Geri geldin... affet dedin... sevdim ama gurursuz değilim...

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
uzun zamandr yazmıyorum buraya. ama öncei konularımdan beni tanıyıp destek cıkan bir cok arkadas vardı herkese cok tesekkür ediyorum. Ergün... hayatımn merkezine koydgum tek insan. Dayanamamıs bensizlige yapamamıs kimse ben olamazmıs... Ayaklarıma kapandı seviyorum affet iste su an kıyalım nikahı cekip gidelim herseyi unutalım yasayamıyorum dedi...
sonuca gelince ; bitti artık bana bi kez sırtını döndüyse tamamen dönmeli. Artık bitirdm ne kadar sevsemde gömdüm bitti. Canım acıdı neler neler cektim. Öldüm öldüm dirildm beni herseyden seven insan gitti bıraktı diye. hayatımda zamanında bi takım olumsuzlar yasadım diye kimseye muhtac olmam. :5: hayatımdan bseyler kaybettm ama onurumdan gururumdan değil.
Bitirdim ve btti zor olsada artık sonsuza kadar bitirdim onu yüreğimde olmasada beynimde bitirdm bundan sonra hayatıma bakacagım sadece kendim icin varım artık. Her ne yasamıs olursam olayım pes etmicem sırf hayata bi adım geriden basladım diye de hic bir erkege boyun egmeyecegim burda sevgilisinden ayrılıpta cok kötü olanlar var sakın gururunuzdan ödün vermeyin...Bu hayat size sunulmus bi armagan kimileri yasayamadan tadına varamadan gitmek zorunda kalıyor. insanlar ne sorunlar yasıyor. Dünyanın bin bir türlü hali var ne yasarsanız yasayın söyleyeceginiz tek cümle olsun:5:
'' Buna da şükür''

sonuna kadar katiliyorum sana :42:
Diger konularinida okudum cok zor seyler yasamissin gercekten
Canim benim cok güclüsün ve hayata dimdik ayakta olgunlukla bakiyorsun herkese cok güzel örneksin sen cok daha iyilerini hak ediyorsun ve eminimki seni cok mutlu edicek insan karsina cikicaktir

sonuna kadar katiliyorum sana :42:
Diger konularinida okudum cok zor seyler yasamissin gercekten
Canim benim cok güclüsün ve hayata dimdik ayakta olgunlukla bakiyorsun herkese cok güzel örneksin sen cok daha iyilerini hak ediyorsun ve eminimki seni cok mutlu edicek insan karsina cikicaktir

cok saol hayatım. öyle olmak zorundayım bu da bi sınav ve gecicem. inancımı kaybetmedim öyl w bir insan mutlaka var ama gelsn diye beklemicem beklemedigim bi anda bulacak beni tek istedgim sey beni sahiplenmesi. gerisi zaten bos

canım ne güzel yazmışsın güç aldım senden..çok haklısın...bi insan bir kere kaybedilir bi daha olmaz.ilkinde zaten çok acı çekmişsinn zor olan kısmını atlattıktan sonra neye yarar gelmesi??ben de terkedildimm ama şimdi daha güçlüyüm..giden herzaman kaybedendir...bu böylee..çok klişe bi söz ama gerçekten zaman her şeyin ilacı...

uzun zamandr yazmıyorum buraya. ama öncei konularımdan beni tanıyıp destek cıkan bir cok arkadas vardı herkese cok tesekkür ediyorum. Ergün... hayatımn merkezine koydgum tek insan. Dayanamamıs bensizlige yapamamıs kimse ben olamazmıs... Ayaklarıma kapandı seviyorum affet iste su an kıyalım nikahı cekip gidelim herseyi unutalım yasayamıyorum dedi...
sonuca gelince ; bitti artık bana bi kez sırtını döndüyse tamamen dönmeli. Artık bitirdm ne kadar sevsemde gömdüm bitti. Canım acıdı neler neler cektim. Öldüm öldüm dirildm beni herseyden seven insan gitti bıraktı diye. hayatımda zamanında bi takım olumsuzlar yasadım diye kimseye muhtac olmam. :5: hayatımdan bseyler kaybettm ama onurumdan gururumdan değil.
Bitirdim ve btti zor olsada artık sonsuza kadar bitirdim onu yüreğimde olmasada beynimde bitirdm bundan sonra hayatıma bakacagım sadece kendim icin varım artık. Her ne yasamıs olursam olayım pes etmicem sırf hayata bi adım geriden basladım diye de hic bir erkege boyun egmeyecegim burda sevgilisinden ayrılıpta cok kötü olanlar var sakın gururunuzdan ödün vermeyin...Bu hayat size sunulmus bi armagan kimileri yasayamadan tadına varamadan gitmek zorunda kalıyor. insanlar ne sorunlar yasıyor. Dünyanın bin bir türlü hali var ne yasarsanız yasayın söyleyeceginiz tek cümle olsun:5:
'' Buna da şükür''

helal olsun sana walla..

aylardır şu sitedeyim o kadar konu okudum, çaresizim yazanlara hep kızdım içimden ama kalplerını kırmadım destek olmaya çalıştım...

senın su guzel cesaretli sözlerinin yanına baska cümle yakıştıramadım..

senı ayakta alkışlıyorum..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kız dedıgın ağır olur, gururlu olur hatta tıpkı senın gıbı olur...

sevgıler..

canım benm bütün hayat hikayeni baştan sona okudum sen hayatımda gördüğüm en güçlü kızsın gerçekten tebrik ediyorum inşallah Allah senin karşına seni hakeden birini çıkarır ama merak edip sormadınmı o gün bir msjla seni neden terkettiğini yani ben olsam ki gururluyumdur belki senin kadar değil ama en azından o gün olmasada bugün sorardım :18::18::18::18::18:

canım benim gerçektn çok güçlü bi insansın emin ol zamanla kalbindende sileceksiz onu çok doğru mesaj vermişsin burdan yok beni aldattı döneyim mi affedeyimmi çok seviyorum diye saçma sapan düşünen kızlara umarım burdan kendılerıne ders çıkaracaklardır herşey gönlünce olsun

Yaşadıklarını bilmiyorum ama çok büyük bir kırgınlık yaşamışsın demekki.

Hakketmemiş affedilmeyi...

Çok tebrik ediyorum bende.

Giden, gittiği yerde kalsın.

harikasin valla, su dovulen ama yine de sevgilisine sevgililer gununde ne alacagini soran kiza da ders olsun bu. super bi karar ve kisiliktesin. bir daha omur boyu unutamaz seni. cok iyi yapmissin valla

inanamıyorum yaa süpersin sen! Ben hayatta yapamam sanırım bi kaç gün sonra 1 sene olacak ayrılalı Gelse gene yumuşarım gibi geliyo Aslında neler yaşadım ama kalbime dur diyemiyorum Keşke herkes senin gibi olabilse çünkü bu erkekler affedildiklerinde hep başa sarıyolar:43:

harikasin valla, su dovulen ama yine de sevgilisine sevgililer gununde ne alacagini soran kiza da ders olsun bu. super bi karar ve kisiliktesin. bir daha omur boyu unutamaz seni. cok iyi yapmissin valla

ne dövülmüş de hediye mi alcakmış pes Bulayım da okuyayım bi

o kadar güçlü birisin ki..
seni okuyunca bana da öyle güç verdin ki..
tesekkür ederim inan..
önce ben varım diyebilmeli her insan hayata karşı..
bunu çok güzel başarmışsın..
herzaman mutlu ol..:34:

zaten bir kez sana sirtini dönene 2.ci sansi vermiyceksin.. allah karsina kiymetini bilen birini cikarir insallah.. ne güzel cok güclü bir sekilde duruyorsun seni cok takdir ediyorum !

herkese tesekkür ederim arkadaslar konuma yorum yapıp beni göklere cıkarttıgınız icin. bi kez daha sevindim. Hayat o kadar güzelki karsıdaki insanlar tarafından yaptıgınla tebrik edilmek bile gurur veriyor insana. umarım herkes cddiye alır benm bütün yasadıklarımı okur da haline sükreder. askmıs erkekmis iliskiymis... Bunlar sizi yıkacak son sey olsun. Aileniz yanınızdaysa gerisi bos. hic kmseyi hayatınızn merkezine koymayın ben lise askımı reddettm bu konudaki kisi yıllardr özlemini cekip karsılıksz sevdgim biri sonra mtlu olduk bir seye yaramadı basa döndük. ama önceden icimde ukte vardı birlikte olsak nasıl olurdu sarılsam kokusunu icime ceksem die... en azından o su an yok. tek üzen sey öncedn arkadastık en azından sadece sevgilimi nisanlımı deil arkadasımıda kaybettm o zaman bi sansım vardır die umutlanırdım bi gün belki die kafamda soru isaretleryle gezerdm. ama su an o soru isaretlernden tamamen kurtulmus olmak birseylerin kesnliginin farkında olmak o kadar güzel ki... herseyden ders cıkarmayı bilin basınıza ne gelirse gelsin vardır bunda bi hayır diyip göz yumun. Eminb olun en karanlık yolların sonu bile aydınlıktır :34:

canım benm bütün hayat hikayeni baştan sona okudum sen hayatımda gördüğüm en güçlü kızsın gerçekten tebrik ediyorum inşallah Allah senin karşına seni hakeden birini çıkarır ama merak edip sormadınmı o gün bir msjla seni neden terkettiğini yani ben olsam ki gururluyumdur belki senin kadar değil ama en azından o gün olmasada bugün sorardım :18::18::18::18::18:

ah canım benm zamanında cok merak ettm yeterince... ama birini kafanda bitirdigini o kisiye hissettirmek istiyorsan tekrar sana geldiginde ona hic birsey icin neden demiceksin bu birazda üstü kapalı '' neden böyle oldu cok mutlu olabilirdik öle davranmanın bi sebebi mi vardı hic bi sebep bizi ayıramazdı '' gbi bi anlama geliyor acık kapı bırakmak gibi bisey kendini savunma fırsatı vermis olurdum. onu hala dinleyecegimi biseyleri hala merak ettigimi onunla ilgili düsüncelerle yasadıgımı sezdirms olurdum. istemiyorum hayatım yoluna girdi bi daha arama demek en dogrusuydu ki bu onu daha cok yaraladı... Artık merak etmiyorum zaten sebebi her ne olursa olsun beni ilgilendiren sonucuydu. Sonucuda benden vazgecmesiydi... sonu yasadık ve bitti. bi daha pesine düsmem

hay Allah ya. ezel valla çok güçlü hatunmuşsun, bu kadar şeyin altından ancak senin kadar güçlü bir insan kalkabilirdi. rabbim dağına göre kar veriyo gerçekten... hani derler ya her gecenin sonu sabahtır diye... inşallah senin gecelerin de artık bitmiştir de, artık pırıl pırıl bir sabaha uyanırsın.

bitti artık bana bi kez sırtını döndüyse tamamen dönmeli, demişsin takdir ettim.

Back
X