Gerileyen gebelik duydunuz mu hiç?

Hatsab

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
73
26
8
37
Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim öğrendiğimde 3 haftalikti Dr a bir kaç kere gittim geldim surekli konuşmayı sadece daha küçük deyip durdu en son kahverengi akıntılar sebebiyle 2 gün önce gittim bebek büyümüş daha belirgin deyip oda eşimin sorması üzerine tabi yoksa ağzını açmıyor özel hastane bir de burasi bana progestan verip istirahat deyip rapor vermedi ve çok fazla kanaman olursa gel yoksa gelme diyerek beni gönderdi.Guvenemeyip bugün akıntı fazlalasinca başka Dr a gittim güzelce konuştu ama kalp atışını duymak için renkli usg cektir gel konuşalım dedi renkli usgyi çektirirken Dr a sordum kalp atışı duymayacak miyiz ne atışı seninki boş gebelik dedi ama genetik değil yine olur dek gelmiş dedi basımdan kaynar sular döküldü diğer Dr a ciktim ağlayarak kurtaj yapicaz çok beklemissin dedi önceki 6 haftalık diyordu bunlar 8 e yakın dediler ben alarak esimi aradim bulunduğumuz şehrin en ünlü prof una gittik hemen vajinal ultrasonla baktı seninki gerileyen gebelik dedi bi taraftan bakarsan bebeği gorursin diğer taraftan bakarsan boş gebelik sanirsin dedi bebek kesenin kenarında kalmış ortasına gelmemis eriyor dedi kurtaj değil vakumla alcaz diğer gebeliklerinde de olabilir neden olmuş inceleyecez dedi bu durumu hiç yaşayan var mı drlara guvenemeyecek miyiz illa işini bilen proflara mi gitmemiz lazım:(

Back