Geri geldin... affet dedin... sevdim ama gurursuz değilim...

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
uzun zamandr yazmıyorum buraya. ama öncei konularımdan beni tanıyıp destek cıkan bir cok arkadas vardı herkese cok tesekkür ediyorum. Ergün... hayatımn merkezine koydgum tek insan. Dayanamamıs bensizlige yapamamıs kimse ben olamazmıs... Ayaklarıma kapandı seviyorum affet iste su an kıyalım nikahı cekip gidelim herseyi unutalım yasayamıyorum dedi...
sonuca gelince ; bitti artık bana bi kez sırtını döndüyse tamamen dönmeli. Artık bitirdm ne kadar sevsemde gömdüm bitti. Canım acıdı neler neler cektim. :5: Öldüm öldüm dirildm beni herseyden seven insan gitti bıraktı diye. hayatımda zamanında bi takım olumsuzlar yasadım diye kimseye muhtac olmam. :5:hayatımdan bseyler kaybettm ama onurumdan gururumdan değil.
Bitirdim ve btti zor olsada artık sonsuza kadar bitirdim onu yüreğimde olmasada beynimde bitirdm bundan sonra hayatıma bakacagım sadece kendim icin varım artık. Her ne yasamıs olursam olayım pes etmicem sırf hayata bi adım geriden basladım diye de hic bir erkege boyun egmeyecegim burda sevgilisinden ayrılıpta cok kötü olanlar var sakın gururunuzdan ödün vermeyin...Bu hayat size sunulmus bi armagan kimileri yasayamadan tadına varamadan gitmek zorunda kalıyor. insanlar ne sorunlar yasıyor. Dünyanın bin bir türlü hali var ne yasarsanız yasayın söyleyeceginiz tek cümle olsun
'' Buna da şükür'' :5:

benimde 2 yıl süren ilişkim sebepsiz yere bitti hemde sewerek ayrıldık diyebilirim.aradan 1 yıl geçti we o 1 yıl içinde cıkmadıgı kız kalmadı .sonra tekrar dönmek istedi herseye yenden baslamak istedi ama sewdigim halde dönmedim inanmadım şimdi daha iyi anlıyorum inanmamakta haklıymışım çünkü şuandada cıktıgı biri war.hayatında kimse yokken arar sorar hayatına biri girince numarasını degiştirir.geçmişi unutamayız ama gelecegi geçmiş üzerindende kuramayız suanda hayatımda 2 yıldır biri war we cok mutluyum :1: iyiki ona dönmemişim dönseydim anne olurrdum we arkasına bakmadan giderdi :27:

Back