Geri mi çekileyim,nötr mü kalayım sizce?

Niye uygulamayacağın hâlde bizden tavsiye istiyorsun?

Adamın tek amacı cinsellik. Hem de en beleşinden en kolayından...

Sen tecrübesizsin bari bizim gibi tecrübelileri dinle..

Arkadaşlar merhaba.
Malum şahıs yazmadı ama durumlarımı yakından takip edip likeladı.
Bu durumdan rahatsız olup kısa ve öz mesajla sonlandırdım ve sildim.
Bana bu aralar iyi olmadığını söyleyip,konuşıruz yazmış.Cevapsız bıraktım.

Gerçekten bir şey diyemiyorum size ,çok yazık.
Ben buraya derdimi yazıyorum,destek arıyorum,içimi döküyorum .Doğru ya da yanlış.Bir girdabın içindeyken bu platformda olmanızın sebebi insanların duyguları ile dalga geçip onları dibe sürüklemeye çalışmak mı?
Hayattan aldığınız keyif bunlardan mı ibaret?
Buraya derdimi yazdım.Dalga geçilsin diye değil,destek istedim.
Kimse zorla yazmak zorunda değil.
Buradaki kişiler öyle çete olmuşlar mübarek klavye delikanlıları işte.
Ama karşıdakini nasıl etkiler düşünen yok. Bu yorumlardan ötürü kendi canına kast edenler bile var bu ülkede hepimiz gördük yakın zamanda.

Arkadaşlar merhaba.
Seni yedekte tutma taktikleri işte. İyi değilim anlatırım diyor ki döndüğümde konuyu oradan açarım dönme bahanem o olur diye. Artık öyle davrana davrana kendilerine taktik cümleleri bulmuşlar

Hep de erkeklerin iyi olmadıkları ana denk gelir ilişkiler. Ve kadınlar daha iyisine layık olur

Tanıdık cümleler. Cinselliğe şakkk diye ulaşsaydı nasıl da iyi olacaktı..
Seni yedekte tutma taktikleri işte. İyi değilim anlatırım diyor ki döndüğümde konuyu oradan açarım dönme bahanem o olur diye. Artık öyle davrana davrana kendilerine taktik cümleleri bulmuşlar
Kaçıngan erkek davranışı,ben de kaygılı.Bağlanma stilim üzerinde çalışıyorum.Neden bu adamlara denk geliyorum.

Buradaki kişiler öyle çete olmuşlar mübarek klavye delikanlıları işte.
Ama karşıdakini nasıl etkiler düşünen yok. Bu yorumlardan ötürü kendi canına kast edenler bile var bu ülkede hepimiz gördük yakın zamanda.
Bu arada teşekkür ederim,düşünceniz için.
🙏🙏

Arkadaşlar merhaba.
Engellesene neyi bekliyorsun? Doktora gittin mi?

Arkadaşlar merhaba.
Belliydi yazmayacağı.ucuz atlatmissınız.

Sonradan yazdı ama benim için bir dönüş değil bu.Cevap vermedim.
Mesleği sebebiyle etrafında kadın cok .38yaşında cinsellik istiyor .gerçekten ciddi olsaydı ev için ısrar etmezdi bakire oldugunuzu öğrenince de mesafe koymazdı.cinsellikle ilgili travmanız olabilir ama açılmayacak birsey degıl.ve bu karşınızdakinin davranışına da baglı .tutumuna.bu adam zaten seks istemiş olmayınca da mesafe koymuş olsaydı bu arada yine mesafe koyacaktı ama sizin iyice kullandıktan sonra. Nefret ediyorum böyle insanlardan

Mesleği sebebiyle etrafında kadın cok .38yaşında cinsellik istiyor .gerçekten ciddi olsaydı ev için ısrar etmezdi bakire oldugunuzu öğrenince de mesafe koymazdı.cinsellikle ilgili travmanız olabilir ama açılmayacak birsey degıl.ve bu karşınızdakinin davranışına da baglı .tutumuna.bu adam zaten seks istemiş olmayınca da mesafe koymuş olsaydı bu arada yine mesafe koyacaktı ama sizin iyice kullandıktan sonra. Nefret ediyorum böyle insanlardan
Benim cinsellik travmalarım olsa da yanında güvende hissettiğim biri olsaydı yaşardım.
Kendime bu konuda artık yüklenmeyi bıraltım.

Bir de meslek harici hiç bir artısı yok gerçekten.
Tip desen tip yok.
Diksiyon desen diksiyon yok.
Duygusal zeka sıfır ama geliştirilebilir ye düşündüm.Tek gecelik ilişki isteseydim onu seçmezdim gerçekten.

Benim cinsellik travmalarım olsa da yanında güvende hissettiğim biri olsaydı yaşardım.
Kendime bu konuda artık yüklenmeyi bıraltım.
Dogru insan lazım .seven sabreden insan gibi yaklaşan ve sevdiği için seni incitmeyen biri .zmnla aşılır ki çoğu insanda bu korkular oluyor .beynimize kazınmış yetıstıgımız kültürden gelen seyler var evlenmeden olmaz düşüncesi bile sendeki atagı tetiklemiş olabilir .dogru zmn dogru insan la olur .ama bunun gıbı beş kuruş etmeyen insanlardan da uzak durmak lazım.eve gitmek gerçekten cok tehlikeli adamın nıyetı bellı amacı bellı ne işiniz var evinde .gerçek sevgilide değilmişsiniz bak.ya öldürseydi tecavüz etseydi.

Dogru insan lazım .seven sabreden insan gibi yaklaşan ve sevdiği için seni incitmeyen biri .zmnla aşılır ki çoğu insanda bu korkular oluyor .beynimize kazınmış yetıstıgımız kültürden gelen seyler var evlenmeden olmaz düşüncesi bile sendeki atagı tetiklemiş olabilir .dogru zmn dogru insan la olur .ama bunun gıbı beş kuruş etmeyen insanlardan da uzak durmak lazım.eve gitmek gerçekten cok tehlikeli adamın nıyetı bellı amacı bellı ne işiniz var evinde .gerçek sevgilide değilmişsiniz bak.ya öldürseydi tecavüz etseydi.
Yeni sevgili olmuştuk ama gitmemen gerekiyordu haklısınız.
Mutlu bana güvenmeni istiyorum diyerek ikna etti.

Back
X