Geride Kalanlara Notlar

ruveyda13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
738
1.417
113
Bir coğrafyanın kaderinin kadınların elinde olduğuna iman ediyorum.Tarih kitapları her zaman erkekleri ön planda gösterse de, kadınlar bir isimsiz kahraman edasıyla sürekli tarih sahnesinde görevlerini ifa etmişlerdir.

Son zamanlarda bu coğrafyada o kadar fazla elem verici şeyler yaşadık ki, bu yaşadıklarımız neticesinde bizi her geçen gün parçalayanlara 'parçalanacaksak biz kendimiz parçalanırız' dercesine eşimizi, dostumuzu, kapı komşumuzu kendimize düşman belledik.

Yapmayın hanımlar! Evet buradan annelere ve anne adaylarına sesleniyorum : Hiç bir şey için geç değil! Bu coğrafyanın kaderini biz değiştirebiliriz! Hangi ideolojiye, hangi inanca sahip olursak olalım, çocuklarımızı hangi 'kendi doğrularımız' çerçevesinde yetiştirirsek yetiştirelim, onlara ilk olarak vicdanlı olmayı öğretelim. Bakın bu satırları tüm samimiyetimle söylüyorum ki apolitik kimliğimle yazıyorum ; filler tepişir çimenler ezilir hanımlar! Çocuklarımıza güvenli topraklar bırakmak istiyorsak, bu toprakları biz güvenli hale getireceğiz. Çocuklarımızı kin ve nefretle, her hangi bir kesime düşman olarak yetiştirmeyeceğiz, bunu yapanlara da asla izin vermeyeceğiz. İnanalım ve başaralım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…