GeriZekalı sevgilim

kakkumi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
175
114
18
Yılbaşı bunalımı geçirenlerden biride benim malesef. Erkek arkadaşım yılbaşına çalışarak giriyor. Daha doğrusu işyerinin eğlencesi var ve katılmak zorunda hesap tutucak orda. Sabah günlerden sonra aradı normalde her gün konuşurduk. Arayamıyorsan iki satır yaz bari dedim bende haklı olarak. Ama hesap falan sorma gibi değil özledim hafif sitemli gibi söyledim. Üstüme bağırdı öyle yaz demekle olmuyor. Yazınca ben uzatıcam diye çekinerek yazmamış ki ben asla uzatmıyorum helede watsaba çok az girerim. Kapatırken akşam aricam yılbaşını kutlarım yazabilirsem yazarım dedi ve bu saat oldu yazmadı. Gerçekten sinirim çok bozuldu. Zaten bir haftadır konuşmuyorduk bugünde sanki ben ona yapışıyormuşum gibi konuşmasına çok kırıldım. İki çift laf etmek istiyorum ona ne yazmalıyım sizce? İyi yıllar yazmak bu kadar zor olmamalı. Yarın söylesem öyle olmuyor dicek yine. Hatasını anlasın. Fikirlerinizi bekliyorum

Sevgilinin yüzüne de böyle başlıkta ki gibi hitap ediyorsan seni aramaya ya da mesaj atmaya korkuyordur kimse hakaret duymak istemez
Hakaret ettiğim biri olsaydı zaten aramasını bende istemezdim. Hani biz kadınlar odun kocam falan deriz ya o tarz bir niyetle açmıştım başlığı. Neyse arkadan çok gürültü gelmesine rağmen aradı yeni yılımızı kutladık

Siz de o size nasil davraniyorsa ayni sekilde davranin. Aramiyorsa aramayin. Aradiginda da sitem etmeyin.
NoRmalde bana çok düşkündür sürekli konuşmak görüşmek ister. Bir haftadır ihmal ediyordu o yüzden biraz kırılmıştım. Neyseki aradı

Konu sahibi kızma da başlığı görünce aklıma Mustafa Topaloğlu'nun şarkısı aklıma geldi.

Konuşmadık derken kısa ve bölük pörçük oldu. Hem bir hafta konuşmasak bile ne var ki bunda. Gözden geçirilecek bir durum değil
Bence normal değil öyle bi durum ama neyse, ki zaten sizde ilgisizliğinden bahsetmişsiniz konuda özetle.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Bence normal değil öyle bi durum ama neyse, ki zaten sizde ilgisizliğinden bahsetmişsiniz konuda özetle.
Hayırlısı olsun hakkınızda
:)) güvenmediğim ve sevgisinden emin olmadığım biriyle beraber olmam zaten. Uzun süredirde birlikteyiz. Bir hafta yeterince ilgilenemedi diye ilgisiz veya sevgisiz olmaz kimse. Neyse duanız için amin

Yılbaşı bunalımı geçirenlerden biride benim malesef. Erkek arkadaşım yılbaşına çalışarak giriyor. Daha doğrusu işyerinin eğlencesi var ve katılmak zorunda hesap tutucak orda. Sabah günlerden sonra aradı normalde her gün konuşurduk. Arayamıyorsan iki satır yaz bari dedim bende haklı olarak. Ama hesap falan sorma gibi değil özledim hafif sitemli gibi söyledim. Üstüme bağırdı öyle yaz demekle olmuyor. Yazınca ben uzatıcam diye çekinerek yazmamış ki ben asla uzatmıyorum helede watsaba çok az girerim. Kapatırken akşam aricam yılbaşını kutlarım yazabilirsem yazarım dedi ve bu saat oldu yazmadı. Gerçekten sinirim çok bozuldu. Zaten bir haftadır konuşmuyorduk bugünde sanki ben ona yapışıyormuşum gibi konuşmasına çok kırıldım. İki çift laf etmek istiyorum ona ne yazmalıyım sizce? İyi yıllar yazmak bu kadar zor olmamalı. Yarın söylesem öyle olmuyor dicek yine. Hatasını anlasın. Fikirlerinizi bekliyorum
Sevgilini gerçekten sıkmadığına emin misin?
Zira başlıktan hiç öyle durmuyor..
Sevgilinde bir hata, kusur göremedim.
Arayabilirsem ararım demiş, kesin arayacağım dememiş..
Arkadaşlarıyla takılsa sana dönmese haklısın diyeceğim ama çalışıyor, iş ..
Fazla uzatmayın derim..

"Sen de akıl olsaydı beni severdinn,gerizekalı sevgilim benimmm" şarkısı geldi aklıma, başlığı okuyunca. Yazmayın bence o yazana dek yazmayın.cok ayıp tamam bayram değil yeniyil da bir kültür artık hiç yoktan mutlu yıllar yazabilirdi.

Şu hiç telefonu elime alamıyorum diyen insanlardan nefret ediyorum..
Yani saatlerce yazmamanın mantıklı hiçbir nedeni yoktur..
Sadece yazmak istememiştir. Net

Sevgilini gerçekten sıkmadığına emin misin?
Zira başlıktan hiç öyle durmuyor..
Sevgilinde bir hata, kusur göremedim.
Arayabilirsem ararım demiş, kesin arayacağım dememiş..
Arkadaşlarıyla takılsa sana dönmese haklısın diyeceğim ama çalışıyor, iş ..
Fazla uzatmayın derim..
Evet eminim. Hep o arar görüşmek ister hatta ama yapmazsa da noluya ya derim tabiki. Aramasaydı çok bozulurdum çünkü bugün özel bir gün ve en fazla bir dakika konuşabilirdi. Neyseki aradı ve söylediği şeyler telafi etti :KK200:

Back
X