- 25 Şubat 2018
- 22
- 4
- 86
- 26
- Konu Sahibi halimeeeeeeeeeeeee
-
Evett tabi seviyorum ki unutmak beyin işi ben onu kalbimle sevdim nasil hemen gitti bitti diye silip atamam birde 6 aydir cok harika bir iliskimiz var o kadar fotograflar mesajlar birden silinip atilamiyo gelmesini illaki bekliyorumDengesizmiş!
Barışmaya meyilli gördüm zaten sizi...
Bennn özledimmm galiba bu yüzden bu kadar sitemlerim oyy oyyHeuheu:))
Sorunun cevabını kendiniz vermiş oldunuz aslında...
Dönerse gideceksiniz...
Aşk varsa,mantık yok olur gider...
Ilgilenmiyosan okuma yorum yapma ben kendimi burda iyi hissetiğim icin buraya anlattığım icin icimi buraya döktüğüm için konu açıyorum demekiBu aynı konudaki kaçıncı konun acaba ben sayamadım. Aklın barışmakta sen bi adım at barış o zaman. Sen de kurtul içindeki bu durumdan.
Ne bu şiddet bu celal! Allah Allah ne dedik de atarlandın cicim. Sürekli aynı konuyu açıyosun demek ki barışmak istiyosun git barış dedik???? Zoruna giden ne?Ilgilenmiyosan okuma yorum yapma ben kendimi burda iyi hissetiğim icin buraya anlattığım icin icimi buraya döktüğüm için konu açıyorum demeki
Beni kendinle muhattap etmesene senNe bu şiddet bu celal! Allah Allah ne dedik de atarlandın cicim. Sürekli aynı konuyu açıyosun demek ki barışmak istiyosun git barış dedik???? Zoruna giden ne?
Beni kendinle muhattap etmesene sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?