gerilme ve gevşeme

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
arkadaşlar devamlı bende böyle hani uykudan uyanırsınızda gerilme hissi olur ya sürekli gerilme istiyorum karnımı germek istiyorum bacaklarımı kasıp karnımı gevşetmek istiyorum bebeğe zararı olurmu acaba merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar devamlı bende böyle hani uykudan uyanırsınızda gerilme hissi olur ya sürekli gerilme istiyorum karnımı germek istiyorum bacaklarımı kasıp karnımı gevşetmek istiyorum bebeğe zararı olurmu acaba merak ediyorum yardımcı olurmusunuz

ben gerilmenin bebek için zararlı olduğunu duymuştum illa gerileceksen de anne karnındaki cenin pozisyonu alıp bacakları iyice kendine çekip öyle gerinecekmişsin

sanırım bu genel bir sorun, özellikle son aylarda sıklaştı bende. başlarda tutuyordum kendimi gerilmeyim diye. sonra bir kere bacaklarımı germek isterken kasıklarıma ağrı girdi. hemen geçti ama beni korkutmaya yetti. :) bir daha yapamadım...

Son düzenleme:
sanırım bu genel bir sorun, özellikle son aylarda sıklaştı bende. başlarda tutuyordum kendimi gerilmeyim diye. sonra bir kere bacaklarımı germek isterken kasıklarıma ağrı girdi. hemen geçti ama beni korkutmaya yetti. :) bir daha yapamadım...

ya bende ondan korkuyorum kasıklarıma falan ağrı girer diye çokta gevşeyemiyorum zaten ama doğum yapayım akşama kadar gerilip gevşeyecem

bende 14+4 günlük hamileyim.
gerinme isteği bende de var.
eşimi söyledim hatta beni gerinirken görürsen engelle diye :9:
bebek emzikten düşer diyorlar.
zeten artık fazla öksürdüğümde bile ağrılar giriyo.
kızlar dikkat fazla uzanmayın, gerinmeyin :40:

ben gece uyumda bile gerilirken uyanıyorum bebeğim daha küçükken bu kadar istemiyordum ama şimdi hep gerilesim var sırt ağrısı bel ağrısı derken vücut rahatlamak istiyor

gerilme yokta bunalma var :1: ben nefes alamıyo gibi oluyorum dün ayşe önerin kitabını aldım içinde çok güzel egzersizler var denedim psikolojikmi bilmiyorum ama inanılmaz rahatlattı ne güzel uyumuşum gece :49:

kabusum oldu bu gerinme. gecelerı farkında olmadan bacaklarımı gerıyorum sanırım aman o anda kaslarım abi kramp giriyorkı sorma gitsin hıc alıstırma kendını gerınmye ecunku acısı felaket oluyor gece farkına varırsam bırakıyorum bu sabah yıne oldu uyanıkla uyku arası bı acı girdi bacagıma bı geldım kendıme meger hala gerınmeye calısıyorum :D kızdım kendıme

gerilme yokta bunalma var :1: ben nefes alamıyo gibi oluyorum dün ayşe önerin kitabını aldım içinde çok güzel egzersizler var denedim psikolojikmi bilmiyorum ama inanılmaz rahatlattı ne güzel uyumuşum gece :49:

egzersizler rahatlatıyor evet ama her gün yapamıyorum ki yürüyüşte iyi geliyor ama gevşemeye bi faydası yok gibi

kabusum oldu bu gerinme. gecelerı farkında olmadan bacaklarımı gerıyorum sanırım aman o anda kaslarım abi kramp giriyorkı sorma gitsin hıc alıstırma kendını gerınmye ecunku acısı felaket oluyor gece farkına varırsam bırakıyorum bu sabah yıne oldu uyanıkla uyku arası bı acı girdi bacagıma bı geldım kendıme meger hala gerınmeye calısıyorum :D kızdım kendıme

aynen benimde bi bakıyorum bacaklarım kasılıp kalmış bebişe bi zararı olmasında biz yine bi şekilde düzeliriz

kramplara bir care buldunmu?? off ya bende aksamlari 3-4 kez oluyor cok aciyor :43::43:

Benimde gerinme ve kasılmalarım oluyordu. Mağnezyum kullandım 1 ay geçti. Şimdi hafta 1 veya 2 içiyorum. Çok şükür kalmadı. Doktorunla görüş. Ben ilk haftalarda yaşamaya başladım. Hamileliğin genelde ileriki aşamalarında oluyormuş.

Evet ya bu bende de çok oluyo bazen kendimi tutuyorum ama içimde kalıyo kollarımı kaldırıyorum havaya masaj iyi geliyo özellikle ayak masajını öneririm bebe yagıyla ovdurun ayak altı baş parmak dibi tabanina hafif baskı uygulatın eşim bana yapiyo nasıl rahat uyuyorum yoksa ki gece kırk kere uyanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabahları gerildiğmde aynı kramplar bende de oluyor gebeliğimin erken dönemlerinden beri.felaket bi acı veriyor her sabah yapmayım diyorum ama unutup geriliyorum yine de

Back
X