geri dönen eski sevgili

eski sevgiliye dönünce her şey eskisi gibi olur mu ?

• asla...

OY: 13 59,1%
  • neden olmasın olur tabi

OY: 1 4,5%
  • denemek lazım

OY: 3 13,6%
  • olsa da ben dönmem

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22

BaharUtku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
505
260
103
çook büyük aşkla bağlanıyorsunuz hatta o sizden daha çok seviyor gözlerinize bakarken bile mutluluktan uçuyor hep az sevdiğinizden şikayet ediyor sonra birden bire sizi bırakacak noktaya geliyor ve bırakıyor belki siz belki o iki taraftada hatalar var sonrasında son kez buluşmak istiyor ve o gece başka kızla konuştuğunu öğreniyorsunuz hemde çok samimi derecesinde onun ilgisinden hoşlandığını bile söylüyor sizde aptallık edip herşeye yeniden başlıyorsunuz yine olmuyor ayrılıyor sizde kabul ediyorsunuz daha sonra başkalarıyla konuşuyor gülüp egleniyor o harika herkesin imrendiği aşk hiç oluyor ara sıra konuşuyorsunuz ve artık tamamen kendi hayatınıza bakıyorsunuz veeee tilki kürkçü dükkanı dönmek istiyor pişman oluyor ki hem de nasıl ağlamalar yalvarmalar işte kızlar benim hikayem bu herşeyi yaşadığım adam , yanında bırakma diye gururumu ayak aldığım adam , hayatımın odak noktası olan adam nasıl bu hale geldik bilmiyorum dönmek istemiyorum çok yıprandım peki siz olsaydınız napardınızz ?

Eski sevgilime dönüp çok mutlu olan biri olarak söylüyorum bu durumda olsam asla donmezdim..

onu öyle bir reddet ki geri döndüğüne pişman olsun. Kabul edersen hiçbir kıymetin kalmayacak emin ol. Denenmişi denemek pişmanlıktır. Sal gitsin

İlişkiyi insani bir şekilde bitirdiyseniz ve aranızdaki duygular karşılıklı olarak devam ediyorsa neden olmasın?
Eşimle 5 yıllık ayrılığın ardından barışıp 6 ay içinde evlendim.iyi ki birbirimize bir şans vermişiz diyorum.

Belki pisman oldu bastan adama soguk yapmisin oda baska ilgi gorunce gitmis.diyesim geldi gece gece ama yok be canim zor zor

İlişkiyi insani bir şekilde bitirdiyseniz ve aranızdaki duygular karşılıklı olarak devam ediyorsa neden olmasın?
Eşimle 5 yıllık ayrılığın ardından barışıp 6 ay içinde evlendim.iyi ki birbirimize bir şans vermişiz diyorum.
baya kırdı bei hakaret bile etti dönüp herşeyi düzeltecegm diyor ama hiç güvenmiyorum

baya kırdı bei hakaret bile etti dönüp herşeyi düzeltecegm diyor ama hiç güvenmiyorum
Anahtar sözcük güvenmiyorum demeniz bence.Kabul etmeyin kısa bü süre bekleyin,gözlemleyin bakalım güveninizi kazanabilecek mi? Şayet kazanamazsa yol verin gitsin .Sonradan acabalarınız olmaz böylece.

Her seye iyi hoş tamam desem de 3. 4. Kişilerin olması hadi diyelim oldu ayrıydıniz ve bunların senin en ince ayrıntısına kadar bilmen... Nerden tutsam elimde kalıyor.

Zaten en baştan kabullenerek yapmışsın hatayı bari aynı hataya devam etme...

Bu durumda olsaydım ilk gittiğinde yolu verir dahada arkama bakmazdım...

Tıpatıp aynısını gecen sene bu zamanlarda ben yaşamıştım. Asla dönme. İnan sana kendini tıpkı bir aptal hatta enayi gibi hissettiriyor karşı taraf. Zaten yeniden gider. Bir kere giden neden bir daha gitmesin ki?

Iki taraf da istiyorsa, neden olmasin? Araya giren diger kizlari onemsemem ben olsam, sonucta ayriyken yasanmis aldatma yok. Senin kiymetini anlamis iyi olmus baskalariyla gorusmesi. Ilk iliskinizden daha iyi bile olabilir

Back
X