Geri gelen bulantı

MadamBovary_

"Umut, korkudan güçlü tek duygudur."
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
1.311
1.514
53
16+2 günlük hamileyim. Zaten aşırı bulantım olmamıştı. 13 haftada bulantılarım azalıp yok olmuştu son 4-5 gündür yeniden bulantılarım başladı. Kötü bir şeye işaret ediyor olabilir mi? Korkuyorum. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Cnm bnmde ilk hamile olduğumu öğrendiğim Zaman bulantılarım oluyodu hatta ögrememiştim oluyodu ama aşiri olmadı hiç kusma olmadı sonra kesildi baya bişey olmadı çok normaldi herşey ama bu hafta 8+3 üz hem baş agrılarım başladı sabah uykudan baş Ağrı'sıyla uyanıyorum hemde kusmalar ögürmeler başladı kesildiğinde BN tm dedim artık bnde olmaz demiştim ama bu hafta oldu bnce normal sıkıntı alma sende cnm

Cnm bnmde ilk hamile olduğumu öğrendiğim Zaman bulantılarım oluyodu hatta ögrememiştim oluyodu ama aşiri olmadı hiç kusma olmadı sonra kesildi baya bişey olmadı çok normaldi herşey ama bu hafta 8+3 üz hem baş agrılarım başladı sabah uykudan baş Ağrı'sıyla uyanıyorum hemde kusmalar ögürmeler başladı kesildiğinde BN tm dedim artık bnde olmaz demiştim ama bu hafta oldu bnce normal sıkıntı alma sende cnm
Inşallah sorun yoktur canım. Cumartesi günü doktora gittim her şey iyiydi ama sormayı unutmuşum. Bir de bu haftalarda midede sorunlar başlıyormuş ondan mı oldu acaba bilemedim. Yarın gidip sorayım en iyisi.

Korkutmayin beni yavas yavas geciyor bende de .tekrar geri mi geliyor.
Usutme idrar yolu enfeksiyonu yani baska seyler de olabilir.dikkat edin siz yine de .gecmis olsum

Korkutmayin beni yavas yavas geciyor bende de .tekrar geri mi geliyor.
Usutme idrar yolu enfeksiyonu yani baska seyler de olabilir.dikkat edin siz yine de .gecmis olsum
Teşekkür ederim ama daha yeni enfeksiyon tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı. Valla ben de kötü oldum ne güzel geçmişti.

Canım korkutma kendini. Benimde hala arada bir kusma olayım oluyor doktora sordum normal dedi. Öyle çok olmadığı sürece endişe etme .

Canım korkutma kendini. Benimde hala arada bir kusma olayım oluyor doktora sordum normal dedi. Öyle çok olmadığı sürece endişe etme .
Sağ ol canım. Sürekli değil aslında. Ikindi vakti oluyor. Geçiyor sonra. Bir şey olsa ağrı, sizi veya kanama olurdu Allah korusun diyorum kendi kendime :) hareketlerini de daha hissedemiyorum ya ondan bu evhamlı hallerim :)

Sağ ol canım. Sürekli değil aslında. Ikindi vakti oluyor. Geçiyor sonra. Bir şey olsa ağrı, sizi veya kanama olurdu Allah korusun diyorum kendi kendime :) hareketlerini de daha hissedemiyorum ya ondan bu evhamlı hallerim :)
Aşırı olmadığı sürece korkma... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin :)

Bnmde 6. haftada baslamisti 10. haftada geri bitti 12. haftada geri basladi dun doktora gittim bebegim gayet iyiydi normaldir heralde arada gelip gitmesi kaygi etme bnce canm bn bulantim olmadiginda daha cok kaygi ediyordum cunku genelde bulantin varsa bebegin saglikla gelistiginin isareti die biliyorum ;)

Aşırı olmadığı sürece korkma... Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin :)
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin :) doktora sordum bugün enfeksiyon tahlilin temizdi o yüzden normal bir durum dedi. Bu haftalarda mide sorunları olabiliyormuş hazımsızlık gibi o da bulantı yapabilirmiş internette okudum onu da :)

Bnmde 6. haftada baslamisti 10. haftada geri bitti 12. haftada geri basladi dun doktora gittim bebegim gayet iyiydi normaldir heralde arada gelip gitmesi kaygi etme bnce canm bn bulantim olmadiginda daha cok kaygi ediyordum cunku genelde bulantin varsa bebegin saglikla gelistiginin isareti die biliyorum :KK66:
Valla kafasına göre takılıyor bu bulantılar canım :)

Konuyu tekrar acmis olacagim ama ben de muzdaribim su hortlayan bulantidan,9.haftamda gecmisti ki su 3 gundur feci basladi,eskisinden daha siddetli ve de,bir anda basiyor yemek yiyince kendimi zor atiyorum wc ye. Ne kadar surer bu ve niye boyle oldu ki acep?

Konuyu tekrar acmis olacagim ama ben de muzdaribim su hortlayan bulantidan,9.haftamda gecmisti ki su 3 gundur feci basladi,eskisinden daha siddetli ve de,bir anda basiyor yemek yiyince kendimi zor atiyorum wc ye. Ne kadar surer bu ve niye boyle oldu ki acep?
Bu olağan bir durum galiba canım. Konuyu ben açmıştım ve arada hala yokluyor. Doğuma kadar arada devam edecek galiba :)

Bu olağan bir durum galiba canım. Konuyu ben açmıştım ve arada hala yokluyor. Doğuma kadar arada devam edecek galiba :)
Off ya, cok sevinmistim bu defa kisa surdu galiba 3 hafayla yirttim die dusundum,hatta bi haftadir istahim bile acilmisti.neyse kilo verdim 3 gundd yine valla..bu arada cinsiyeti ne bebisinizin,alakasiz olacak ama merak ettim, bulanti seyrimiz benziyor da:)

Off ya, cok sevinmistim bu defa kisa surdu galiba 3 hafayla yirttim die dusundum,hatta bi haftadir istahim bile acilmisti.neyse kilo verdim 3 gundd yine valla..bu arada cinsiyeti ne bebisinizin,alakasiz olacak ama merak ettim, bulanti seyrimiz benziyor da:)
Erkek :) bende kusma pek olmadı ama bulantı hep oldu :)

Sagol ama malesef kanamam olmustu dun, cok onemsemedim ama gideyim bi dedim..rahim icinde kanama olusmus..igne ilac v.s yatiyorum evde. Pek sevinemedim ama hayirlisi artik napalim..
Bol bol su iç canım. Inşallah bir şey olmaz. Birkaç hafta içinde kesilir. Bazı tanıdıklarımda da oldu çok şükür hepsi atlattı.

Back
X