geriye dönük kredi kartı aidatını yada kredi çekilmişse dosya masrafını

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
geçenlerde bi haber okudum.Bankaların haksız kazanç sağladıkları gerekçesiyle bununla ilgili kanun çıkartılmış.
bi dilekçe örneği var.diyoki bu dilekçeyle bankaya başvurun vermezlerse tüketici haklarını gidin.
tüketici haklarını aradım diyorki belge olması lazım.ben geriye dönük benden kesilen aidatların çıktısını istesem banka hayatta vermez
ehil olan arkadaşlar nasıl bir yol izleyelim sizce

banka istediğiniz kredi kartı ekstresini vermek zorunda bazı bankalar bunun hesabınızdan kesinti yapıyorlar. internet bankacılığı kullanıyorsanız geçmişe dönük dökümlerinizi çıkartabilirsiniz fakat bankasına göre değişiyor ama 2-3yıla kadar internetten alabiliyorsunuz.
yada bankanın müşteri hizmetelerini arayın size mail atmasını rica edin. bana bir dekont lazım olmuştu müş hiz. mail atmıştı.

kredi kartınıza ait geçmişe dönük ekstrenizi dilekçe ile birlikte istediğinizde size vermeme gibi bir lüksleri yok..aynı dertten ben de muzdaribim, defalarca müşteri temsilcisine e-posta gönderdim geri dönüş olmadı.bende dilekçe yazıp faksladım-kredi kartı aidatının geri ödenmesini talep ettiğim-eğer ocak ekstremde iadesi söz konusu olmamışsa aynen size dediğim gibi tüm yıllara ait ekstremi istiycem ve kaymakamlığa başvuruda bulunucam..ayrıca borcumu kapatıp kartı da iptal edicem tabiki...

Back
X