Kızlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Nasıl aşık olduğumu bir ben bir Allah bilir. Benim yüzümden ayrıldı benden, küçük sorunları büyütmemden dolayı, sürekli durduk yere sorun çıkarmak vs gibi sebeplerden. Bu tamamen benim hatam içeriklerini uzun olmasın diye anlatmak istemiyorum ama ilgi gördüğüm halde hep daha fazlasını istedim hep nazımı çekecek sandım gırtlağına kadar getirdim adamın. Bitti dedi yüzyğze görüşmeyi bile kabul etmedi o etmedikçe ben ısrar ettim kendimi her yerden engellettirdim resmen. O engelledikçe hırs yaptım her mesajıma sessiz kalınca delirdim daha çok yazdım keşke yapmasaydım ama ruhsal olarak çok kötüydüm inanın. Hala çok seviyorum çok aşığım psikolojik destek almaya başladım ilişkide yaptığım hataları görüp. Düzelmeye çalışıyorum hatalarımdan ders çıkarıp bir süredir de ona ulaşmadım zaten engellerimi de kaldırmamış.. bir yanım hala onu bekleyip istiyor aşkına inandığım tek adamdı benim için neler neler yaptı.. bir yanım da gelmezse ne yapacaksın illa kendini depresyona mı sokacaksın diyor. Burada yeni biriyle tanıştım dolaylı olarak da tanıyordum zaten düzgün iyi biri olarak duydum onun hakkında hep iyi şeyler işittim.
Size sorum şu, senin kalbin hala eskide, çocuğun sevgisinden şüphe etmediysen belki bir ümit döner biraz zaman ver mi diyorsunuz yoksa yeni birisi çıkmış önüne konuş onunla mı? Ya onunla konuşursam sonra eski sevgilim yazarsa? Arkadaşlar o kadar güzel bir ilişkiydi ki masal gibiydi yemin ederim o yüzden asla kestirip atamıyorum, onun da aynı hisleri paylaştığımıza eminim. Tek falsosu bu ayrılık sürecinde bana böyle davranmasıydı..
Size sorum şu, senin kalbin hala eskide, çocuğun sevgisinden şüphe etmediysen belki bir ümit döner biraz zaman ver mi diyorsunuz yoksa yeni birisi çıkmış önüne konuş onunla mı? Ya onunla konuşursam sonra eski sevgilim yazarsa? Arkadaşlar o kadar güzel bir ilişkiydi ki masal gibiydi yemin ederim o yüzden asla kestirip atamıyorum, onun da aynı hisleri paylaştığımıza eminim. Tek falsosu bu ayrılık sürecinde bana böyle davranmasıydı..