- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Döneceğini sanmam ama süre dolduğu zaman dönüşü kötü oluyor bir kaç geceBencedeahahahah yari yıldan döndürcen adamı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döneceğini sanmam ama süre dolduğu zaman dönüşü kötü oluyor bir kaç geceBencedeahahahah yari yıldan döndürcen adamı
![]()
Ahhaha klasik erkeklerDöneceğini sanmam ama süre dolduğu zaman dönüşü kötü oluyor bir kaç gece![]()
Öyle :) Aramasam arayacağı bile yok beyefendinin. Bir gün bir Amerikalı kapacak, dönmeyecek diye korkuyorumAhhaha klasik erkekler![]()
Ahah allah korusun kız öyle demeÖyle :) Aramasam arayacağı bile yok beyefendinin. Bir gün bir Amerikalı kapacak, dönmeyecek diye korkuyorum![]()
Yapmaz öyle ya beni bırakmaz az mı koştu peşimden hıhAhah allah korusun kız öyle deme![]()
Evet anlamı yok ama komik![]()
Seni mum ışığında olan bir masaya cagirdim az sonra kemancular çıkacak heycanlanma sakinGülom bura nireUla ben nereye geldim?
![]()
Sonunda bana olan aşkını itiraf edeceksin sanırımSeni mum ışığında olan bir masaya cagirdim az sonra kemancular çıkacak heycanlanma sakin![]()
Ben onu hep itiraf etmiyor muyum yanı daha neyin itirafini bekliyorsinSonunda bana olan aşkını itiraf edeceksin sanırımBayadır kendimi bir topikte bulmamıştım
![]()
Kemancilarrrr sak sak
Merhaba hoşgeldin tabiki alırız isim yas bildir hemen tanıyalımHerkese merhabalar bende yeni katıldım foruma benide aranıza alır mısınız![]()