Geri döner mi dönerse gitmelimiyim

halimeeeeeeeeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
22
4
86
26
6 aylık bir iliskim vardi 10. Ayin 18 de basladik yaklasik 1 bucuk 2 ay pesimde kostu neyse onlari geçiyorum yilbasinda ben seni cok üzüyorum dedi ayrıldık 9 gun sonra tekarar baristik sonra nisanin 4 dünde tekrar ayrildik sorumsuzsun falan kavga ettik bitti ama 1 ay oldu iste ama sürekli otu boku bahane edip mesajlasiyoruz ve cok kıskanc biriydi hâlâ kısıtlayip kıskanir ve kiskandirmaya calisiyo ama canimi daha çok yakiyo eger barismak isterse suan istemiyo ama barisirsalim derse ne yapmalayim

Heuheu:))

Sorunun cevabını kendiniz vermiş oldunuz aslında...
Dönerse gideceksiniz...

Aşk varsa,mantık yok olur gider...

Bu aynı konudaki kaçıncı konun acaba ben sayamadım. Aklın barışmakta sen bi adım at barış o zaman. Sen de kurtul içindeki bu durumdan.

Ilgilenmiyosan okuma yorum yapma ben kendimi burda iyi hissetiğim icin buraya anlattığım icin icimi buraya döktüğüm için konu açıyorum demeki
Ne bu şiddet bu celal! Allah Allah ne dedik de atarlandın cicim. Sürekli aynı konuyu açıyosun demek ki barışmak istiyosun git barış dedik???? Zoruna giden ne?

Sen acaba başka bi arkadaş vardı o musun? İnsanca yorum yaptık muameleye bak ya. Brn pek meraklıydım senle muhatap olmaya sanki. Yardım edelim dedik suçlu çıktık. Kendi düşüncelerinde boğul dur o zaman terbiyesizce de davranma mümkünse.
Beni kendinle muhattap etmesene sen

Hala soruyor musunuz ne yapmalıyım diye kendinize saygınızda mı yok adam bir küsüyor barışıyor dengesizin teki hem uzak duruyor hem kıskanıyor bir köşede dursun diyor kısaca eğer ayrıldıysa karışamaz siz yine dönmek istiyor gibisiniz aynı şeyleri yaşamak istiyorsanız dönün. Ben olsam siler engellerim

Back
X