç güvenmiyorumİlişkiyi insani bir şekilde bitirdiyseniz ve aranızdaki duygular karşılıklı olarak devam ediyorsa neden olmasın?
Eşimle 5 yıllık ayrılığın ardından barışıp 6 ay içinde evlendim.iyi ki birbirimize bir şans vermişiz diyorum.
Anahtar sözcük güvenmiyorum demeniz bence.Kabul etmeyin kısa bü süre bekleyin,gözlemleyin bakalım güveninizi kazanabilecek mi? Şayet kazanamazsa yol verin gitsin .Sonradan acabalarınız olmaz böylece.baya kırdı bei hakaret bile etti dönüp herşeyi düzeltecegm diyor ama hiç güvenmiyorum
Seda Üren - Güle Güle şarkisini ona gonder , anında vazgecektir emin olbir aydır hayır istemiyorum diyorum vazgeçmeden sürekli yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?